Процесор і оперативка .

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем RanGuReN, 17 кві 2015.

1. RanGuReN

RanGuReN Member

Всім привіт. Потрібна порада при виборі процесора і оперативки. Продав я свому другу старий системник на материнці ASRock N68C-GS FX, проц AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, відяха NVIDIA GeForce GT 630. Вчора зайшов до нього а він бавиться GTA V на ньому, уявляєте GTA V на цьому чуді О_о. Глючить правда кожні 20-30 секунд але то таке :) Так до чого я веду. Попросив він мене поабгрейдити шоб не глючило так часто, бо він сам слабо в тому розбирається. Так як ця материнка має два слоти під DDR 2 i DDR3 я йому радив взяти третю. Він обрадувався бо має в заначці 2000 грн і якраз на нормальну оперативку 8GВ вроді хватає. Кажу шо може треба буде ше процесор поміняти. Він морду скривив але каже шо може ше дістати 1500грн але то вже так в крайньому випадку.
    Чи буде то все діло працювати якшо вліпити DDR 3 на 1600 MHz ? Якшо нє то шо з процесорів вибрати, бюджет в нього 3500 +\- на проц і оперативку. Бажано так шоб все можна було купити у Львові.

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3. RanGuReN

RanGuReN Member

Поміняти шоб не глючило чи є якісь технічні проблеми сумісності заліза? Мапа наскільки я памятаю має тягнути тип памяті GDDR5 або DDR3.

В Брейні вроді є непогана ОЗУ від GSkill , підійде такий варіант до того всього чуда?
    http://brain.com.ua/ukr/Modul_pam_yati_DDR3_8GB_2x4GB_1600_MHz_GSkill_F3-12800CL9D-8GBXM-p47130.html

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

64 бітна, а то мало, тре хоч 128..
    підійде..
    тре дивитись, референсна сугубо DDR3..
    все вирішує бабло..

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якось літер багацько. Буде працювати або DDR 2 або DDR3, на найменшій частоті якщо модулі з різною частотою.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

як буде два мадулі на 4 Гб на однаковій частоті то буде нормально працювати

7. RanGuReN

RanGuReN Member

Я це знаю, мається на увазі чи буде DDR3 працювати з процесором на сокеті АМ2.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тобто вона працювати буде але з тою частотою яку підтримує процесор

Останнє редагування: 17 кві 2015
а де твій аватар? :)