Процесор чи відеокарта?

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Markooo, 25 чер 2011.

1. Markooo

Markooo Member

Привіт!Я розглядав ноутбуки в приблизно однаковій ціновій категорії, і різниця між ними була в тому, що в одного був:
    процесор Іntel Core i5-480M (2.66 ГГц) і відеокарта ATI Mobility Radeon HD5470, 512 МБ,
    а в іншого:
    процесор Intel Core i3-380M (2.53 ГГц) і відеокарта ATI Radeon HD 6470, 1 ГБ
    Підскажіть що краще купити, і що важливіше.

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

одна і та ж фігня,ше можете спитати в гугля

• Подобається Подобається x 2
  3. Hacked

Hacked Active Member

Зависит от твоих целей. Если ты "Геймер" и любишь поиграть тогда надо брать этот компьютер:
    А если он тебе нужен только для роботы, тогда тебе и видеокарта на 256МБ хватит, для роботы этот:
    Да и на щёт второго, в нем новая модель процессора i5 а не i3 как у предыдущего.

4. Markooo

Markooo Member

Ну він мені потрібен переважно для роботи, але в серйозних програмах типу AutoCad, 3dmark і т.п...Ну і час від часу пограти в ігри.
    Я просто нерозумію різниці в процесорах і3 і і5, чим один кращий від іншого?

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Продуктивність в і5 вища...

• Подобається Подобається x 1
  6. Markooo

Markooo Member

А на що саме це буде впливати?

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Те, що у вас віндовс буде запускатися не 28 а 22 секунди. ( і то на початках).
    :)

8. Markooo

Markooo Member

:)Ну да, не дуже серйозний аргумент)))Тоді мабуть все-таки краще орієнтуватись на потужність відеокарти.

9. yamakasivip

yamakasivip миється в бані

гугл вам в помічь !
    російською трошки розумієте ?
    якщо так то читайте http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=17:42847
    Intel Core i5 480M или Intel Core i3 380М? Что выбрать?

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

брати для AutoCad та ігр ноутбук , це як йти з малокаліберною гвинтівкою на ведмедя, на таврії перевозити мішки з цементом і целгу, їхати на велосипеді в сусідню область замість мотоцикла , купити маленький надувний басейн собі у двір замість піти у олімпійський 60 метровий, сврдлити ручною дрелькою бетонну стіну замість перфоратора... і т.д.

ось вам сайт для порівнння
    http://www.notebookcheck-ru.com/Mob...bukov-skorost-i-proizvoditelnost.14096.0.html

я до чого веду що вказані вами процесори маю продуктивність на рівні 70 доларового бюджетного процеосра для стаціонарного ПК ! а вказана вами відеокарта на рівні відеокарти для стаціонарного ПК 4 річної давності ...зараз така відеокарта коштує для стаціонарного ПК меньше 350 грн

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

3. Видеокарты нижне-среднего диапазона
    Эти видеокарты класса low-end предназначены для бережливых пользователей, которые, тем не менее, не прочь поиграть в игры. Они позволяют делать это при низкой детализации и среднем разрешении. Сравнительно низкое энергопотребление (современных представителей этого класса) обеспечивает неплохое время автономной работы соответствующих ноутбуков.
    AMD Radeon HD 6470M

моє резюме за ті самі гроші стаціонарний ПК буде мати значно більший екран 19" мінімум і продуктивність на 15% краще :preved:

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нагадали. :)

Для автокаду брати ноут з матрицею менше 1600х1200 - це самогубство...
    Тому навіть не напрягайтеся. Пошукайте щось серед Делів...

11. yamakasivip

yamakasivip миється в бані

во во і я про те ... ноутбук не для ігр і не для серойзних програм , ( якщо звісно ігри не з однокласників \ контактів , а програми не для редагування табличок у вордівських документах і відтворення відео )

12. android

android Well-Known Member

Бери етот ноут на Intel Core i3-380M Производтельность втрачаеш окала 11 % ето не большой показатель но также тебе понадобиться видео карту харошую какраз здесь она тебе подойдет. Бери с І3 ето бы был мой выбор.

Вот показатели тестов

Intel Core i3 380M

Процессор Super Pi(1M) Super Pi(2M) Cinebench R10 RS Cinebench R10 RM
    i3 380M 17.682 42.997 2814 6510
    Dhrystone Whetstone 3D Mark 06
    31000 26210 2708

Intel Core i5 480M
    Процессор Super Pi(1M) Super Pi(2M) Cinebench R10 RS Cinebench R10 RM
    i5 480M 16.169 37.837 3038 7142
    Dhrystone Whetstone 3D Mark 06
    34647 30123 3045

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А єта па какофскі? руминскає нарєчіє?

14. android

android Well-Known Member

Да ето я сидел уже спать хотел и писал а Што вам не нравиться ? Я понимаю што у вас на форуме беспредел и мне ето п....

15. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Що одна версія, що друга буде волочити. Ще, якщо там є оперативки багато, або слоти, щоб доставити, то можна підв'язати трохи з неї в підмогу відео.

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви помиляєтеся.
    Нікому не подобаються безграмотні дописи.

17. Markooo

Markooo Member

Ну в обидвох опери 4 гіга з можливим розширенням до 8.

18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Не знаю, але я б зупинився в такому випадку на потужнішому процесорові.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Другий беріть, хороша конфігурація, i3 - процесор останнього покоління, вам вистачить з головою, і відеокарта дискретна. В першого вбудована слабенька відеокарта.

20. Markooo

Markooo Member

Дякую за допомогу.

а де твій аватар? :)