Проблеми у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Molotoff, 7 вер 2011.

1. Molotoff

Molotoff Member

Привіт. Я молодий журналіст. Шукаю цікаві теми для матеріалів. Звичайно найкраще їх шукати серед людей, тому і зареєструвався тут, щоб ми змогли допомогти один одному.

Від Вас прошу, щоб ви писали про проблеми, які виникають у Вас та ваших близьких, які Ви вважаєте мають бути висвітлені у ЗМІ. а я буду старатися написати про них)

Дякую):)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А яка казета/журналь?

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Молодец! Предлагаю обсудить проблемы медицины. Поле непаханное.

• Подобається Подобається x 2
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

надто загально, боюся молодий журналіст не потягне :)

5. Molotoff

Molotoff Member

Газета "Інформатор".

Стосовно медицини. Має бути конкретна проблема, конкретний випадок. Писати про загальні проблеми, то про них уже писали багато разів. + людина має бути обізнана щоб писати. Я наприклад зрозумів, що нашим лікарям довіряти - це дурити себе і намагаюся в лікарнях бувати вкрай рідко. На щастя мені вдається) Тому я в цій темі малообізнаний.

• Подобається Подобається x 1
  6. Real

Real Well-Known Member

Було би файно , якщо якийсь молодий журналіст поламав собі ногу, і спробував вилікуватись у поліклініці на Симоненка! Обізнаним тут бути не треба, навпаки, шарм: проблеми травматології очами пересічного громадянина. На прикінці дійсно вистраждана стаття би вийшла! ;)

• Подобається Подобається x 3
  7. Bambook

Bambook Persona non grata

О, Інформатор виріши піти шляхом ГПУ і ГПК?
    Похвально, малувато зараз журналістики "від людини".
    Мене й самого вже потроху задовбує про "велику політику" і "великий бізнес" писати.
    Тим більше, що й одне, і інше у Львові - хіба в лапках...

Може б, прошу пана, взялися за тему Зоряни Пророк? Бо щось я вашим інформаторам тему підкидав, а вони чи прогавили, чи не вїхали - а тема ж для журналіста такого плану - просто знахідка...

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=55091&highlight=%EF%F0%EE%F0%EE%EA

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=35408&highlight=%EF%F0%EE%F0%EE%EA

• Подобається Подобається x 4
  8. Wiktor

Wiktor Active Member

Нічого собі заявочки. Не багато на себе берете з такими лозунгами?

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

О , є перша реакція лікаря....

10. Peri

Peri Well-Known Member

Тема не нова, ало мо * Ви її вистраждаєте і щось нове відкриєте - зробіть журналістський експеримент - проживіть місяць за пенсіонерський мінімум ( може бути також, лікарська, вчительська зарплати).Візьміть ( якщо, звісно, немає своїх) на повне місячне матеріальне утримання 2 дітей шкільного віку( друзі, сподіваюся, " позичать"). Врешті, потусуйте по держустановах, де в чергах стоять люди - адреналін і тему - гарантую:)
    Успіхів!:)

• Подобається Подобається x 3
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Щаз-з-з...
    Ви не прочитали?
    http://www.youtube.com/watch?v=Ax2sgpdx3aw

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

газета Інформатор
    це ті які завжди пишуть Садовий вкрав вбив зарізав знищив місто, слава Писарчуку?

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тобто, неправду? :)

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

якось бачив уривок передачі ІнформаторТВ на ZIK

десь щось показували про стадіон
    типу що нам його не треба
    і Євро взагалі погано
    показують іподром, коней
    втирають за коней щось, типу шуму не люблять
    увага, експеримент!!!!!!!
    стукає ведуча пляшками одна об одну біля коня, кінь починає полохатися...
    от бачите, а від фанатів коні подуріють повмирають місто вимре біда буде геть Садового

отакі журналісти
    реєстрація на форумі для пошуку проблем про які треба писати тільки підкреслюють їх прохфесійність

15. Bambook

Нормальна практика. Зацитую Тихого (один з найкратіших медіа-менеджерів в історії України):

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

http://texty.org.ua/pg/article/edit...yhyj_Golovnyj_grih_ukrajinskoji_zhurnalistyky

16. Molotoff

Molotoff Member

Ні, це мій шлях і до шляху редакції він не має жодного відношення.

Мені тема цікава. буду радитися з редакторами, але уже в понеділок, а з Ромком я б за цей час хотів би зустрітися, якщо його це цікавить.

А Ви до речі з якого видання?

Ні.

- А ви у кого лікувалися?
    - У такої-то пані.
    - А лікувала такими-то ліками?
    - Так, а ви звідки знаєте?
    - У неї домовленість із фірмою.

Ось такі у нас лікарі... Хоча розумію, що люди просто хочуть жити добре. проте платити за це своїм здоров'ям - ні.

Мені це й так відомо)) До прикладу на сьогоднішній день у мене бюджет 4 грн, щоб вистачило доїхати на роботу і назад)))

Ну типу того. Офіс же знаходиться на Південному...

Ще раз говорю, що я лише починаю свій професійний шлях. І на сьогодні це є нормальним явищем шукати інформацію в мережі.

17. Полковник

Полковник миється в бані

Скорее всего да, нормально.
    А гонорарами делиться планируется?

А журналистку Машу Вы часом не знаете?

18. Molotoff

Molotoff Member

Машу не знаю...

Я ще сам тих гонорарів не бачив... Проте як чую від колег ними тут не задоволені(((

Останнє редагування: 9 вер 2011
  19. Bambook

У Львові з гонорарами - тугувато, як і з можливістю робити якісну журналістику (якісну - це означає зокрема й дотримання стандартів журналістської етики, збалансовану подачу, рівень перевірки інформації, а не лише вміння гарно складати слова докупи, як дехто вважає).
    Тому я особисто працюю або на Київ, або на грантові проекти, насамперед екологічні. Зараз ще власний проект запускаю, але поки що тільки стадія пілота, не знаю, наскільки вдасться втілити бізнес-план. Якщо вам вдасться зробити щось якісне на Ромкову тему, а в мене справи підуть (стукаю по дереву) за планом, то будемо мати тему для розмови :)

20. Полковник

Полковник миється в бані

Точно - журналист.
    Как, впрочем, и Маша зи Львова.

а де твій аватар? :)