Привіт. Я молодий журналіст. Шукаю цікаві теми для матеріалів. Звичайно найкраще їх шукати серед людей, тому і зареєструвався тут, щоб ми змогли допомогти один одному. Від Вас прошу, щоб ви писали про проблеми, які виникають у Вас та ваших близьких, які Ви вважаєте мають бути висвітлені у ЗМІ. а я буду старатися написати про них) Дякую)
Газета "Інформатор". Стосовно медицини. Має бути конкретна проблема, конкретний випадок. Писати про загальні проблеми, то про них уже писали багато разів. + людина має бути обізнана щоб писати. Я наприклад зрозумів, що нашим лікарям довіряти - це дурити себе і намагаюся в лікарнях бувати вкрай рідко. На щастя мені вдається) Тому я в цій темі малообізнаний.
Було би файно , якщо якийсь молодий журналіст поламав собі ногу, і спробував вилікуватись у поліклініці на Симоненка! Обізнаним тут бути не треба, навпаки, шарм: проблеми травматології очами пересічного громадянина. На прикінці дійсно вистраждана стаття би вийшла!
О, Інформатор виріши піти шляхом ГПУ і ГПК? Похвально, малувато зараз журналістики "від людини". Мене й самого вже потроху задовбує про "велику політику" і "великий бізнес" писати. Тим більше, що й одне, і інше у Львові - хіба в лапках... Може б, прошу пана, взялися за тему Зоряни Пророк? Бо щось я вашим інформаторам тему підкидав, а вони чи прогавили, чи не вїхали - а тема ж для журналіста такого плану - просто знахідка... http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=55091&highlight=%EF%F0%EE%F0%EE%EA http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=35408&highlight=%EF%F0%EE%F0%EE%EA
Тема не нова, ало мо * Ви її вистраждаєте і щось нове відкриєте - зробіть журналістський експеримент - проживіть місяць за пенсіонерський мінімум ( може бути також, лікарська, вчительська зарплати).Візьміть ( якщо, звісно, немає своїх) на повне місячне матеріальне утримання 2 дітей шкільного віку( друзі, сподіваюся, " позичать"). Врешті, потусуйте по держустановах, де в чергах стоять люди - адреналін і тему - гарантую Успіхів!
якось бачив уривок передачі ІнформаторТВ на ZIK десь щось показували про стадіон типу що нам його не треба і Євро взагалі погано показують іподром, коней втирають за коней щось, типу шуму не люблять увага, експеримент!!!!!!! стукає ведуча пляшками одна об одну біля коня, кінь починає полохатися... от бачите, а від фанатів коні подуріють повмирають місто вимре біда буде геть Садового отакі журналісти реєстрація на форумі для пошуку проблем про які треба писати тільки підкреслюють їх прохфесійність
Нормальна практика. Зацитую Тихого (один з найкратіших медіа-менеджерів в історії України): ---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ---------- http://texty.org.ua/pg/article/edit...yhyj_Golovnyj_grih_ukrajinskoji_zhurnalistyky
Ні, це мій шлях і до шляху редакції він не має жодного відношення. Мені тема цікава. буду радитися з редакторами, але уже в понеділок, а з Ромком я б за цей час хотів би зустрітися, якщо його це цікавить. А Ви до речі з якого видання? Ні. - А ви у кого лікувалися? - У такої-то пані. - А лікувала такими-то ліками? - Так, а ви звідки знаєте? - У неї домовленість із фірмою. Ось такі у нас лікарі... Хоча розумію, що люди просто хочуть жити добре. проте платити за це своїм здоров'ям - ні. Мені це й так відомо)) До прикладу на сьогоднішній день у мене бюджет 4 грн, щоб вистачило доїхати на роботу і назад))) Ну типу того. Офіс же знаходиться на Південному... Ще раз говорю, що я лише починаю свій професійний шлях. І на сьогодні це є нормальним явищем шукати інформацію в мережі.
Скорее всего да, нормально. А гонорарами делиться планируется? А журналистку Машу Вы часом не знаете?
У Львові з гонорарами - тугувато, як і з можливістю робити якісну журналістику (якісну - це означає зокрема й дотримання стандартів журналістської етики, збалансовану подачу, рівень перевірки інформації, а не лише вміння гарно складати слова докупи, як дехто вважає). Тому я особисто працюю або на Київ, або на грантові проекти, насамперед екологічні. Зараз ще власний проект запускаю, але поки що тільки стадія пілота, не знаю, наскільки вдасться втілити бізнес-план. Якщо вам вдасться зробити щось якісне на Ромкову тему, а в мене справи підуть (стукаю по дереву) за планом, то будемо мати тему для розмови