Маю таку біду, з вчорашнього вечора не можу зайти на форум (((( Ні Оперою ні ІЕ, а от через анонімайзер заходжу (як незареєстрований користувач). З роботи ж, щойно, зайшов без проблем. Вже і кукі і темпи з браузера повидаляв, не помагає, ткніть мені пальцем де в мене граблі?
Відповідь: Проблема з входом Вчора ввечері дійсно були глюки (сервер недоступний), хоча трейсраут йшов. Але то тривало недовго.
Відповідь: Проблема з входом я також заходжу з мозіли але на робочому компі, а вдома ніц не виходить, я в курсі що це локальна проблема з моїм компом, але де вона?
Відповідь: Проблема з входом А взагалі з дом. компа в Нет вільно виходите ? Спробуйте зайти на сайт http://evrohost.com/
Відповідь: Проблема з входом В нет виходжу спокійно, на Ваш лінк прекрасно заходило, сьогодні і на форум пустило, нічого не розумію.
Відповідь: Проблема з входом У минулу п'ятницю не взмозі зайти на форум(сайт газети працював), спробував відлогінітися. (делітнув всі куки у папці які тільки були) Тепер не можу залогінітися, при оновленні викидає, хоча ставлю позначку "запам'ятати пароль". В чому проблема?
Відповідь: Проблема з входом Сьогодні краще, не викидає, поки що. А вчора при кожному оновленні, треба було знову вводити ім'я та пароль. Пароля вже змінив, не допомагало. В мене ІЕ.
Відповідь: Проблема з входом Дякую, змінив рівень кукі на середній рівень,(до того я таки його міняв на високий) начеб то ОК.
Відповідь: Проблема з входом в налатуваннях доступу до інтернету... дефолтні налаштунки - середні.... можливо це впливає.. я зауважив трабли з "віслюком" тобто ІЕ ... в мозіллі таке не спостерігалося....
Відповідь: Проблема з входом панове віндовзятники - убийте в собі ламера... десь там у windows\system32\drivers\etc є такий файл - hosts у ньому додайте стрічку: 195.138.198.130 forum.lvivport.com і коли наступний раз лежатиме DNS хостера - ви все одно на форум зайдете, і не відчуєте незручностей... якщо ж не заходите - перевірте, чи Мартіні не зловживає ніком: ping 195.138.198.130 якщо пише, що пакети йдуть - перевірте солідніше: telnet 195.138.198.130 80 відповідь має виглядати десь так: Код: Trying 195.138.198.130... Connected to srv.evrohost.com (195.138.198.130). Escape character is '^]'. якщо так є, а форум через браузер таки не завантажується - тоді Мартіні не проплатив за хостінг, і найближчим часом ви таки не зможете на форумі дописувати...
Відповідь: Проблема з входом сурова реальність життя якщо account suspended - тоді вже ой... -- офтоп - розібрався з кодеками?
Відповідь: Проблема з входом якщо сервак лагає - обхід днс хіба врятує?... я не в курсі був... хоча я багато в чому "не в курсі".... -- ніби руки не криві.... але не працює...
Відповідь: Проблема з входом не біда.... не ти перший більшість таких проблем - просте "незнання" - треба перший раз на граблі таки наступити завтра спробуємо довести до пуття.... по темі: ти вводиш символічне ім'я, що в реальну IP перетворюється після запиту до ДНС-сервера. Якщо ДНС сервер "лежить" - він тобі ніц не поверне. Браузер може "на свій страх та ризик" "підкинути" тобі IP з кешу. -- Якщо підкинув, і маєш щастя (як я зрозумів з дописів, то саме так і є), або якщо пінгується по IP і не пінгується по символічній назві - тоді саме цей спосіб помічний.... -- Насуваються вибори... ДНС можуть блокувати... Спосіб може виявитися "дуже помічним"....