Акустична система 2.1 DIALOG W-3000 Віднедавна почалися певні проблемки з роботою сабвуфера. Інколи його якось "заклинювало" і замість музики він видавав лише гул. Після вимкненння/увімкнення робота нормалізовувалася. Тепер гірше. Вмикаю - працює секунд 30 і все - знову гул. Ресет не допомагає. Лише після того як трішки постоїть - знов можна увімкнути на 30 сек.
Схоже на збудження у колах живлення. Швидкий перегрів і "пробій" ЧОГОСЬ. Діод випрямляча, електролітичний конденсатор, трививідна мікросхема стабілізатора для попередніх каскадів, або (найгірше) - сам підсилювач. Схему в Неті не знайшов. Раджу піти до умільців. ---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ---------- Сорі, некоректно написав. Скоріш за все - лавиноподібне зростання споживаного струму (нагрів, вихід із режиму) - звідти й гул. Сашко, а можете записати цей гул мікрофоном і зберегти у форматі WAV, потім стиснути RARом (а якщо володієте - то конвертувати в лослес) і закиньте на будь-який хостинг. Музика хоч якась пробивається крізь гул ? Увага! Пишіть не на максимумі - залишіть мінус 3 децибели (70% )
На максимумі в сабвуфері гул, а в сателітах злегка чутно музику (дуже слабко, ледь чутно і з рипінням) Завтра запишу і викладу звук. Можу викласти і фото "начинки", якщо в неті не знайшли схем.
5-10 секунд гудіння без музики, потім 15-20 секунд з музикою. Я в аудіоредакторі розверну осцилограму і може щось проясниться. Тільки не мп3 !
Ось викладаю архів із записами. http://upload.com.ua/get/901251195/ В першому записі - пісня програє повністю (майже 3 хв) і потім його "переклинює". Я по-черзі підносив мікрофон до саба і до сателітів, відповідно гул/музика з рипінням. В другому записі - чисто гул саба при вимкненому програвачі, щоб не заважала музика з сателітів. В третьому записі - "видозмінений гул саба" (тобто через хвилину після "переклинення" сабвуфер змінив свій гул з диринчащого на більш рівномірний) Ще забув додати, що індикатор "power" не горить.