Проблема - комплекс

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Maximuso, 10 бер 2015.

1. Maximuso

Maximuso New Member

В мене від народження бліда шкіра. Я розумію, що це генетика і як говорили лікарі, капіляри розташовані глибоко. Але це переросло в комплекс і я навіть соромлюсь людей, думаю, що всім гидко дивитись. Я начебто маю добру фігуру, риси обличчя. Але все це перекреслює колір шкіри. Скажіть якісь поради як змінити колір шкіри? ну хоча б покращити чи ще щось. Протирання чорним чаєм надає лише жовтий відтінок шкіри, що виглядає не айс. Засмагати на сонці начебто літом трохи надає відтінок шкірі, але що робити весною - зимою чи осінню? І скажіть ви честно, ви завжди звертаєте увагу на колір шкіри? Дякую за відповіді

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В мене також бліда шкіра. І не дуже загорає. Ніяких проблем. Не варто навіть про це думати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо Дюма не брехав то колись це вважалось ознакою арестократизму...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дюма точно що не знав Арестовича. :not_i:

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Без сумніву. Цікаво чи Арестович знає Дюму :mocking:

6. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

Не заморочуйтесь. Дрібниці то все, ніхто не звертає увагу.
    Деякі люди мають фізичні недоліки досить серйозні, але настільки цікаві і приємні в розмові, що вже через 5 хвилин розмови з ними, не помічаєш ніяких недоліків. Так що викиньте з голови всі свої комплекси.

7. Ceati

Ceati миється в бані

Це точно. Зовнiшнiсть не вирiшує! Головне не це

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну не треба перебільшувати ;)

9. manur

manur Well-Known Member

Бо сам Дюма був квартероном (цебто, на чверть - негром).

10. Forpost

Forpost Стоїк

якщо навіть такі дегенерати й попадуться Вам плюньте їм в харю. А біла шкіра то ознака того що Ви шляхетного походження ,так що додавайте до фігури і лиця освіту і добрі манери і ціни Вам не буде

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Тішуся, що в нас нарід добрий.

Але повернеться людина тільки для того, щоб нам сказати, який чудовий засіб вона знайшла для вирішення проблеми.

а де твій аватар? :)