В мене від народження бліда шкіра. Я розумію, що це генетика і як говорили лікарі, капіляри розташовані глибоко. Але це переросло в комплекс і я навіть соромлюсь людей, думаю, що всім гидко дивитись. Я начебто маю добру фігуру, риси обличчя. Але все це перекреслює колір шкіри. Скажіть якісь поради як змінити колір шкіри? ну хоча б покращити чи ще щось. Протирання чорним чаєм надає лише жовтий відтінок шкіри, що виглядає не айс. Засмагати на сонці начебто літом трохи надає відтінок шкірі, але що робити весною - зимою чи осінню? І скажіть ви честно, ви завжди звертаєте увагу на колір шкіри? Дякую за відповіді
Не заморочуйтесь. Дрібниці то все, ніхто не звертає увагу. Деякі люди мають фізичні недоліки досить серйозні, але настільки цікаві і приємні в розмові, що вже через 5 хвилин розмови з ними, не помічаєш ніяких недоліків. Так що викиньте з голови всі свої комплекси.
якщо навіть такі дегенерати й попадуться Вам плюньте їм в харю. А біла шкіра то ознака того що Ви шляхетного походження ,так що додавайте до фігури і лиця освіту і добрі манери і ціни Вам не буде
Тішуся, що в нас нарід добрий. Але повернеться людина тільки для того, щоб нам сказати, який чудовий засіб вона знайшла для вирішення проблеми.