проблема чорних точок

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mechika, 15 вер 2007.

1. mechika

mechika Member

привіт! я до вас за порадою... порадьте засоби від чорних точок на обличчі... маски, креми... наперед дуже дякую

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: проблема чорних точок

видусив і спокій.

3. syavych

syavych копач

До косметолога краще звернутися (чистку обличчя). Він же може порадити якісь маски, але вони не такі дієві.

Додано через 8 хвилин
    То нам, мужикам, такі методи підходять. З жінками трохи більше мороки, в них шкіра ніжніша, нє?

4. Кася

Кася Well-Known Member

щоденне очищення пор та скраби раз в тиждень.

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це все пурген....
    сходіть у сауну (я маю на увазі: паритися)....

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Треба просто добре розпарити писок. Потім легенько і акуратно видусити і тут же змастити силіциловим спиртом. Така от боротьба.

• Подобається Подобається x 2
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Або меновазіном. :) Теж дуже допомагає.

• Подобається Подобається x 1
  8. Олюська

Олюська Well-Known Member

Дуже багато залежить від харчування. Наприклад, чорні цятки можуть появлятись від жирної, копченої їжі, білого хліба, солодощів. Варто також зменшити споживання смаженого. Це, між іншим, перевірено;) . Бо в мене самої така проблема теж є. А ще дуже добре на ніч пити кефір. Візити до косметолога також не завадять, але найважливіше все-таки стежити за харчуванням, бо без того ніякий косметолог не поможе. Їжте якомога більше овочів, фруктів, сиру.;)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

прийдеться піднажати на це....

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

якщо треба дуже швидко покращити стан шкіри то мені допомає маска Głęboko oczyszczająca maseczka peel-off

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А де таку маску можна взяти?

:radist:

Личко треба часто мити теплою водою і гарно їсти. А косметологи таки помагають, правда, коштують... Моя сестра мала таку проблему і пішла до косметолога. То крім чистки лиця вона ще приймала ванни з ромашкою і чередою і пила пивні дріжджі (для виведення всякої гидоти з організму)

12. Ольга

Ольга Well-Known Member

в багатьох магазинах я її бачила, в ЦУМі на 1 поверсі наприклад...

13. галичанка

галичанка New Member

А ще в аптеках продають спеціальні пластирі для очищення області носу. Намочуєте ніс, приклеюєте пластир, а коли висохне - знімаєте його разом з вмістом пор.

14. То я

То я Active Member

звернути увагу на харчування (згідна з Олюською). Мені помагають скраби 1-2 рази в тиждень. а от дусити - то потім жах в тому місці. і ніякий спирт не допоможе(то в мене так). ще колись кубиками льоду з завару календули і ромашки протирала, щоб пори звужені були.

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Краще таки сходити до косметолога. Провірено - помагає. Хоча дорогувато - сеанс біля 70 грн...

16. Komashka

Komashka Well-Known Member

Чорні цятки називаються камедонами :) Я теж маю їх біля носа і на самому носі. Ходила на чистку до косметолога - результат АЖ на 2 дні +витрачені гроші (ну в нас же "французька" косметика...). Так що чистку я собі роблю сама, а потім дезинфікую засобом для догляду за шкірою обличчя. Якщо чесно - виходить менше подразнення ніж після роботи косметолога + за 15 хв нічого невидно, практика.... (тьфу-тьфу).
    Ясно, що від їжі залежить. Я всеядна і особливо раціоном не переймаюсь, тому й камедонів багато. А найкраще допомагає вітамін Д, тобто сонце!

• Подобається Подобається x 1
  17. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Я також все роблю сама. І дуже задоволена. Якщо все робити правильно, і підібрати косметику, то проблема вирішується;)

18. Komashka

Komashka Well-Known Member

В мене ця проблема вирішується на кілька днів :) Спадкове, зараза...:ireful1:

19. Reine

Reine reinne

У Крокусі на Замарстинівській 200гарний лікар-косметолог я була на чистці обличчя і вийшла задоволеною

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, лікар був симпатичний?

а де твій аватар? :)