привіт! я до вас за порадою... порадьте засоби від чорних точок на обличчі... маски, креми... наперед дуже дякую
Відповідь: проблема чорних точок До косметолога краще звернутися (чистку обличчя). Він же може порадити якісь маски, але вони не такі дієві. Додано через 8 хвилин То нам, мужикам, такі методи підходять. З жінками трохи більше мороки, в них шкіра ніжніша, нє?
Відповідь: проблема чорних точок Треба просто добре розпарити писок. Потім легенько і акуратно видусити і тут же змастити силіциловим спиртом. Така от боротьба.
Відповідь: проблема чорних точок Дуже багато залежить від харчування. Наприклад, чорні цятки можуть появлятись від жирної, копченої їжі, білого хліба, солодощів. Варто також зменшити споживання смаженого. Це, між іншим, перевірено . Бо в мене самої така проблема теж є. А ще дуже добре на ніч пити кефір. Візити до косметолога також не завадять, але найважливіше все-таки стежити за харчуванням, бо без того ніякий косметолог не поможе. Їжте якомога більше овочів, фруктів, сиру.
Відповідь: проблема чорних точок якщо треба дуже швидко покращити стан шкіри то мені допомає маска Głęboko oczyszczająca maseczka peel-off
Відповідь: проблема чорних точок А де таку маску можна взяти? :radist: Личко треба часто мити теплою водою і гарно їсти. А косметологи таки помагають, правда, коштують... Моя сестра мала таку проблему і пішла до косметолога. То крім чистки лиця вона ще приймала ванни з ромашкою і чередою і пила пивні дріжджі (для виведення всякої гидоти з організму)
Відповідь: проблема чорних точок А ще в аптеках продають спеціальні пластирі для очищення області носу. Намочуєте ніс, приклеюєте пластир, а коли висохне - знімаєте його разом з вмістом пор.
Відповідь: проблема чорних точок звернути увагу на харчування (згідна з Олюською). Мені помагають скраби 1-2 рази в тиждень. а от дусити - то потім жах в тому місці. і ніякий спирт не допоможе(то в мене так). ще колись кубиками льоду з завару календули і ромашки протирала, щоб пори звужені були.
Відповідь: проблема чорних точок Краще таки сходити до косметолога. Провірено - помагає. Хоча дорогувато - сеанс біля 70 грн...
Відповідь: проблема чорних точок Чорні цятки називаються камедонами Я теж маю їх біля носа і на самому носі. Ходила на чистку до косметолога - результат АЖ на 2 дні +витрачені гроші (ну в нас же "французька" косметика...). Так що чистку я собі роблю сама, а потім дезинфікую засобом для догляду за шкірою обличчя. Якщо чесно - виходить менше подразнення ніж після роботи косметолога + за 15 хв нічого невидно, практика.... (тьфу-тьфу). Ясно, що від їжі залежить. Я всеядна і особливо раціоном не переймаюсь, тому й камедонів багато. А найкраще допомагає вітамін Д, тобто сонце!
Відповідь: проблема чорних точок Я також все роблю сама. І дуже задоволена. Якщо все робити правильно, і підібрати косметику, то проблема вирішується
У Крокусі на Замарстинівській 200гарний лікар-косметолог я була на чистці обличчя і вийшла задоволеною