1.Пальто зимове з хутром на рукавах і капішоні 44 розміру(наш). Вартість 500грн. Ношене одну зиму. Стан нормальний. Зверху 5 зовнішніх гузиків, від пояса 3 внутрішніх. Виробник: Millennium, Харків. Склад: 70% wool, 20% nylon, 10% cashmere. Хутро на рукавах і капішоні здається натуральне, але з кого не знаю(( Додаткові параметри: Ширина в плечах 42 см., в грудях 44см., бедрах 50см.( але це я перешила гудзики, можна звузити до 46-48см. бо на бедрах гудзики внутрішні) Довжина рукава по внутрішньому шву 48 см. Довжина пальта від плеча 99 см. Пальто класичне, дуже гарно лягає по фігурі ( на собі не фоткала, бо на мені виглядає як з молодшої сестри), тепленьке. Носила його позаминулої зими, цієї зими висіло в шафі. Причина продажу: не влажу((( Недоліки: трошки потертий правий рукав і плече (думаю від сумки) Міряти на Левандівці вул. Сяйво, точну адресу і тел. напишу в ПП. 2. Пальто весняно- осіннє (вельветове) на замку, 42 розміру (наш) Вартість 300 грн. Ношене дві весни і осінь. Стан нормальний. Виробник Forum, країна не знаю, здається Укр. Склад: 70% virg vool, 15% mohair, 15% polyamide. Додаткові параметри: ширина в плечах 40см., в грудях 42см., в бедрах 46см. Довж. рукава по вн.шву 48см. Довжина пальта від плеча 84см. Пальто симпатичне, зверху можна робити відкритий комір, а можна застібати на гудзички. Купляла з ремнем але ремінь не носила і він десь посіявся але замість нього можна носити будь-який ремінь. Пальто гарно лягає по фігурі. Недоліки : трошки покошлатилось на правому плечі і рукаві (думаю від сумки) Причина продажу: не влажу(((