Про жінок та політику

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 10 бер 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Світ по своїй суті не змінюється.

360 рік до н. е. ЭСТЕР/ЭСФИР — наверное, самая странная героиня Библии: еврейская девочка, которая побеждает на своего рода конкурсе красоты, выходит замуж за доброго персидского царя, а в конце концов использует свое положение для спасения евреев от продуманной программы, их уничтожения.

ХVI століття. Про РОКСОЛАНУ. Но восточной «леди Макбет» оказалось мало этой крови! В принципе, все грязные приемы борьбы за власть традиционно повторялись во все времена у любых народов. Не стала исключением и Турция XVI века: неглупый и образованный падишах Сулейман со временем сделался игрушкой в руках КОВАРНОЙ, ХИТРОЙ и кровожадной женщины.

ХХІ століття. Україна. А тепер уявіть собі в ролі Сулеймана чи персидського царя нашого Януковича і яку роль при ньому грає оте маленьке та неказисте під ім’ям А.Герман. Дайте волю фантазії.

2. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

І подумайте-си чого варта жінка-політик Ю.Тимошенко (по-мужу)! О-о-о!...а висновки зробимо пізніше!
    Нині лишень інтересно,хто-це Ющенка травив-недотравив? Яка голова це придумала? Колись взнаємо і це.
    Та тaк, кобіти ма-а-ають кепели,мають... і меч та квіти їм в руки! :rose::preved:

«Юдифь», картина Джорджоне

3. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Два хлопи-си розмовляють при горілцуні...
    - Ти знаєш,Стефцю, же не тіко ми є розумні на Землі...Є ще й інші розумні істоти на цій плянеті!
    - А то Хто,ще ,Михасю такі?
    - Ну та як...ну та баби також!

4. BlackCat

BlackCat Well-Known Member

:rolleyes: Я плакалъ! [OFFTOP]надо сюда Торро позвать... вот он оторвется - по полной программе :rolleyes:[/OFFTOP]

5. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

В случае Януковича я бы искала не женщину, а мужчину ))). Олигарха с тугим кошельком ))))

6. Я хочу сказать умную мысль, разрешите?

7. Luna

Luna Guest

Мы Вас внимательно слушаем, если пока не знакомы.

8. Serena

Serena May Flower

[OFFTOP]:rolleyes::rolleyes:[/OFFTOP]

9. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Долго с мыслью собирается :)

10. Serena

Serena May Flower

так и не успел собраться с ними:rolleyes:

11. Forpost

Forpost Стоїк

Людка то ей патлы повыдергивает скоро

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вона Людке, як папуасам дзеркальце, кабінет відвела окремий. Уявляєте захват "першої леді".

а де твій аватар? :)