про жаб'ячі лапки на Львівщині )

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем npocmo, 31 лип 2016.

  1. npocmo

    npocmo дачник

    за підтримки Посольства Франції в Україні започатковано проект «Підвищення інформованості та оцінка потенціалу валоризації високоякісних харчових продуктів у Львівській області». На основі французького досвіду валоризації традиційних продуктів харчування та європейської системи географічних зазначень, проектом передбачено розпочати з 2016 року роботу щодо підвищення
    інформованості та оцінки потенціалу додання вартості традиційним харчовим продуктам в масштабах Львівської області, яка має яскраво виражену національну ідентичність та характеризується
    високою динамікою розвитку продовольчого сектору. Щоб підтримати Україну у впровадженні європейської системи географічних зазначень, цей проект направлений на запропонування супровідної методики по розвитку та валоризації традиційних харчових продуктів, адаптованої до
    українського контексту та з можливим впровадженням в інших областях України. Його реалізація включатиме 3 етапи: детальне вивчення потенційних харчових продуктів, семінари для учасників; вибір продуктів та рецептів; інформування та поширення досвіду на інші регіони України. Термін реалізації: серпень – грудень 2016 року.
    Французькі експерти готові ділитися досвідом з українськими аграріями | Офіційний сайт міністерства аграрної політики та продовольства України
     
  2. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

  3. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Лапками будемо голубці фарширувати і холодець варити...
     
    • Креативно Креативно x 1
  4. ІгорМ

    ІгорМ Маленький українець

    поцікавився за нове для мене слово

    ВАЛОРИЗАЦІЯ
    -ї, ор. -єю. 1. Сукупність заходів для штучного підвищення ціни товару. 2. Заходи для підвищення курсу паперових грошей.

    Видно @npocmo знов щось намутив :)
     
  5. Hyligan

    Hyligan Іронічний

    Тут вроді про традиційні продукти для України йдеться, а не про жаб...
    Я минулого тижня провів валоризацію кропу з двох до трьох гривень за пучок, так що тепер жити стало трішки веселіше...Але як стверджує The Economist українська гривня є найбільш недооціненою валютою в світі, 69% за індексом Біг Мака, так що прибутки в перерахунку на долар зараз просто жалюгідні, тут ше волоризувати і валоризувати, і хрин довалоризуєш до прийнятного рівня :facepalm:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)