Росія не припиняє лякати Україну тисячею бід і нещасть, які зваляться на її голову в разі підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Але чи злякається Україна? Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua
Министр Турции по делам ЕС Эгемен Багис заявил, что его страна «скорее всего никогда не сможет вступить в Европейский союз», передает Reuters. Это первое заявление чиновника такого уровня, касающееся вопроса вступления страны в ЕС. По информации агентства, данное заявление фактически ставит крест на продолжавшихся с 1987 года переговорах о вступлении в союз. По словам министра, главной задачей Турции станет «попытка получения льгот на ряде европейских рынков, например, норвежском». ---------- Додано в 07:42 ---------- Попередній допис був написаний в 07:34 ---------- А чё, статья хорошая, вдумчива. Главное, что поставлена задача России: За словами екс-міністра, найадекватнішою відповіддю Росії буде підписання Угоди про зону вільної торгівлі з ЄС, яка набуде чинності разом з Угодою про асоціацію. И вывод приличный сделан: «Загалом ситуацію з Росією нині можна описати анекдотом, який я чув колись у школі. Ви обов’язково його дайте, коли цитуватимете мене. Це своєрідна інтермедія на тему Червоної Шапочки. Дівчинка запитує Вовка, який присів під кущем, про вуха, зуби й питає: «Вовче, а чому в тебе такі вирячені очі?» А той їй відповідає: «А тому, що я… (ви й самі здогадуєтеся, що він робить, — «Газета»)». Так-от, мені здається, хлопці в Кремлі перебувають на останній стадії спілкування Вовка з Червоною Шапочкою», — резюмує Сергій Терьохін.