Про відомих людей із перших вуст

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем MARTINI, 12 гру 2012.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Як люди стають відомими? Правильно, про них пише преса і їх показують по телевізору. Тобто ми знаємо їх такими, якими нам їх подали мас-медіа, який образ зліпили імідж-мейкери і піарщики. І зазвичай цей образ буває доволі далекий від реальності. Але оскільки ці люди все ж живуть, або принаймні жили раніше, серед нас, дехто таки знає, які вони насправді.

Якщо якийсь актор, зірка шоу-бізу, політик, журналіст чи інша відома людина, є чи був вашим сусідом, родичем, однокласником, однокурсником, партнером, ви разом служили у війську, чи разом працювали на роботі, може ви бухали на весіллі у спільного знайомого чи ще якось випадково пересіклися по життю, розкажіть у цій темі про свій досвід спілкування зі "звіздою". Який він/вона насправді? Чи яким був до того, як стати відомим?

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Оооо, з мого КВНівського минулого маю чимало таких спогадів і знайомих. От якось знайду час і напишу:)
    До речі, останні два дні якраз переглядала відео і ностальгувала за тими часами.

3. Кохана

Кохана LuBimaya

ха-ха!
    Особисто я такого досвіду не мала. Але мій тато частенько бував в компанії відомого політики Анатолія Кінаха. Біля нас була дача одного миколаївського бізнесмена, який товаришував по-сусідськи з моїм татом. А пан політик частенько бував там на "шашликах з горілкою і молодими панянками". Що про нього можна сказати. Звичайний мужик, з природними потребами. Як напивався, співав пісню "Карабєли, парус бєлий!
    :)))

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Памятаю,чимчикували ми з Андрієм Парубієм Стрийським парком.
    Були якісь збори молодіжних організацій.
    А надворі був 89 рік.
    А на виході парку,біля фонтанів,компанія хлопаків пили пиво.Мацкалі.
    І щось до нас.
    Курити...чи шо.
    Почули,що ми українською...а на нас ще й значки були...національного прапора...і кинулись.
    Файно ми тоді помахались.
    Порозганяли ту шваль.
    От...Парубію я довірю спину захищати.
    Та й так...

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)