Бракує цієї гілки тут. Так що, вибачайте, кому не до смаку. Запитання в мене. Коли Україна на літній час переходить?
Відповідь: Про те і про це.... Тобто, цього тижня? От і добре, бо я вже чисто з рахунку через ту одну годину збилася.
Відповідь: Про те і про це.... Чувак Пупер пишет: палковніку вірити — себе не поважати... краще спитати у самого педро... __________________ Уж как он мой ник не перекручивал? И так и этак! Прохання, Оля, Вы, как филолог, объясните сему отроку правила написания слова "полковник"! Мне, лично, обидно, что пацан такое простое слово никак правильно написать не может!
Відповідь: Про те і про це.... Полковнику, як людина чує, так і пише. Він українським написанням керується - що чуємо, те й пишемо.
Відповідь: Про те і про це.... Запитання в мене. Який.... добродій взагалі придумав літній/зимній час? Для чого потрібно здвигати біологічний годинник людини навесні на годину вперед, а восени назад? Які економічні переваги це дає? І як мені пояснити моїй малій, що в садок треба вставати набагааато раніше?
Відповідь: Про те і про це.... Та, мій малий теж із цим має проблему, але лише перший тиждень. Потім звикає. А от щоб не переводити годин, переїжджайте в Арізону, там люди живуть за гірським часом і годинники нікуди не переводять. У них і так сонця аж забагато.
Відповідь: Про те і про це.... придумав переводити дядько з англії — людина педантична... побачив, що сонце вже встало, а ніхто не працює... мені не до вподоби це переведення годинника...
Відповідь: Про те і про це.... А мені до вподоби. Взимку довгі вечори в теплій хаті, а влітку теж гарні світлі вечори надворі. І зранку добре вставати, коли вже видно надворі раніше.
Відповідь: Про те і про це.... з мене був би поганий військовий.... "мене будять, а я — у вухо" (республіка шкід)...
Відповідь: Про те і про це.... Та то ж тільки спочатку! :eek: А Ви уявіть, як я в Україну часто їжджу, а там різниця на 10 годин в часі! Але нічо! Пару днів - і готово!
Відповідь: Про те і про це.... Допоможіть порадою! Десь днів з 5-6 непосипала, а нині переспала. Тобто більше, ніж 8 годин. Голова розколюється, аж блювати хочеться, а таблетки вже не хочу пити, бо аж шлунок болить від антибіотиків, які недавно приймала, бо так простудилася...
Відповідь: Про те і про це.... Найкраща порада для горла і від застуди. Візьми прополіс (домашній краще), ніж фабричний. Наливаєш столову ложку і випиваєш перед сном. Дуже допомагає, результат гарантовано. Тільки з дозами не перестаратися . Або стандарт: суміш меду, молока і масла.