Про семітів, невігластво українців та дещо інше

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 30 жов 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мене починає нудити, коли люди вживають слова, суті якої вони зовсім не знають. Ось і на цьому форумі люди триндять про "антисемітизм", навіть не уявляючи , що це таке і з чим його їдять.
    Ось даю приклад типового сучасного семіта і прошу пояснити, що проти нього має Тягнибок в своєму "антисемітизмі"?

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Та що ви занудили своєю піснею.
    Думаю, більшість і без вас розуміють, що наукове значення слова "семіт" набагато ширше, ніж єврейська нація.
    Однак слово "антисемітизм", на жаль, вкорінилося в українській розмовній мові (так, з подачі росіян, але це не заперечує факту) саме у вузькому і сумнівному з точки зору науки значенні "негативних дій щодо євреїв".
    Можете також поборотися за те, щоб у розмовній мові автомобіль перестали називати "машиною". Адже це на 100% ідентична ситуація...

• Подобається Подобається x 2
  3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та це бидло в своєму невігластві і слова "націоналізм", "бендєровєц", "свіной біфштекс", "дурака валять",..."демократія" вживає сліпо. А що воно знає про історію іудеїв та й історію свого народу? Замість вчитися тратить свій час в трьопі на форумах.

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Прокопе, навіть життя, витраечне на вивчення історії іудеїв, не може змусити заплющити очі на ті давні висловлювання Тягнибока.
    До його честі, давно не чула. Порозумнішав чи хитрує?

5. Bambook

Давайте відокремлювати котлети від мух. І біфштекси теж. Одна річ - явні помилки на кшталт "свинячого біфштексу" чи "цейтноту часу", а зовсім інша - вживання в розмовній мові певних фраз чи слів саме в тому значенні, в якому вони і вживаються переважно в розмовній мові. Ну не зобовязані всі чітко дотримуватися наукової термінології, тут не науковий форум!

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Прокопе,
    коли я від якогось росіянина (хабітанта Росії) чую закиди "що нам ділити, ми же братів-слов"яни", я тут же йому кажу:
    А що ділити арабам та євреям - вони же "брати-семіти"?
    Опонент тут же ховає язика у те чи інше місце. Візьміть на оброєння.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тягнибок дурним не був.

8. Luna

То все-ж таки хитрує?)
    Що краще навіть не знаю.
    Бачу, що довіра до нього росте. Дуже сподіваюсь, що націоналізм не стане нацизмом.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як це не стане? Перший законопроект Ірини Фаріон "Про остаточне вирішення єврейського питання". :crazy::crazy::crazy:

• Подобається Подобається x 1
  10. Luna

Дотепно:crazy:.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насправді дивно в країні російського нацизму боятися українського нацизму.

12. Luna

А хто сказав "українського"? Українці споконвіку нацистами не були.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А що у вас за фобії щодо Тягнибока?

14. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

То прошу, свіженьке. Попри всю мою нелюбов до Свободи загалом і Тягнибока зокрема, оця відповідь мені сподобалася:
    http://youtu.be/fo6I7_eDqco

15. Luna

Не можу забути ранніх висловлювань.

До речі, чи впевнені ви чи пан Мартіні у чистоті своєї крові?
    Йди знай, шо там намішане)

Я дійсно побоююсь радикальних політичних течій. І дуже сподіваюсь, що "вільне воєвиявлення" не стане прерогативою осіб с кришталево-українським походженням.

16. Bambook

Та як не знати. Всі від Адама і Єви :)

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну він так прямо демонічно позирає, ефектно. Про Ізраїль правда, а про революційну ситуацію набридло вже. Жирно буде, якщо кожен раз, коли якійсь партії припече, щоб всі зразу бігли куди скажуть. То треба бігти Юлю виносити з колонії, то треба бігти, бо в Тягнибока голоси пропали. Мало того, що нашим політикам треба голоси віддати практично завжди в кредит, так потім ще треба пантрувати щоб не потирили ті голоси, а потім ще треба підгузки міняти, коли вони благополучно крісла свої займуть. Ви професійні політики, ви тільки те й робите, що готуєтесь до виборів, а в результаті все як завжди, розвели як котенят - і чомусь народ повинен відразу бігти створювати революційну ситуацію.

18. Luna

До речі, в Одесі в окремому районі Свобода набрала 7 відсотків...для нашого міста - нечувана кількість.

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

на Прівозє?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ооооо, пару раз натрапляв на ваші дописи, по-моєму вам краще в політичну тему не починати вникати, про сімейні цінності краще виходить. Оце заре буде про монгольське іго, я вже напам'ять знаю. Чомусь якщо людина - рускій, то ні в кого ніяких сумнівів не виникає шо він рускій, якшо він заявляє що він українець, то зраду летить заява шо хто його знає, хто ти там такий.

а де твій аватар? :)