Про прийняття рішень

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Іспанка, 17 чер 2013.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Так склалося останнім часом, що вихор життєвих подій ставить мене перед постійним вибором, прийняттям важливих рішень. От ці постійні роздуми і наштовхнули мене на створення теми. Хочу вас спитати, любі форумляни, а чи легко вам приймати рішення? Як ви це робите- радитеся із рідними, близькими, людьми, яким ви довіряєте, чи робите це самотужки, покладаючись лише на себе? Ви приймаєте рішення спонтанно чи обдумуєте, ретельно зважуючи всі "за" та "проти"? І взагалі, як прийняти правильне рішення?

• Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Особисто я стараюсь прислухатись до внутрішнього голосу, а може то до інтуїції. Відчуваю, що зараз мені конче потрібно зробити то-то або піти туди-то, чи кудись поїхати, те і роблю. Поки що все добре виходить.:)

• Подобається Подобається x 3
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я теж завжди прислухаюся до своєї інтуїції. Але помітила за собою, що з віком стає все важче приймати рішення. Раніше якось легше то давалося.

4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Тому що на зміну інтуїції з роками і з досвідом приходить сумнів. Попробуйте відкинути сумнів і зробити те, чого найбільше хочеться і що Ви відчуваєте правильним.:)

5. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Як тільки допускаю можливість задуматись - то процес зважування і прийняття рішення стає тягучо-гумовим і важким-преважким.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знаєм....
    Находится, сцуко, в постоянном когнитивном диссонансе между реальностью и желаемым, потому что лох.
    Я к Весам отношусь в целом позитивно, потому что по большому счету мне их жалко))) А еще они часто очень красивые)))

7. Coffe13

Ах, які манери... Обізвати, ще й потім пожаліти :cools:

8. Romko

Це не я.
    Це понка.
    Але я поділяю.
    Бо є бараном.

9. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

я "розкладаю все на полички", слухаю життя. Якщо не клеїться з першого-другого разу - значить зараз не час/місце, або є інші, легші шляхи і вони обов"язково відкриються згодом.

• Подобається Подобається x 2
  10. prox

prox Well-Known Member

Рішення потрібно приймати, як серце підказує.

11. Coffe13

Romko, ніколи не думала, що можна називати людину "сцуко, лохом", лише на підставі того, що самі поділяєте собі думку про "барана". Хоча... якщо вас то веселить...

12. Romko

Я й не називаю.
    Пам"ятаю,колись тебе то розсмішило,от і закинув.
    Прошу пробачення.
    Більше не повториться.
    Та й сенсу нема....в смішках.

13. prox

prox Well-Known Member

Якщо одного веселить, а іншого засмучує, то веселість стане недовгою.

14. Coffe13

Прийнято :bye2:

15. coolzak

coolzak Well-Known Member

Коли назрів иомент що треба приймати рішення любе відкладання на потім приводить пізніше до ситуаціі де рішення все рівно треба приймати але кошт прийняття вищий

16. ellis

ellis Active Member

Чим більше я думаю над якимось рішенням, тим дурніше виходить. Ні в якому разі не закликаю усе вирішувати поспіхом, але буває так, що добра думка приходить в голову сама й зненацька.

17. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Багато раз переконувалась - перше рішення найправильныше. Чим більше починаєш обдумувати, тим більше шансів помилитись

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

абсолютно незгоден
    у Вашому випадку більше схоже на емоційну складову прийняття рішення

19. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Ну в мене це завжди діє - жіноча інтуїція все таки:pardon:

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ну я ж кажу -- емоції))
    а я ніколи і нізащо не приймаю важливі рішення увечері
    обов’язково це має бути ранок.