Про належність Криму

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Nightingale, 7 сер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nightingale

Nightingale миється в бані

Дуже раджу всім прочитати

Останнє редагування модератором: 30 лис 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. pilgrim

pilgrim Well-Known Member

Відповідь: Про належність Криму

:D :D :D

Никогда националисты не прийдут к власти на Украине!!! Просто потому что Украинская Республика - это не мононациональное государство. Пока половина электората - русские, а половина украинцы (приблизительно конечно, не учитывая другие национальности) у украинских националистов нету ни единого шанса.

Ну а на счет их фразы что это только временное название ... пусть заглянут в украинскую конституцию, потом подумают что надо сделать что бы ее изменить!

Останнє редагування модератором: 30 лис 2008
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пілігрім, дайте визначенню терміну “український націоналіст”...

4. pilgrim

А по Вашему он чем то отличается от какого то другого националиста?

український націоналіст - это имхо конечно, в первую очередь сепаратист, основной целью которого является независимая Украина в которой будут жить только украинцы. Сепаратист, потому что Украина или Малороссия, как ее не назови, является частью Российской Империи, которая времено не существует, благодаря февральской и октябрьской революциям 1917-ого года.

5. duncan

і погоджуюся, і ні....

ми зараз (всі, хто мешкає, чи принаймні більшість) є націоналістами...
    чому?..
    1. ми всі українці, так само, як мешканці сша — американці...
    2. ми незалежні....

пс. галичина теж частина імперії?..

6. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

А може згадаємо приналежність московії до тимчасово не існуючої Золотої Орди?

• Подобається Подобається x 3
  7. nachtigal

nachtigal Well-Known Member

Абсолютно згоден з п.Павловичом-настояща Орда.

8. pilgrim

1) Мы все граждане Украины, а не украинцы! Я например гражданин Украины, но все же я русский!
    2) Пока что да.

Галиция или же Червоная Русть, это исконно русская земля. Основным населением Галиции были русины, хотя в городах восновном жили поляки и евреи. Так что да, эта территория должна была бы быть в составе Империи. Я так понимаю что Вы знаете историю и потому воспринимаю этот вопрос скорее как риторический.

9. nachtigal

Ну правда, при1зжайти у москов1ю,побачити переважно монголо1ди:узбеки,таджики та 1н.Словян досить мало.

10. duncan

[​IMG] трошки знаю....
    галичина була хоч колись у складі царської росії?...
    ні....
    тобто або приєднати, що було би дивно, бо це не відновлення імперії, або є залишити саму по собі, чи приєднати до австро-угорщини, яку треба терміново створювати....
    а фінляндія?!.... як без неї?....
    а в яких межах плануєте відновлювати?...
    з польщею чи ні?....

11. nachtigal

Шкода мо1 д1до були не в курс1.Жили соб1 за Австри1 в Гал1ц11.Воювали в укра1нському п1дрозд1л1 за Гал1ц1ю.Були в полон1 в м1ст1 Астрахань.А так н1хто 1 не п1дказав 1м б1дним,шо Гал1ц1я це русская земля.

12. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

За паспортом і вихованням(як житель великого промислового міста) я теж росіянин і до того-ж російськомовний.Але як громадянин України я - українець і саме так позиціоную себе,знаходячись за кордоном.
    На жаль лише зараз стало можливим відкрити для себе всю глибину і багатогранність української культури.Почитайте ukr.lib.com.ua ... Більшість мого покоління навіть не уявляла собі елементарного - кількості і,головне,якості української літератури!Це не осередок чи відлуння російської,це така самобутня квітучисть! До речі,за визнанням навіть російських вчених часів милої Вам імперії,саме українська мова зберегла в собі найбільшою мірою праслав"янське коріння.
    Після всього того,що я пізнав за роки так званої незалежності,я не міг не стати російськомовним українським націоналістом.До речі,в жодного з моїх друзіва,що сповідують націоналізм,я не зустрічав і натяків на нацизм.

• Подобається Подобається x 3
  13. Nightingale

З великодержавними російськими шовіністами, як pilgrim, говорити немає сенсу - у них немає елементарного почуття любові до України і її культури, яку вони і називають націоналізмом.
    А приклад І. Павловича - це приклад справжньої благородної думаючої інтелігентної людини-громадянина України, яка поважає, знає і цінує українську культуру. Таку позицію і повинна займати кожна культурна людина в Україні, незалкжно від національності і мови! Всім би брати з Вас приклад! Спасибі, що Ви є ! :)))

14. duncan

можна я теж на комплімент напрошуся?...
    :o
    я цейво, також росіянин за походженням....
    з російськомовної сім’ї.....

15. Nightingale

Тоді, звичайно, ви теж на комплімент заслуговуєте! :clapping:

16. Бранко

Бранко Well-Known Member

Хм. Во первых, в древнем Киеве, монголоидов хватало, там их было почти поголовно. Неужели галичане, древним киевлянам тоже про "узбеков" рассказывали?

Вообще, сдается мне, что "украинцев", в Москве, будет более всего, после русских :)

http://www.abitu.ru/instolimp/arh2001_2002/article2711786.html
    http://moscowschool54.narod.ru/archive/n006.htm

17. pilgrim

Почему же нету ... украинская культура это часть русской культуры, как же можно любить русскую культуру и не любить украинскую ...

У меня нет любви к сепаратистам, а не к Украине.

Ну что ж поздравляю вы "хамелион" :)

Не россиянин, а русский ... россиянин - это гражданин России, а русский - это национальность.

• Подобається Подобається x 2
  18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

При усій повазі до Павловича... Не можна ділити людей за національною ознакою! Чим росіянин кращий українця, чи узбека, чи білоруса, чи казаха................................. Як і навпаки. Є люди розумні - є дурнІ, є порядні - є негідники, ... Але це не залежить від національності!

• Подобається Подобається x 2
  19. zet

zet Дуже важлива персона

Согласна целиком и полностью :)

20. Полковник

Полковник миється в бані

Жалко, что забанят Пилигрима!
    Ведь ничего крамольного не говорит. Только исторические факты приводит....

Может хоть ОУНовцев похвалите?
    Хлядишь - скостят.... А?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)