Про цей форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Nemo, 28 січ 2007.

1. Nemo

Nemo Well-Known Member

Такого розділу, на мою думку, тут бракує. Але то справа господаря...
    Переглядав львівські форуми. "Рідне місто" зовсім сірий - за формою і змістом. Непоганий Львівський форум - але виявилося, що існує ще один Львівський форум - цей. Трохи плутанина...
    Але менше з тим... Попри кількість зареєстрованих і дописів, зауважив цікаву річ: більшість повідомлень на цьому форумі (lvivport) - стилістично однакові. Таке враження, що цілі гілки пишуть 1-2 людей.
    Ци цей форум є справді тільки щоденником якогось львівського ентузіаста, що дописує під різними іменами?

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Про цей форум

В принципі , розділ у якому ми говоримо про життя форуму, у нас є , називається Куток споживача http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=11 :)

а скільки вже пропало... форуму третій рік, а те, що бачите тут, назбиралося лише за останні три місяці... Все, що було раніше, нажаль пропало :sad:

цікава думка :) свіжа, принаймні

Вітаємо на нашому форумі, читайте, облаштовуйтеся, знайомтеся з учасниками, з часом все самі зрозумієте.

Приємного спілкування

• Подобається Подобається x 1
  3. piepie

piepie миється в бані

Та ні, так насправді, стилістично однаковий Невстранец'ь - з Москви. :) " Рідне місто" - форум Політехніки і, далебі, не сірий, а отой другий львівський - форум-чат, котрий повстав рівночасно із нашим і куди перейшла частина учасників із почилого в бозі list.lviv.

4. Nemo

Nemo Well-Known Member

Поважаю працю літератора - бо знаю, що це таке :cool: Вона буде більш досконалою, коли герої форуму будуть більш... персоніфіковані. Нехай живуть своїм життям... ;)

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мабуть так воно і є. Кожен форумчанин - особистіть, не схожа на інших. У кожного свої вподобання, свої коники, переконання, гумор. Послідкувавши за форумом, самі це збагнете.

6. Forpost

Forpost Стоїк

Львівський форум http://forum.lvivport.com/index.php і Львівський Форум http://forum.lviv.ua/index.php в просторі Львівського сектору нету.То хто був першим курка чи яйце?
    Цитата: MARTINI http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=31514&postcount=181" Першим був Львівський форум forum.lviv.ua
    Пропрацювавши рік чи два, проект закрився. Не було його може рік, може більше і тоді з"явився forum.lvivport.com під назвою Львівський форум,оскільки фактично на той час назва була вільна. Через деякий час forum.lviv.ua знову запрацював. Але назви ми уже не стали міняти.

А пізніше запрацювало ще щонайменше два проекти із назвою "Львівський форум" Так що є нас до кольору, до вибору!"

7. Forpost

Forpost Стоїк

До питання роздвоєня особистості!Я звичайно не поет,але скажу простими словами.Під одним ніком дописували тільки Nirvana,в основному то була мамашка,пару разів їхній отприск і раз помоєму чоловік,і то тому, що не вистачило інтелекту зайти під різними ніками і з різних IP-адрес.З дописів старожилів форуму знаю ,що таким баловались наші друзі з Росії,яких постійно виключали з рядів форуму чи обмежували доступ.Але то було ще до мене.Так що припущення цитую:" Таке враження, що цілі гілки пишуть 1-2 людей"зовсім безпідставне.Щодо стилістики ,то можу припустити ,що з часом на форумі залишились якщо не однодумці ,то люди однакового інтелектуального рівня.А так як вони вже спілкуються понад три роки,то відповідно пройшло вирівнювання стилю дописів,наприклад класичне МИХове "НЄ?"Але думка свіжа,неординарна як зауважив MARTINI,так що з нетерпінням чекаємо Ваших нових дописів

8. Відповідь: Про цей форум

Piepie и Читатель_Обкома? Mariya и Пересвет? Solomija и Дядя Ваня? Вам тоже показалось, что это одни и те же люди? :eek: А я-то списывал кажущуюся похожесть на случайные совпадения... Там, среда... Социальный статус...

9. Forpost

Forpost Стоїк

Ой спасибо рассмешили!!!!!!!!!!!!!Но боюсь Nemo в сарказм не въедет.

10. Відповідь: Про цей форум

Так и не надо в него въезжать :) Хотелось бы на самом деле услышать (прочитать ;)) ники, подозреваемые в принадлежности одному писателю. Интересно сравнить впечатления. Покажутся ли они и мне похожими...

В свою очередь, реальные обладатели этих ников, надеюсь, не обидятся именно потому, что Nemo а) новичок и б) в отличие от большинства любителей такого "аргУмента" поднял тему не в порядке оппонирования, а отдельно ... Я, в случае попадания в "пару" с кем-нибудь, не обижусь (кроме Данилы, конечно :eek: )

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

цікаво, на кого схожий я?..
    мене тут давно не було...
    чи був, але під іншим ім’ям?..
    просвітіть мене...

12. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Про наш форум

Умніца,браво!Саме таким я бачу ЛФ.

13. Полковник

Полковник миється в бані

14. Forpost

Forpost Стоїк

Обижаете однако !Наши тоже не лыком шиты
    Читал ,знаю даже сам пробовал Hide IP Platinum
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=9970&postcount=209.12.2006, 16:14 Если интересует САБЖ то http://www.softboard.ru/lofiversion/index.php/t35503.html

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Класний форум! Мені тут подобається.Я чотири роки була на одному форумі, останній рік модером.Але щось той форум потихеньку вмирає:sad:
    А вам я бажаю побільше форумчан,цікавих тем і приємного спілкування :)

16. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

То я - КОЛОБОК? Який жах!

17. sanya

sanya Well-Known Member

Спасибі всім ,що цей форум був створений .:y: :cowboy:

• Подобається Подобається x 2
  18. Liliyah Romanova