Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине І не тільке на форумі і взагалі таких людей тре на руках носить.
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Дякую за підтримку.немаю довіду спілкування на форумі.ніяк не можу зрозуміти яких дописувачів більше:з браком спілкування,чи тих,хто не обтяжений роботою.я не відношусь до жодних.
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Більше різних людей є от наприклад диверсійний відділ кремлівських спецслужб, які є у цьому форумі, певним скритим об"єнанням. Мета деморалізація певних проукраїнських настроїв й культурних, бо від цих во преоритетів все інше йде як додаток.
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Поясніть , будь ласка ,хто визначає "карму" на форумі.і як ідентифікувати себе картинкою?
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Товариш, я вам не той во Ви самі товариш знаєте і і нік і должность....див. обьєктивніше
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Не ви гадаєте шо у мому гуморі буде менше 100% правди?
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Гуцулко, карму додають або віднімають інші форумляни, якщо їм сподобався (або не сподобався) чийсь допис. А картинку можете додати, якщо зайдете в "Мої налаштування - аватар".
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Дякую.я зрозуміла , що це роблять форумляни , але як , не збагну...а що означають паруючі горнятка під нікнеймом?
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Ото людям немає що робити , якщо то дійсно така правда!
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Паруючі горнятка під нікнеймом: їхня кількість залежить від кількості дописів. Спочтаку кожне нове горнятко з"являється через кожні 150 дописів. А може вже по-іншому. З аватарами розібралися ? http://forum.lvivport.com/profile.php?do=editavatar Не скажу точно про максимальний розмір (в пікселях), але якщо поставите 90 х 90 - конфлікту не буде. Тип файлу - GIF або JPG
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Привіт Гуцулко (нік у тебе супер, ніжний і колоритний ), коли я вперше зайшла на форум, то також одразу горнятками зацікавилася, як справжній фанат кавування. Мені форумчани, і зокрема один із найдосвідченіших кавових любителів пан Мих допоміг зрозуміти, що філіжанки тобі додаються за вправність пиття кави, тому насолоджуйся нею під час спілкування на форумі і все буде чудово (а якщо серйозно, горнятка додаються дирекцією за активність, напишеш багато - то і матимеш їх десяток чи сотню відповідно). Карма (слово мені, чесно, не дуже подобається) - це пальчик вниз або догори у віконечку кожного користувача зліва. Сподобався тобі допис, тисни люкс, плюсик відповідно додасться, не сподобався - негативом карай . Тут все насправді нескладно, бажаю тобі якнайшвидше розібратися з такими технічними моментами і приєднатися до приємної дискусії на різноманітні цікаві, хвилюючі, актуальні теми . Вітання від мене особисто і, думаю, усіх інших форумчанок і форумчанинів !
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Приєднуюсь до Черешеньки Насправді кавові горнятка під нік-неймом мають трішки інший зміст. Науковими дослідженнями доведено - що з часом залежність від кави, як і від любого "наркотичного" засобу прогресує. Тобто, якщо раніше Вам було достатньо однієї філіжанки кави на день, то з часом ця кількість зросте у геометричній прогресії Орієнтовно, досягнувши 5-го рівня "кавоманії", перешкодити подальшому розвитку ЛФ-манії може тільки відрядження у якусь відсталу африканську країну, де про інтернет і Білла Гейтса не чув навіть місцевий доктор технічних наук
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Дякую усім за підтримку!як завантажити картинку я зрозуміла , а з чого її вибрати не знаю.У мене тільки фото.Але ж спілкуваення на форумі тим і приваблює , що змальовуєш образ людини за судженнями і умовиводами.
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Гуцулко, то про тебе? Гуцулко Ксеню, полонинська дитино, Чорнобрива дівчино, в чому сила твоя? Мов пташку в жменю, моє серце взяла ти, Й не ласкава кохати, чародійко моя... (Версія заньківчан у однойменній виставі - пісня прекрасна!!!)