Привід для вечірки

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем malyj, 12 лис 2010.

1. malyj

malyj Member

Кажуть, у нашій країні приводу, щоб напитись та натовкти один одному пику особливо шукати не потрібно ...
    І якось сумно від цього..
    Тільки мені здається, що в нас усі вечірки "у стилі..." зовсім не сприймаються людьми???
    А в яких тематичних вечирках, наприклад, приймали участь ви?

2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ой штарішть не радішть, скажу я вам. Читаю заголовок і ніяк не в’їду пощо людині привида на вечірці. А тут панімаш про тематику йде мова. Мдям...

• Подобається Подобається x 4
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Була на вечірці з тематикою "Стиляги". Але дуже мало людей прийшло, хоч і всі у відповідному одязі :)

4. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

Я була на вечірці на якій звучали хіти 80-х, вміло підібрана музика і друзі навколо = ПРЕХОРОШий настрій:)
    Також була на українській, не дуже задоволена, організатори не зовсім зрозуміли, що таке українська вечірка, музика була сучасна, але не та, яку хотілось почути.

• Подобається Подобається x 1
  5. deva

deva Well-Known Member

Була на ретро вечірці, сподобалось, але це не в Україні, а в США.

• Подобається Подобається x 2
  6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Була на гавайської вечірці. Всім чіпляли на шию намисто з квітів, а дівчатам - ще й квіточка у волосся. І була Відповідна гавайська музика :)

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Маєте рацію... День святого(Никодима,Онуфрія...теде). День взятія Бастілії... День... От,молодь пішла...і нет мають...і,ніби не глупі такі... Іоанн(Богослов) таки мав рацію... Надіємся на 2012...:sad:

8. Filosof

Filosof Well-Known Member

Не тягне мене уже ковбаситися на дискотеках та вечірках. Коли ми з друзями збираємося, наприклад на якийсь празник, то це має зовсім інший вигляд. Ми ходимо у "Гамбринус" - це бар на Дерибасівській (Дерибасовской). Туди ідуть, щоб культурно посидіти, або станцювати.

9. Locke

Locke невиправний реаліст

А навіщо для вечірки привід? Хіба не можна зібратися просто так?. То пиякам потрібен привид, а ми можемо і без приводу :love: або :drinks:

• Подобається Подобається x 6
  10. Кохана

Кохана LuBimaya

І я подумала зразу про якусь чортівню з примарами...
    Ще в університеті ми робили ретро вечірки, і кожен раз присвячені різним рокам... 30-ті, 40-ві, 50-ті і тд...цікаво, скажу я вам! особливо, якщо уявити, що такими були наші батьки, бабусі...

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я не була на таких вечірках........:sad:

12. Locke

Locke невиправний реаліст

Та ще і тепер не пізно. Можна наверстати, лиш би було бажання.

13. majolika

majolika Well-Known Member

і я не була...

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

І я не був.
    Та й вже не хочу бути.

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

А я люблю тематичні вечірки:good:
    З тих що особливі...маскарад в підвалі оперного театру, "рагульська вечірка"-це просто кайф, вечірка в ірландському стилі присвячена дню Святого Патріка і ще одна секретна:mocking:
    Чекаю на нові ідеї:preved:

16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Читаю...як привид для вечірки і думаю,що за привид,для чого?Насправді малось на увазі "підстава для вечірки",або ж нагода.........нє?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я рахую що все це повна ФІГНЯ і породження низькопробної корпоративної культури. Забавки для офісного планктону одним словом. А якщо хочете тематичних розваг, то навіщо вам чужі теми? 50% вечірок піратські, а Хелоуін - це взагалі писк моди. Невже в нас така бідна культура що ми на свої теми не можемо вечірки організовувати? Чи не модно? Чи соромно?

а де твій аватар? :)