Кажуть, у нашій країні приводу, щоб напитись та натовкти один одному пику особливо шукати не потрібно ... І якось сумно від цього.. Тільки мені здається, що в нас усі вечірки "у стилі..." зовсім не сприймаються людьми??? А в яких тематичних вечирках, наприклад, приймали участь ви?
Ой штарішть не радішть, скажу я вам. Читаю заголовок і ніяк не в’їду пощо людині привида на вечірці. А тут панімаш про тематику йде мова. Мдям...
Я була на вечірці на якій звучали хіти 80-х, вміло підібрана музика і друзі навколо = ПРЕХОРОШий настрій Також була на українській, не дуже задоволена, організатори не зовсім зрозуміли, що таке українська вечірка, музика була сучасна, але не та, яку хотілось почути.
Була на гавайської вечірці. Всім чіпляли на шию намисто з квітів, а дівчатам - ще й квіточка у волосся. І була Відповідна гавайська музика
Маєте рацію... День святого(Никодима,Онуфрія...теде). День взятія Бастілії... День... От,молодь пішла...і нет мають...і,ніби не глупі такі... Іоанн(Богослов) таки мав рацію... Надіємся на 2012...
Не тягне мене уже ковбаситися на дискотеках та вечірках. Коли ми з друзями збираємося, наприклад на якийсь празник, то це має зовсім інший вигляд. Ми ходимо у "Гамбринус" - це бар на Дерибасівській (Дерибасовской). Туди ідуть, щоб культурно посидіти, або станцювати.
А навіщо для вечірки привід? Хіба не можна зібратися просто так?. То пиякам потрібен привид, а ми можемо і без приводу :love: або
І я подумала зразу про якусь чортівню з примарами... Ще в університеті ми робили ретро вечірки, і кожен раз присвячені різним рокам... 30-ті, 40-ві, 50-ті і тд...цікаво, скажу я вам! особливо, якщо уявити, що такими були наші батьки, бабусі...
А я люблю тематичні вечірки З тих що особливі...маскарад в підвалі оперного театру, "рагульська вечірка"-це просто кайф, вечірка в ірландському стилі присвячена дню Святого Патріка і ще одна секретна Чекаю на нові ідеї
Читаю...як привид для вечірки і думаю,що за привид,для чого?Насправді малось на увазі "підстава для вечірки",або ж нагода.........нє?
Я рахую що все це повна ФІГНЯ і породження низькопробної корпоративної культури. Забавки для офісного планктону одним словом. А якщо хочете тематичних розваг, то навіщо вам чужі теми? 50% вечірок піратські, а Хелоуін - це взагалі писк моди. Невже в нас така бідна культура що ми на свої теми не можемо вечірки організовувати? Чи не модно? Чи соромно?