Привет из Крыма

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Dmitrokrimskiy, 20 лис 2016.

1. Dmitrokrimskiy

Dmitrokrimskiy New Member

Добрий вечір шановні українці. Я хочу відразу вибачитися за свою українську. Все таки що пам'ятаю з правил які вивчав ще в школі. Щось спонукало мене зайти і поділитися з вами своїми переживаннями. З метою конфідінціальності від ф**б, мої дані довелося змінити. Живу все життя в криму. На момент всієї цієї хуети яка сталася був в криму і все це спостерігав, як по телевізору так і в реальності. Знаю, що в очах більшості українців ми всі кримчани стали сепаратистами. Але не буду сперечатися, бо що тут робить. Я не кремлебот, а реальна людина . Все це терплю, так як сім'я житло і таке інше. До окупації займався ІТ сферою. На зараз доводиться працювати водієм вантажівки т.к реальності такі. Так само довелося допомагати нашому братові дивитися українське тв через супутник. Уже третій рік в даному статусі криму дається важкувато. Всі ці дурні закони по блокуванню сайтів та інформації, тільки навпаки змушують нас відкривати і читати. На початку літа не витримавши цієї ізоляції моральної, було прийнято з'їздити на материк .Я чесно скажу як я був щасливий. Що з'їздив. Як мені це потрібно було. У нинішніх умовах, в яких ми опинилися. Я став все більше відчувати в собі щось українське, чого раніше я не помічав. І чим більше забороняють, слухати, дивитися, чітать.тем більше це порушуєш. Мені приємно читати кримського укра, кримського бандеровца.Оні показують, що ми не одні. Мені доводилося зустрічати людей з проукраїнською позицією. Часто слухаю в машині українську музику т.к просто то радіо, що есть.Ето глибокі 90 е. Буває включу проїжджаючи в пробках в Сімферополі або Севастії групу Т І К. Пісня Серьожине морожіно або ще чого нибудь і дивлюся на реакцію. Буває на українському клієнтам скажу слухаю. Або в маршрутці водієві дякую. Загалом дочка ходить до третього класу. Змушують їх вивчати російські річки і т.д. Вчора сплела з резіночек жовто блакитний браслетик. Їй цікаво як і що називається по українськи. Як шкода, що Українське культуру в криму взагалі заборонили і немає, просто нічого. А я ще помятаю украинсое радио Як то був на дні історичного бульвару, так там були представлені всі культури населяють крим, крім українців. Так що друзі як нам тут говорять грошей немає, але ми тримаємося. Головне не падати духом. Завтра в машині цілий день буде грати українська музика. А політика мені не цікава. Всерівно нічого не змінимо. Надеюсьпосле мого поста я зможу спати і в двері

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Судячи з того, що Дмитро не закінчив речення, то в двері все ж таки постукали:mocking:

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Добрий вечір
    Ну а сюди чого прийшли?

4. manur

manur Well-Known Member

То, певні, жона з кухні прийшла. А він зразу ноута вимкнув, бо підозрює, жи вона може в фсб "настукати" на нього....

• Смішно Смішно x 2
  5. hrim

hrim Well-Known Member

Українське радіо є в інтернеті.

6. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Нате, ось, трохи позитивної української музики :uanew:

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Читать правила форуму.

Два порушення в одному повідомленні. Назвіть їх і я їх Вам прощу.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Події у Криму це не зовсім сепаратизм, є такі явища у канадській провінції Квебек, але там є відмінності між іншими регіонами Канади, тому там є ідеї вийти зі складу Канади і створити свою державу, не стати штатом США, немає там закликів ввести армію США, відвоювати Квебек, за одно окупувати Торонто і Оттаву і приєднати до США, є сепаратиські настрої у іспансьькій Каталонії, але про приєднання до Франції там мова не йде, Жан-Поль Бельмондо у аеропорту Барселони по іспанських солдатах не стріляє. Тому розрізняйте терміни сепаратизм і коллабораціонізм.
    Ну а живуть росіяни - це не причина приєднювати до Росії, у США Філадельфійську Народну Республіку не створюють, Україна не вимагає у Канади віддати їй Вінніпег і Торонто, тому що там чисельна українська діаспора.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Hauptmann

Hauptmann Well-Known Member

пускай покрасит какой-нибудь забор в правильные цвета и выложит фото :)

10. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

То такий кримчанин, як я китаєць ! троль якийсь... :haha:

а де твій аватар? :)