Приватна медицина: - що? де? хто? скільки?; - плюси та мінуси!; - яким повинен бути приватний медичний заклад?; - ціна-якість; - як знайти потрібну клініку?;...
Питання, ІМХО, так не може стояти в принципі. Приватна медицина існує поряд з державною. Порівнювати їх не можна.
Уточнити можна? А то... непонятно... - Не завжди кваліфіковані лікарі. + Позвонив, прийшов не сидиш в черзі. Що саме мається на увазі? Зовнішній вигляд, метраж... чи що? Ну... ціна відповідно до якості, якщо за послуги офіційно беруть гроші, то якість має бути першокласна. Ціни - такі, щоб та якість не була непоміченою, через фінансову неспроможність споживачів. Знову ж таки не зрозуміло? Якщо Ви шукаєте клініку, то відповідно питання які саме послуги Вас цікавлять? А то, універсальних не так багато... Якщо Ви хочете купити клініку, то мабуть Вам варто поспілкуватись з ріелтерами чи ще кимось такого плану. А взагалі постановка питання, напрошує відповідь: "109".
Я навіть не намагаюся їх порівнювати!!! На днях знайомі проторчали в обл лікарні 4 години, щоб потрапити на обстеження до однієї поважної докторки - не потрапили (черга). Виявляється з обіду вона приймає в приватному центрі - де на конкретну годину підійшли, все зробили, обладнання не до порівняння, тихо, спокійно але коштує більше грошей. Сервіс молодці Я робив узд Судин, бічна Пекарської, Лікар Ярка, 80 гривень. Для цього є санітарні норми. В стоматклініці на виході пригостили карамельками - дуже приємно На 109 треба знати адрес чи назву, а як дізнатися про існування взагалі??? Консультація кардіолога і щоб діагностику можна зробити. Хотілося б мати вибір.
Робила УЗД по гінекології в приватному кабінеті на території дитячої поліклініки, що по вул. Чупринки... Поставила не вірний діагноз, в результаті чого через тиждень було загострення проблеми. Здерля 5шкур по ціні... 100грн за огляд... (два роки тому). Робила те ж УЗД на Чорновола в госпіталі, отримала нормальний аналіз стану, купу рекомендацій і заплатила 38грн. В даному випадку не довіряю приватникам. Зате зуби роблю тільки в приватному секторі. Сервіс? Звісно прикольно подивитись фільм поки чекаєш прийому (якщо прийла раніше). А загалом, просто привітний персонал викликає усмішку, а не коли тобі гаркають на кожне твоє питання. Де? Язик до Києва доведе... Здебільшого поради знайомих, або просто вже споживачів таких закладів, інакше - не довіряю і самотужки не шукаю...
До приватників почала звертатись після того як мало не запроторили з державної поліклініки на стаціонар у лікарню, налякали до півсмерті. Побігла шукати тоді іншого спеціаліста, але так як тягнути боялась - шукала - в кого по запису без черг. Порадили приватний кабінет (вітатекс - але вони там не працюють, може й взагалі зачинилися, не знаю, давно то було). Заплатила тоді не менше ніж просто так даю на кишеню в державній. Але відношення відразу добре, а не тоді коли побачили гроші (вибачте, але то не раз вкурвлювало у стосунках з державними, ну не можу ж я з дверей кричати, щоб нормально ставились - та заплачу я!). А, основне - мене тоді вилікували без госпіталізації і без жодних побічних - прописали все як має бути, щоб ліки не зашкодили ніяк. Дуже була задоволена врешті решт. А ще знала - як буде якесь ускладнення - можу будь-коли лікарю напряму задзвонити. Але є мінус - як на мене тих приватників замало.. Може тому що в нас не надто довіряють їм, навіть не знаю. Хотілось би звісно мати побільше контактів у різних напрямках з рекомендаціями.
Доброго дня всім!! Маю невеличку проблемку, хотіла б поцікавитись. Чи був хтось на діагностиці чи лікуванні в Центрі здоров'я жінки на вул.Судовій? Які є відгуки? Чи може хтось мав кісту молочної залози? Порадьте з власного досвіду!!
Ні я з Марса. А що, щось не так? VasMT, коли я працював ветлікарем, дуже часто, щоб корова не здохла, впускав в шлунок магніт, на предмет виявлення цвяхів та інших колючих металічних предметів. Рекомендую попробувати, досить добре допомагає.
А на Марсі всі до приватників ходять клізми ставити? Але жарти вбік... Скажіть, Бога ради, а приватних і державних лікарів у нас вчать у різних медичних закладах? А чому в державному закладі Ви віддячуєте лікаря? А скільки "коштують" пологи в пологовому будинку у вашому районі? А чому... А як... А де...??? Зрозумійте мене правильно, прикладів +/- безліч. Лікар повинен отримувати гідну заробітне плату, як кожен працюючий. Але допоки лікар буде брати "подяку" тільки за те, що він ЛІКАР (проф.).... Консерватория Консерватория, аспирантура, мошенничество, афера, суд, Сибирь. Консерватория, частные уроки, еще одни частные уроки, зубные протезы, золото, мебель, суд, Сибирь. Консерватория, концертмейстерство, торговый техникум, зав. производством, икра, крабы, валюта, золото, суд, Сибирь. Может, что-то в консерватории подправить? М.М.Жванецкий Може щось в державі нашій підправити треба?
А як у нормальних країнах - медичне страхування. Той хто у нас не може оплатити - приречений. Знаю про що кажу, багато часу з батьком в лікарнях провів, в тому числі і в реанімації і в інтенсивній терапії. І бачив, як люди вмирали, причому не безнадійні, а просто такі, які не могли купити собі життєво необхідні ліки і увагу лікарів.
Питання в іншому - в корупції самих навчальних закладів. Диплом лікаря-хірурга запросто отримує неук. Якщо лікарня державна - той неук запросто потрапляє туди "по блату" і вчиться там різати на людях. Якщо ж клініка приватна - то тут виникає питання репутації. Власнику не потрібен хірург-м"ясник, йому потрібен спец, який зробить закладу добру рекламу.
І це при тому, що медицина фінансується. Недостатньо, але фінансується. Але всі, ВСІ поголовно (чи подушно) ЗОБОВ"ЯЗАНІ придбати все що необхідно... А ДЕ ж ті медикаменти і препарати, що закуповуються? А в сусідньому аптечному кіоску... А кіоск того лікаря, що Вам список ліків дав для лікування... ((