Тема для тих , хто матеріально або морально потерпів від евакуації авто з вулиць нашого міста. Хочу обговорити цю тему і спільно протистояти порушенню наших прав. Ситуаціія з паркуванням транспорту у Львові жахлива, через неправильно запарковані авто бувають величезні корки і т.п. і т.д. Але спосіб вирішення цієї проблеми міською владою, на мій погляд, є абсолютно протизаконний, ткий що грубо порушує права людини і право приватної власності. Шановні юристи! Дайте свою, грунтовану на існуючому законодавстві, оцінку примусовій евакуації транспорту з вулиць нашого міста на штрафмайданчик і вимогам оплати за незамовлену "послугу" понад 200 грн.
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові У Москві і Києві кілька автомобільних клубів колись проводили акцію. Вони надрукували наклейки "Я ПАРКУЮСЬ КАК ИДИОТ" і обклеювали ними машини, які дійсно були припарковані по ідіотськи - закривали дорогу, займали три місця на парковці тощо. Наклейку віддерти було дуже непросто Я думаю, що наступного разу водій, поїздивши з такою наліпкою, буде включати мізки , де б він не паркував своє авто
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові невже евакуатор забирає "без розбору"? Чи проблеми з зором - знаки "стоянка заборонена" з підписом "працює евакуатор" - не сприймаються як достатня пересторога?
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові http://pk.kiev.ua/city/2007/01/26/120014.html http://www.cripo.com.ua/?sect_id=2&aid=26983
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові Я вже писав, незаконно забирати (евакуйовувати) машини. Треба подавати в суд.
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові я, мабуть, напишу не в тему, але мене машини у львові дратують... пропоную зробити місто велосипедним...
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові Знову ідіотизм і беззаконня. Автомобіль - приватна власність, арешт, вилучення і переміщення якої без стандартних санкцій чи алярмових ситуацій (пожежа, землетрус...) не дозволяється. Бувають випадки безгоспних авт, але дуже рідко. Замість "місцевих рекет-зборів" треба впорядковувати штрафне законодавство, а ДАІшникам займатися прямими обов'язками - забезпеченням зручного і безпечного руху на дорогах і тротуарах. Думаю, за гроші витрачені на "евакуації" можна було б працевлаштувати необхідну кількість інспекторів і судових працівників. Навіть прининішніх мізерних штрафах - "не прогорять".:cool:
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові Міськ рада витратила гроші на евакуатори, на зарплату людей, які займаються цим. А не краще було б за ті гроші поремонтувати дорожні знаки, чи взагалі дороги. Бачу кожен займається тільки тим, що приносить гроші і нічим більше.
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові Не буду розписуватися за міську раду - не знаю, чим вони думали. Але, "на хлопський розум" - "пацанам" і депутатам знаки до задниці. А також всяким і різним підпанкам. Отже, якщо вони не розуміють умовних позначень, і їм абсолютно до дупи як громадська думка, так і громада - то евакуатор є "саме то". Інше питання - як той евакуатор працює і хто на ньому працює.
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові Маю знайомого, якому за останній місяць чотири рази евакуйовували авто. Це його навчило? Зовсім ні! Він сказав, а я там завжди ставив машину і буду ставити! От послухаєш такого і думаєш, що евакуатори то дуже потрібна річ!!!
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові Тема піднята все ж таки для об"єднання тих, хто потерпів від незаконних дій евакуаторів і хоче спільними зусиллями боротися з протизаконням, повернути собі немалі немалі кошти, рекетирським способом забрані місцевою владою. Можна , звичайно, і поодинці подавати в суди, писати скарги. Але спільно легше скласти юридично обгрунтовані заяви для преси, скарги в прокуратуру, позовні заяви в суди. Велика кількість таких рухів може дати бажаний результат. Пишіть, пропонуйте свої ідеї з цієї теми. Може хтось вже пробував скаржитись в прокуратуру. Розкажіть про результати.
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові на все свій час евакуатори навчать не кидати авто де доведеться тих, хто піддається навчанню. тих, хто дивлячись на "панів та підпанків" думають "а чим ми гірші?" Крім того, є сподівання, що не завше покидьки будуть при владі - а тоді і до "панків" з номерами ВС 00006 час дійде
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові В якійсь мірі згоден з цим. Але... Міра покарання має відповідати важкості правопорушення. В Кодексі законів про адмінправопорушення є чітко виписано покарання за порушення правил стоянки чи зупинки, а саме 8,50-17,00 грн. І все. Всі інші методи НЕЗАКОННІ. А з такою логікою , що евакуатор чогось навчить, дійдемо до гільйотини або до Сибіру (на вибір).
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові а ви розглядайте це не як покарання за порушення - а як розплату за ігнорування правил громадської поведінки А також - якзасіб уберегти ваш автомобіль від негараздів у безпечному місці. Пам'ятаю, була така показова аварія - на сучасній Дорошенка, коло головпошти, якийсь "козак" припаркувався ну вже зовсім "горбато" - так трамвай на повороті машину зачепив а та - другу... і т.д. - загальна кількість постраждалих - 9-ть -- зовсім забув - коли громада перестане у своїй більшості захоплюватися цими подонками на джипах та мерсах, що "чесно" жирують коштом громади (або окремих громадян) - а почнуть показувати на них пальцями та улюлюкати - то питання з коректною парковкою вирішиться саме собою
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові Відповіддю на ігнорування правил громадської поведінки є осуд громади, а відповіддю на порушення законів є покарання чітко виписане у законах. А методи революційної доцільності приводять до ... Читайте історію.
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові Длящееся правонарушение необходимо прекратить. Вы уже нарушили правила, и уже заслужили штраф, (и по любому обязаны его оплатить) но Ваша машина всё ещё стоит и всё ещё мешает другим средствам транспорта. Так что, эвакуатор - не способ наказания, а лишь средство прекращения длящегося правонарушения. Как вытрезвитель Альтернатива - начислять по одной ставке штрафа (полноценной) за каждые 10 минут (к примеру) неправильной парковки. Счётчик можно поставить на блокиратор колеса или что-то в этом роде... Так лучше было бы?
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові одновременно являющееся средством создания нового правонарушения. Работа евакуаторов формально не соответствует юридическим нормам, и в части права владения имуществом им противоречит. Так - лучше
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові Ответ неверный (насчёт лучше) при Вашем подходе . И то, и другое требует юридического оформления, внесения изменений в действующее законодательство. При этом второй вариант в настоящее время был бы совершенно незаконен (без всяких зацепок), и не решал бы вопросов в итоге - о беспрепятственном проезде реанимобилей, пожарных машин и т.д. Тогда как первый вариант решает.
Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові Возможно. Только непонятно, почему предложенный Вами вариант при моем подходе более незаконен чем вариант с евакуатором. Я "подходя", учел такие нормы Конституции и УК как право на владение личным имуществом и его неприкосновенность без решения суда, в случае с блокиратором это право не нарушается в той мере, что евакуатором. Вы абсолютно правы насчет проезда спецавтомобилей, но для того и есть законодательный орган, который должен регламентировать работу евакуаторов и разграничить случаи применения его и блокираторов. (во завернул! )