Приїзд до Львова

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем AndreSkach, 20 кві 2015.

1. AndreSkach

AndreSkach New Member

Син хоче поїхати до Львова, йому 20років, давно мріяв про поїздку... Я відпустив малого попередньо, а нещодавно дізнався, що у Львові тих, хто приїзджає з нашого регіону (Кривий Ріг), на ж/д вокзалі фотографують чоловіків призовного віку і беруть відбитки пальців, тоді вже відпускають... Я звісно не дуже в це вірю, але за свого "охламона" переживаю, бо не хочу щоб він десь світився!
    Скажіть хто знає напевно, все це правда?
    З приводу жартів скажу - в кого є діти, той зрозуміє моє стурбування...

2. muravey

muravey Well-Known Member

Знакомый велосипедист писал, что подвергся такой процедуре (Про фото не помню, отпечатки - да). У него севастопольская прописка в паспорте. Вообще это незаконно, и достаточно отказаться. Дактилоскопию вроде как при задержании могут делать обвиняемым в преступлениях. Если начнут уговаривать (пугать чем-нибудь?) - тем больше повода не давать отпечатки.

3. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

А з поїздів в нацгвардію вже не знімають?

4. kym

kym Well-Known Member

Було таке в рамках антитерору на поїздах де повертались вояки з війни, але вибірково коли особа викликала підозру. Думаю нічого страшного в цьому немає - все таки у нас війна. Як захоче загран паспорт то все одно треба пальці залишати.....

• Інформативно Інформативно x 1
  5. kym

kym Well-Known Member

Шег а ти що в нац гвардію не хочеш???))))))))) і наскільки знаю ти поїздами не їздиш.....)))))

6. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Ну та мене ж попробуй ще запідозрити) Я ж по русскі заговорю, то не подумають шо я від армії переховуюсь. А подумають шо москалик приїхав і будуть мене любити і шанувати шоб показати шо у нас не страшно і москалів люблять)))

7. kym

kym Well-Known Member

Так з тебе добрий шпійон вийде... Ти ж "поребрік" по пітерскі вмієш....)))))

• Смішно Смішно x 1
  8. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Но, а ше можу по-закарпатськи і по-рівненськи))) Головне ложку з чаю не збувати витягувати))

• Смішно Смішно x 1
  9. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

отакої о_О хочу їхати до Львова, щоб поспілкуватися українською, а тут, з'ясовується, за москальську більш шанують.
    Підкажіть, а вторгувати дешевш помешкання теж москальською більш шансів? :blush::mocking:

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нєа.. :nea:

11. Latana Royal

ану, навчіть докладніше )))

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

шо вас навчити?

13. Latana Royal

як правильно поводитись у Львові, щоб добре провести час. Бо я он, три дні зареєструватись не могла на вашому привітному форумі :)))
    (коли що - я жартую)

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в чім проблема була?
    агась.. :welcome:

15. Latana Royal

та я так і не зрозуміла :dntknw: біля входу якась лиха вівчарка CAPTCHA не пускала :cry:

16. Latana Royal

доречі, а що то за рисочка над аватаром? і чому вона в мене зелена, а у Вас червона?

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

присутність на форумі, зелена-присутмій, червона-відсутній або прихований..

18. Latana Royal

угу...
    від кого ховаєтесь? чи то у засідці? :)))

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

агась, на кацапів полюю..

20. Latana Royal

з якою зброєю волієте ходити на них?

а де твій аватар? :)