Прийди та захисти себе, свою родину та свою країну!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем premium, 24 кві 2010.

1. premium

premium Well-Known Member

ПРИЙДИ ТА ЗАХИСТИ СЕБЕ, СВОЮ РОДИНУ ТА СВОЮ КРАЇНУ!

АКЦІЯ ПРОТЕСТУ ГРОМАДСЬКОСТІ ТА ПРОУКРАЇНСЬКИХ СИЛ (СВОБОДА, БЮТ, ЗА УКРАЇНУ, НАРОДНИЙ РУХ УКРАЇНИ, УНП, НАША УКРАЇНА, ФРОНТ ЗМІН, ГРОМАДЯНСЬКА ПОЗИЦІЯ)

ТВОЯ АКЦІЯ ПРОТЕСТУ!

27 КВІТНЯ БІЛЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ПРОТИ ПАКТУ ЯНУКОВИЧА-МЕДВЕДЄВА!!!
    Шановні співвітчизники,
    У вівторок 27 квітня пройде акція протесту біля стін Верховної Ради проти антиконституційного рішення Януковича стосовно продовження перебування ЧФ на території України.
    Збори о 9:00-9:20 біля стадіону імені В. Лобановського (вул. Грушевського 3, станція метро Майдан Незалежності).

Приєднуйтесь всі небайдужі!!! Чекаємо на Вас!!!
    Доля країни лише у Ваших руках!

Це оголошення було знайдено на Фейсбуці з проханням його поширювати усім небайдужим.

ПРОШУ КОЖНОГО, В КОГО БОЛИТЬ ДУША ЗА УКРАЇНУ ПОШИРЮВАТИ ДАЛІ!
    МАЙБУТНЄ НАШОЇ КРАЇНИ - В НАШИХ РУКАХ!!!

• Подобається Подобається x 11
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єдине... БЮТ - не є проукраїнська сила...

• Подобається Подобається x 7
  3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Угу, може зберемо новий Майдан...? Особисто я не маю бажання товкти воду в ступі, а тим більше ставати на ті самі граблі другий раз. Нехай захищають ті, хто довів до цього, маючи всю повноту влади в своїх руках. Мені однаково що робиться на даний час. Зрештою, кожен народ обирає того правителя, на якого заслуговує.

• Подобається Подобається x 8
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Прийди та захисти себе, свою родину та свою країну!
    Прочитавши назву, подумав війна почалась. Здивувало, чого телефон мовчить, військкомат не телефонує...
    А це чергові воплі і соплі...
    Треба назвати:
    Кому нехма чого робити, приходьте погаласувати за Йулині обломи...

• Подобається Подобається x 3
  6. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  7. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

А якого милого людей скликати. Нехай ті Юлі, Ющенки, свободи відстоюють інтереси своїх виборців у ВР, судах чи ще якимось методами. Навіщо та показуха зібрання натовпу, вона ж нічого не дасть.
    Не ті лідери щоб ставати під їх брехливі лозунги.

8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Нема слів...:sad:
    Шановні, premium розповсюдив інформацію про дану акцію протесту - кому важливо майбутнє держави, той прийде, кому байдуже, то просто проходьте повз цього оголошення і все. Для чого знову тут писати, обираючи тактику "проти всіх" і "Юля - це зло"? Не набридло? Чи подобається переспектива бути "другим сортом" в своїй же ж країні, якоюсь колонією чи сировинним придатком, а не суверенною державою? Питання риторичні, дискутувати не збираюсь.

• Подобається Подобається x 5
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ситуація насправді проста, як двері.

Заклик хороший та ідеї хороші, але не забувайте однієї речі. Багато з них протестом вирішують виключно свої меркантильні інтереси. Регіони зараз у владі посувають усіх з керівних постів, особливо бютівців. Треба якось захищатися? Треба! А як? Кинути простий люд на барикади під гарними гаслами: За волю, за Україну, за мову, за тра-тарарам. А от коли народ випхає регіонів з керівних посад, тоді ті ж бютівці, нунсівці копнуть під зад той народ і почнеться все, як було раніше: хочеш довідку - дай хабар, хочеш закордонний паспорт - дай хабар, хочеш приватизувати землю - дай хабар, хочеш поступити - дай хабар. Тобто ті, які закликають чесний народ на мітинги захищають свої посади, щоб ми вибороли їм посади, а вони будуть нас доїти.
    Я ж кажу ще раз. Для чого нам постійно ставати на одні й ті ж граблі? Я готовий піти на мітинг, готовий на барикади, АЛЕ я хочу бачити інші писки на чолі демократичної влади, бо від Юльки мене просто вивертає.

• Подобається Подобається x 7
  10. Romko

Люди висловлюють своє ставлення до того,що одні виродки,що їх посунули від корита інші виродки,закликають народ на свою підтримку.
    Бо,народ знає,що,навіть,прийшовши до корита,виродки про нього забудуть і приступлять до того,чим були зайняті завжди...

• Подобається Подобається x 10
  11. VasMT

А тут всі дикі... Ні радіва, ні телевізора, ні газет, ні мережі... Один Преміум просвітитель... Та той Йулин лемент чути в любому виходку...

Нафіг тута це постити...

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну ось починається!
    А всі інші взагалі - "птица Говорун обладает умом и сообразительностью".
    Я вже висловив своє "фе" в реалі деяким "пікейним жилетам" (за Ільфом та Петровим), котрі збиралися у найманій квартирі щоби попатякати.
    Або - або. Кінець кінцем - забули формулу "Проти кого дружимо?"

13. Romko

Фотозвіти вже є....

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б сказав: хто з того скористає.....

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

а людей не густо.......

15. VasMT

Національне радіво нині, якраз під час того збіговиська, назвав цифру - біля тисячі...

Романе, я вже тотой звіт по шести каналах подивився і в мережі... Відево...

16. sani

sani Well-Known Member

Я ся звиняюсь, а що там такого поганого, що проти нього аж так?

17. Romko

Я сі фтелєвізор не див"ю..
    Цікаво.чи тим петеушникам хоч на пиво дали?

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

ніц поганого...
    Просто допродав Україну...

18. VasMT

Я теж... Тілько
    новини...
    Сказали, жи їм ще двайцітьєдного нема... :)))

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

Ай, Ромку... Ніц нікому не продали... Знову повторюсь. До 17-го (42-го) або ішак, або емір, або ходжа...

19. sani

sani Well-Known Member

От і я собі так думаю, мені з того не холодно не тепло, вони, як крали, розпродували, нажерали собі пики... так і далі крадуть, нажирають, проте інші пики..
    Від зміни доданків сума не змінюється...

Треба стояти за СВОЇ законні права та інтереси, а не за чиїсь амбіції і прагнення наживи...

• Подобається Подобається x 2
  20. Romko

Допродують....просто допродують....
    За правління Ющенка,99% підприємств України опинились в руках російського капіталу...
    Янукович з енергійністю продовжує справу колєги....

а де твій аватар? :)