Вітаю! Дуже цікавлять альбоми та збірки колись відомих, а нині забутих вітчизняних виконавців цих фірм: Наприклад, такі як: 1). Банzай - Последний герой 2). Камалия - В стиле техно 3). О.Войтович/"Формула води" - Нічна забава 4). Nicolo - Как странно 5). Катерина Василенко - Хусточка-хустинка 6). Светлана Рыжова - Я хочу тебя любить 7). гр."Черный лотос" 8). Степан Демидов 9). сборник "Музичний ярмарочок" 10). Василь Радченко - Спогади Кохання 11). Леся Горова - Залишитися собою 12). Blindage – Політ у майбутнє 13). Swift – Ідоли 14). X-Train – Sex Off 15). Carpathiana – World Dance Hybrid Trance 16). Інесса - Я-вітер 17). гр. "Sotger" 18). X-Train – Вiддай Менi Вогонь 19). Валерій Марченко - Осінній дощ 20). Ірина Гриб 21). Леди Марина 22). Кардинал 23). МОРРА 24). Нестор Заворотний 25). Necropolis – Three My Lifes 26). Олена Березюк 27). Noisy Kinsfolk – Art Of Edge 28). гр."Белый пароход" 29). Елена Мозговая 30). Вікторія Ігнатьєва - Вітер Кохання 31). Аномалія і Володимир Бойков - Хайєр 32). Оксана Генрихова - Закрытые Двери 33). Тетяна Литвинова - Я Сама Наберу Твій Номер 34). оркестр Оранського 35). Кристофер Робін 36). Александр Ковалев - Белый фрегат 37). Христина Руденко 38). Перлини сезону-97 39). Ukraїнська Rouletka 40). Астрая - Аура кохання 41). Александр Ковалев - Бумажные деньги 42). Олег Павлишин - Все загоїться 43). InterKrass Show vol.1 44). Лена Жарова - Сердцебиение 45). Наталя Звір - Осінь, зима 46). Screwdrived - Remuneration Is Required 47). Украинская десятка - 97 48). Гвоздь и Ко - Забудь обиду 49). Лілія Зарецька - Магічна ніч 50). Top 15 (Пономарьов, С. Демидов, Карина Плай...) 51). Ольга Юнакова - Я за любов"ю
А в чому фішка? Припускаю, що у Вас ще стоїть на шафі старий Шарп три сімки, чи Маяк -010. Але ж касетам вже гаплик прийшов... Тим більше, що всі ці виконавці є в мережі в МП-3 форматі.