Так сталось що переїхала до центру міста, а старая робота осталась в задупье. Робота дуже подобаєтся і змінити їі не хочу, але ж добиратись!.. 18 хвилин треба штайгувати до станціі, затім на поєзді 15 хвилин, а після еще і автобус- 20 хвилин, ледве-ледве півзе... Шрайбала прошення в міністерство щоб пустили експресс вмісто автобуса, щоб було швидше... поки чекаю відповідь. А як довго ви едите до роботи?
Трішки менше 1 години. 11 зупинок на трамваї, потім 3 зупинки на метро, потім хв 20 на автобусі і ще хв 5 пішки.
Хтось косить під американську кобіту. Намішали слова з львівської ґвари (штайгувати), з російської(едите) і трохи азаровщини (півзе), щоб було переконливіше. Мабуть, скоро будуть просити грошей.
Шпрехаю як можу, люблю і вчу українску, т.к. Львів моє рідне місто, але пришлось їхати до Штатов в дитячем возрасте. Будь ласка, допоможите вивчить рідну мову, хочу спілкуватися шоб було приємно.
"Этим лингвистическим ядом Frayda изображает тяжелое наследие "бэндэровского" прошлого и "пиндосского" настоящего. Назидание, возможным отступникам "русского мира"."
Дивно. Вам треба до Канади. Там історичні українські коренемовні форми, як Дизіль-шоу показували. То гуцули, то москалі, ато ще якась напасть матюгальна застрала мову. Одні картаві та кривороті і типу головної медички всіх переробляють на правильну мову, бо тих логопедів вже немає толкових.