Працую в задупье

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Frayda, 12 кві 2018.

1. Frayda

Frayda Well-Known Member

Так сталось що переїхала до центру міста, а старая робота осталась в задупье. Робота дуже подобаєтся і змінити їі не хочу, але ж добиратись!.. 18 хвилин треба штайгувати до станціі, затім на поєзді 15 хвилин, а після еще і автобус- 20 хвилин, ледве-ледве півзе...
    Шрайбала прошення в міністерство щоб пустили експресс вмісто автобуса, щоб було швидше... поки чекаю відповідь.
    А як довго ви едите до роботи?

2. hrim

hrim Well-Known Member

Чувирло дискредитує форум.

3. manur

manur Well-Known Member

Трішки менше 1 години. 11 зупинок на трамваї, потім 3 зупинки на метро, потім хв 20 на автобусі і ще хв 5 пішки.

• Смішно Смішно x 1
  4. tea man

tea man 茶人

Хтось косить під американську кобіту:))).
    Намішали слова з львівської ґвари (штайгувати), з російської(едите) і трохи азаровщини (півзе), щоб було переконливіше.
    Мабуть, скоро будуть просити грошей.:haha:

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. Frayda

Frayda Well-Known Member

Шпрехаю як можу, люблю і вчу українску, т.к. Львів моє рідне місто, але пришлось їхати до Штатов в дитячем возрасте.

Будь ласка, допоможите вивчить рідну мову, хочу спілкуватися шоб було приємно.

6. hrim

hrim Well-Known Member

"Этим лингвистическим ядом Frayda изображает тяжелое наследие "бэндэровского" прошлого и "пиндосского" настоящего. Назидание, возможным отступникам "русского мира"."

• Подобається Подобається x 1
  7. Frayda

Frayda Well-Known Member

Йой... "приємно"= приємлимо.
    (Отріхтовала гертелемно)

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

А то не то жіночка що кілька років використовувала для сексу недосвідченого хлопчину о_О

9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Дивно. Вам треба до Канади. Там історичні українські коренемовні форми, як Дизіль-шоу показували. То гуцули, то москалі, ато ще якась напасть матюгальна застрала мову. Одні картаві та кривороті і типу головної медички всіх переробляють на правильну мову, бо тих логопедів вже немає толкових.

10. Frayda

Frayda Well-Known Member

Вибачте, але я завжди розумила ще гуцули=україінці... чи ні?

11. Frayda

Frayda Well-Known Member

Я рада ще в решті решт я знайшла цей файний форум.))

12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Так, гуцули це україінці, тільки дикі (с)

• Подобається Подобається x 2
  13. Rybachka

Rybachka Member

Я живу в Києві і працюю не на периферії, але на роботу їду півтори години. Для Київа - це норма.

а де твій аватар? :)