Працевлаштування за кордоном. Хто практикував?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Pienkny Legin, 11 лис 2013.

1. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

Задумався про працевлаштування за кордоном. Власне, був би дуже вдячний, якщо поділитесь своїм досвідом .

2. Top Dog

Top Dog Український Українець

Конкретно, в якій країні?

3. avatarwin

Є можливість на Африканському континенті

• Подобається Подобається x 1
  4. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

Якщо конкретно, то хочу у Німеччину,до того ж чув, що зараз туди досить легко попасти маючи технічну освіту

5. maxter

maxter миється в бані

Зараз взагалі це дуже популярна тема серед інженерів, айтішніків виїзджати у Німеччину, я так помітив

6. Zeze

Zeze Well-Known Member

Освіта без досвіду роботи вам не допоможе. З досвідом роботи в айті сфері виїхати можна практично в будь-яку розвинуту країну світу. Ще й накинуть бабла за переїзд зі всякими бонусами, і родину допоможуть перекинути.

7. Konfeta

Konfeta Well-Known Member

Постою послухаю.... В мене кум тільки прилетів зі Штатів, був у відрядженні місяць. Людину наче підмінили, він був такий патріот раніше, а тепер ось ходить такий похмурий, думае переїзджати туди на пмп. Каже, що там життя не порівняти з тутешнім....(((

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Будь-яка адекватна тверезомисляча людина думає покинути цю страну без будущева.

9. avatarwin

може і так , але де взятися тим тверезомислячим?

10. Konfeta

Але ви ж розумієте, що далеко не кожний має сміливість все тут кинути і переїхати у чужу країну, де немає рідних, друзів, підтримки.... Де чужа мова, інші закони, все по-іншому.... ось цей моральний аспект і тримає багатьох від таких змін у житті, навіть, якщо зміни на краще.

11. avatarwin

хто не ризикує той не пє шампанського бо нема за що

• Смішно Смішно x 1
  12. Nikusik

Nikusik Well-Known Member

Я знаю, що є компанія, щось типу європейського рекрутингу, вони допогають з пошуками роботи, відкриттям віз і т.д. Щодо точної назви, то зараз не пригадую (

13. Konfeta

Цікаво. Не чула ніколи про таке, треба подивитися. Я так розумію, що це робиться за плату ?

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та нє, ви що - то ж Європа.
    Нічого не треба, вони ще вам доплачують.

15. galkar

galkar миється в бані

бескоштовний сир тільки в одному місці...

16. Nikusik

Ось, знайшла їх сайт - ERC, там усе знайдете

17. Locutos

Locutos Well-Known Member

Нагло врут!
    У них там, конечно, дефицит кадров, но именно кадров, которых не надо доучивать. Это надо учитывать.

18. Vedun

Vedun Well-Known Member

... в Россії.

19. Nikusik

Чому брешуть?
    в них зараз на одного спеціаліста 3 вакансії, от і порахуйте. І мені здається, що цілком логічно і в тому нема нічого дивного, що якщо їхати туди треба мати гарну кваліфікацію - без кваліфікації ви і тут особливо нікому не потрібні.

20. Strannica

Strannica New Member

В універі популярно було приймати участь у програмах по обміну, після яких дехто так і не повертався.

а де твій аватар? :)