Поздоровляю усiх з обраним спiкером!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 13 гру 2012.

1. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

сегодня, 250 голосами депутатов был избран новый спикер - Владимир Путин Рыбак.
    Что ОРИГИНАЛЬНО: коммунисты проголосовали за в ПОЛНОМ СОСТАВЕ, хотя это же кандидат от регионалов и с коммунистами - к ним никто даже и не подходил с просьбами или договоренностями.

Думаю в таком кандидате есть один неожиданный плюс: он достаточно пожилого возраста что редкость в последнее время и он помнит настоящий, расцветающий советский союз и может нести эти идеалы в жизнь.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Овоч теж несе комуністичні ідеали в жізнь: у тебе дві шапки, а у мене - жодної. Лєнін сказал "дєліться"!

• Подобається Подобається x 4
  3. Hatrexis

не буду приводить в пример советский фильм, вам это бесполезно. приведу американский:
    есть куча фильмов как бандит совершивший гораздо большие преступления чем воровство шапок что я вляется в сущности, милой забавой - раскаялся, уверовал, изменился и пошел творить добро налево-направо. подумайте об этом!

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Интересно, а если уголовник-убийца окажеться среди депутатов - то это как? ;)
    А это будет - "свобода" :)))

Андрей Тягнибок в заявлении в ЦИК указал, что не имеет судимости, в то время как в 1988 году суд признал его виновным в неумышленном убийстве одноклассника и приговорил к 3 годам лишения свободы с отсрочкой исполнения наказания на 2 года.

народився 26 лютого 1973 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТзОВ "Комплект груп", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода".
    http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2012/WP033?PT001F01=900&pf7331=125

12. Запровадити пропорційну систему виборів до парламенту за відкритими виборчими списками. Обирати депутатом парламенту можна громадянина України, який останні 10 років проживає в Україні, досяг 18-ти років, володіє і спілкується державною мовою, є дієздатним та несудимим.
    З програми во "свобода"

5. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Чтож, будем надеяться что эта Рада станет концом ВГН. Пусть опившиеся свекольной паленки галицайские селюки вступают в Гейропу, а Малороссию, Новороссию и Крым туда, где они и должны быть - в Россию. Впрочем я с большим удовольствием буду следить за тем, как расщелкают свинячьи хари Тянижопе, его бешеной дворняжке Фарион, Писяю и прочим, им подобным.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Глас недоросів.
    Хтось там ще каже про якусь Україну?
    Бидляча недоросія.
    Поки гавкає отаке бидло.

• Подобається Подобається x 6
  7. Hatrexis

я эту тему создал чтобы мы объеденились в едином народном порыве благодарности и радости за то что страна возрождается из разрухи и политической раздробленности единым стремлением а вы ругаетесь(((

8. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Хюкай, хрюкай.
    Давай, провизжи еще про монголо-кацапов, про "даунбасский лохторат", выплюни гланды в истеричном реве "Сала Укреине, героям сала". На Бандеру еще подергай. Главное - не окочурься с перепою. Лишишь меня моря удовольствия.
    Вы что, смеетесь чтоли? ВГН как раз наоборот планомерно и неизбежно разваливается. Государство с полностью фальшивой идеологией, фальшивой историей, на корню убитой экономикой и с искусственно созданным языком не способно существовать.

Скоро в ТС, федерализация, а там, глядишь, и ЮЗФО создадим. Только западенщина в него не войдет - отдадим этот пшеко-угорский недонародец Гейропе на потеху.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Потішся.

• Подобається Подобається x 2
  10. Boris_Kiev

Ця Рада - початок кінця вашого "русского Ахтіяра". Раджу вам купити шлюпку або плотик. Бракує грошей - вкрадіть. Бо потім буде пізно.

Я знаю, що буде з такими як ви: за прикладом вашого улюбленого Путінстана, Україна введе обов"язкову сертифікацію на знання української мови. Не маєш сертифікату - опинися у ролі московського гастарбайтера з Таджикістану. Все.

Останнє редагування: 13 гру 2012
  11. Hatrexis

Азаров сегодня стал премьером опять. меня поразила передача недавно видел шла по пятому.
    Выступает Азаров - говорит про вертолеты, заводы с ядерными материалами да про разработку кораблей.
    После него выходит оранжевый- говорит про то как плохо кому пока другому хорошо - подбивает на смуту и зависть.
    Выходит Азаров - говорит что по телевизору должно быть больше светлого и доброго, меньше всяких криминальных новостей да домов-2

вот и думайте - "узнаете дерево по плодам его"!

12. Boris_Kiev

Дальневосточнику, ось самі подумайте, пригадайте: який пацан (крім класичного ботана) не був у міліметрі від того, щоби ненавмисне вбити або бути вбитим?
    Я добре пам"ятаю свої "епізоди":
    1. У шкільній майстерні не витягнув ключ з патрона токарного верстата і ввімкнув верстат. Ключ пролетів у кількох сантиметрах від голови товариша.
    2. Студентом сидів з дівчиною на терасі шалмана. На наш стіл з нижнього ярусу прилетіла пляшка. Я кинув її назад. І мало не прибив солідного пана "нєрусской національності". Потім він мене мало не прибив кулаками.
    3. На ТВ не розчув команду - подав 220 V "не туди". Колега якраз робив "скрутку" на тій лінії.
    А скільки пацанів керували мотоциклом у віці, коли права "нє положені"?
    І що далі? Ура шапкокраду ?

• Подобається Подобається x 1
  13. Hatrexis

який пацан (крім класичного ботана) не був у міліметрі від того, щоби ненавмисне вбити або бути вбитим?

ну да! только окончательный бандюга бывает в миллиметре от от того чтобы стянуть шапку. И - каждый второй, обычный добряк, гражданин, верющий - вот вот готов умыться кровью ближнего свеого, убив его. безусловно!

14. Boris_Kiev

Модератори, хто розбанив Hatrexisa?

Нешановний, не трудіться мене цитувати і втягувати у діалоги.
    Я не співчуваю таким, як ви. Баласт ніколи не сприяв поступу.
    Ставлю в ігнор.

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я розбанив
    мені він здається кумедним :) а що?

це правильно, бо ви через нього постійно нариваєтесь на бан :)

16. Hatrexis

а я не сочувсвтую тем лицемерам для которых у одного украсть шапку - преступление а у другого -убийство - мелочь.

17. kym

kym Well-Known Member

Це правильно... треба їх випускати у вольєр "да би дурь била видна"

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А шо на це скажуть тi, хто вигукує "шапкокорад!"?

Нi, не ТАК. Якщо партiя позiцiнує себе, як правдиву - то одна ТАКа брехня показує, що вся ця политсила - брехлива.
    I все, що вона там виробляє - то є цирк на дротi для "електората", а насправдi - то ТАКаж пр, тiльки збочена не на грошах, а на нацiоналiзмi...

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

То може є сенс запросити групу добродіїв з Кульпаркова? Там є ще навіть кращі типи. Є наполеони, олександи македонські, леніни, ейнштейни... Ото цікаво було б...:good:

20. Boris_Kiev

"Хозяин - барин". Мабуть Ви маєте рацію.

а де твій аватар? :)