Похвала Януковичу

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 30 лип 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Похвала Януковичу

[​IMG]Янукович став на шлях виправлення. Він вже не хоче віддавати Москві Нафтогаз і вступати до Митного союзу на правах дев'ятого федерального округу РФ. Він провів маневри СіБріз-2011 (знову без участі РФ), родзинкою яких стало перебування у внутрішніх водах України та в Одеському порту американського ракетного крейсера, оснащеного системою протиракетної оборони. Принаймні, кілька днів Україна взаємодіяла з американською системою оборони проти російських ракет. Це викликало істеричну реакцію Москви, яка, схоже, була сприйнята Україною з задоволенням. Янукович погодився на пропозицію на час проведення Євро-2012 віддати повітряний простір України під захист американської авіації.
    На Полтавщині тривають україно-польсько-американські авіаційні навчання для координації дій ВПС трьох країн.
    Наочними є спроби Януковича відбудувати для України воєнно-стратегічну альтернативу Москві.
    Схоже, ми спостерігаємо початок ліквідації ініційованих Москвою сепаратистських проектів на Півдні України. Депортовано Мєшкова за допомогою якого Москва «пробивала» ступінь безпорадності Києва в Криму. Депортовано козачка з сумнівним громадянством, який спеціалізувався на антиукраїнських ексцесах у Сімферополі.
    На байк-шоу у Севастополі цього разу вдалося обійтися без Путіна і хоч трохи притамувати його звичний антиукраїнський пафос.
    Янукович санкціонував проведення 9 липня Помісного Собору УПЦ МП (Патріарх Московський такої санкції не давав, та до нього й не зверталися). Помісні собори – атрибут автокефалії. За Ющенка таке було неможливо. Саме за Януковича УПЦ зробила перший демонстративний крок «Геть від Москви». Все це відбулося за неповних 2 місяця літа і почалося зі скасування Конституційним судом закону про червоні прапори. Скидається на те, що події 9 травня багато на що розкрили очі нашому президенту (я завжди в нього вірив!).
    Коли наприкінці минулого року Ганна Сінькова підсмажила яєчню на «вічному» вогні у Києві, першим, хто домагався її арешту був призначений на посаду за квотою комуністів голова Держкомісії з регулювання ринків фінпослуг Василь Волга. Він будував свою політичну кар'єру на антиукраїнських гаслах спочатку в Соцпартії, згодом з Грачем і нині з КПУ. Але вітер змінився: Ганна Сінькова вже на свободі, а Волга сидить. Раніше Янукович швидше санкціонував би ув'язнення високопосадовця з прізвищем Дніпро. Більшість українських політв'язнів було звільнено за останній місяць.
    Але нещодавно стався безпрецедентний (навіть для цієї нової тенденції) випадок. Янукович наважився публічно посварити (ну, якщо і не посварити, то все ж таки дорікнути!) міністра освіти Табачника, знайомого Путіна і протеже патріарха Кирила, не крикуна, але людину, яка наполегливою щоденною роботою тисяч освітніх чиновників робить все, щоб остаточно принизити в серцях дітей наші базові цінності і національні образи.
    Маловіри можуть заперечити: триває азаровщина, в'язниці переповнені підприємцями, відбувається монополізація прибутків, згортання демократії, поневіряються Юля і Юра, лікарні катастрофічно не забезпечені ліками, посади купуються, репресивність і ціни зростають. Все так і є, але біографія Януковича свідчить, що він ніколи не бере того, чого йому не віддають. Саме тому я не дуже вірю в казки про шапки. Ця влада завжди відступає, коли стикається з найменшим спротивом. Не від страху – від прагматизму.
    Найбільш симпатичною властивістю українців мені видається здатність ненавидіти будь-яку владу. Тому я не закликаю вас любити Януковича так, як люблю його я, а лише диверсифікувати свою ненависть. Це тим легше, що ваші настрої подібні на почуття демобілізованого солдата зі старої французької стрічки, який казав:
    - Був у нас сержант, який знущався над нами, ми всі його ненавиділи і я думав – зустріну тебе якось на гражданці і одразу в морду! Й, уявляєш, зустрічаю в супермаркеті, і це падло підходить до мене й питає: ну як справи? І, знаєш, що я йому відповів? Добрі – кажу – справи.
    Увійди зараз до кімнати Янукович, ви не попросите його полишити посаду, ви попросите в нього посаду в адміністрації. А я попрошу в нього Помісну церкву, і нехай за це залишить собі те Межигір'я. Тим більше, що відібрати його зможемо не ми, а лише той його найближчий соратник, який очолить нову, справжню опозицію і виграє наступні президентські вибори.
    Ви можете не вірити в оновленого Януковича, але як ви можете не вірити Путіну? Я молюся за нього щодня. Він феєрично, вміє перетворювати на ворогів Москви всіх її сусідів. Він ще зажене Януковича до бандерівського схрону!

2. ГРАНД

Заперечення є?:)

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

нема, цього і тре було очікувати від нього )))

4. forester

forester Well-Known Member

Что-то мне напоминает это поведение девицы на выдании. А не пробовал господин Янукович, вставший на путь исправления, что-то полезного сделать для своей страны?

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Этому народу хоть сатану посади - через год и у него позитив находить будет. Но за вила всёравно не возьмётся.
    И следующие 20 лет в гнили, но дасть Бог якось воно буде.)

6. ГРАНД

Колесников заговорил не по-русски
    [16:10/28.07.2011]

Вице-премьер Борис Колесников во время визита во Львов 28 июля провел совещание на украинском языке.

Во время предыдущих визитов во Львов он использовал русский язык, и даже львовские чиновники беседовали с ним на русском, сообщают Podrobnosti.ua.

Сейчас же и Колесников, и чиновники говорили исключительно на украинском языке.

При этом очевидцы отмечают, что речь вице-премьера была значительно лучше, чем, например, премьера Николая Азарова или министра внутренних дел Анатолия Могилева.

Как сообщали Ukranews, несколько дней назад Львовский облсовет направил Президенту Виктору Януковичу письмо, в котором попросил его повлиять на ряд чиновников, которые отказываются говорить на украинском языке.

По мнению авторов обращения, таким образом нарушается Конституция.

Среди таких чиновников Львовский облсовет назвал и Колесникова.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Є!
    Янукович доруйновує Конституцію України, створює з державного апарату злочинний корпоратив по типу більшовицького, крутить з державним бюджетом, як циган сонцем.
    А перераховане Вами є фіговим листком його злочинних дій.
    Висновок - Кравчук, Кучма, Ющенко, Янукович є відвертими злочинцями держави Україна.

8. Heartland

Heartland Well-Known Member

Вы лучше вспомните Тузлу и реакцию Кучмы на те события, вспомнили? И что?
    Вот давече Льоня героя России получил.

Выборы 2012года не загорами, думаю эти кривляния имеют прямое отношения к грядущим событиям. Катастрофически рейтинг быдло-зека падает на объегоренном и ограбленном востоке, теперь банда взялась заигрывать с западом Украины. Толи еще будет

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Не бачу підстав вихваляти Януковича навіть якщо він завтра буде гопака в вишиванці на майдані плясати. Треба вже вчитись вимагати трохи більшого ніж об'єдків зі столу.

10. olegp

olegp миється в бані

тогда тем более не будет,это, по Вашей вводной, уже будет брутальное скатывание в украинство:ireful:

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Брутальным бывает поведение.
    Украинский - государственный язык страны. В чем проблема?

12. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

так он и делает:rose:
    хотя не назвала бы это исправлением
    Януковеч реально был пророссийским только на словах.
    Ну нет у донецких олигархов особых интересов в России. Ну как Янукович может быть пророссийским?:p
    Пробовал, конечно, делать вид поначалу, но не надо было считать Путина идиотом:))

13. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

совок завжди проросійський. А Янукович стовідсотковий совок.

14. OrangeSpring

Не будьте столь прямолинейны :haha: Не Янукович все же кукловод, скорее он кукла, так что его личные предпочтения не важны:pardon:

15. AdequatNicht

AdequatNicht абсорбент

кукловод, кукла..- простите, о чём вы ??

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А яку ж культуру він сповідує? Невже конфуціанство?

17. forester

forester Well-Known Member

Вот интересно, я,например, всегда утверждал, что Янукович просто.. недалёкий человек, и не имеет никакого отношения к России. Меня, как водится, пытались убедить в обратном, повторяя, что он ставленик Кремля. Однако "отсюда" была хорошо заметна его попытка разыграть российскую карту. Грубая, попытка, кстати - ему никто тут особо не поверил, а вот использовать наивность вашего политика - это всегда пожалуйста.
    Сейчас Янукович пытается делать реверансы в сторону ЕС, но... когда же он поймёт, что никакой халявы никто ему больше не подкинет? Ни ЕС, ни Россия.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

До Росії мають відношення лиш ДАЛЕКИЕ люди, типу Мандели чи Лумумби.

19. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

То, что недалекий - кто в этом сомневался или сомневается?
    А насчет "ставленника Кремля" - так эту роль Я. предложил ВВП еще в 2004 (приезды в Киев перед выборами, и Я. наживку проглотил), поэтому ваше "не имеет НИКАКОГО отношения к России" - неправда. И Ющенко, полностью отказавшийся от "российской карты", и полушивший за это игнор и от Путина, и от Медведева - еще одно подтверждение этому.
    И вопросы:
    1.Когда, где и какие были халявы от России?
    Неужели Харьковские соглашения? Или попытки Газпрома сожрать Нафтогаз? Или затягивание удавки после отказа от "таможенного принуждения"?
    2. Какие халявы обещает ЕС?

20. OrangeSpring

Такая карта была выбрана во многом и из-за ментальности населения Донбасса. Но переборщили и заигрались:ireful:

а де твій аватар? :)