президент Ющенко знову відправив ВР у відставку. Вибори - 24 червня. Рішення КС тепер немає ніякого значення!
Відповідь: Повторна відставка ВР Ні, не чув. В Інеті знайшов не дуже доброзичливий коментар (ну звичайно ж !), тому тут не наводжу. P.S. Дружина щойно послухала рос. новини. 1) Прощання з Єльциним 2) Сокуров сказав тепле слово про Єльцина 3) Ющенко переніс дату виборів. А Мароз вякнув, що тре перевірити на предмет конституційності.
Відповідь: Повторна відставка ВР Почему :confused: Выборы перенесли из-за того, что нет возможности провести их 27-го мая. А КС кажется никто не упразднял.
Відповідь: Повторна відставка ВР Тому що:D Тому що це вже інший указ, який опирається на інші статті Конституції.
Відповідь: Повторна відставка ВР Простите, г-н Мих, но на КАКИЕ статьи Конституции он опирается? Что такого дикого ВР успела натворить после 1-го указа? :eek:
Відповідь: Повторна відставка ВР Статті будуть в ІНШОМУ суді Я навіть можу спрогнозуати, КОМУ доручать вести процес з приводу організації масових безпорядків у центрі столиці. Нехай готуються зливати Боржомі ... халявний, з буфету ВР
Відповідь: Повторна відставка ВР Ну при чому тут ВР? КС розглядає минулий указ президента, а сьогодні він видав зовсім інший. Як рішення по минулому указу може вплинути на сьогоднішній указ??? Те, що сьогодні ми маємо, а маємо ми кризу влади, завдячуємо Медведчуку, Морозу,Кучмі, які в 2004 році підкинули зміни до Конституції. Не було б змін, не було б такого бардаку, який є сьогодні у владі країни. Відміни сьогодні ці зміни - і все б стало на свої місця.
Відповідь: Повторна відставка ВР Не слишком ли Вы самоуверенны, г-н Борис? Можно ведь припомнить и беспорядки образца 2004 года
Відповідь: Повторна відставка ВР Но он же выборы назначает в ВР! Или куда? :eek: И на каком же таком основании если с 1-м указом ничегошеньки еще неясно? Даже теоретически КС может принять решение о полной неконституцинности 1-го указа и что тогда? А тогда Рада не будет считаться распущенной и оснований ни для каких выборов, получается, не будет. Я думаю, это Виктор Андреич так... в лужу...
Відповідь: Повторна відставка ВР ДО ЧОГО ТУТ КС ? Може ще довідку від ветеринара комусь захочеться ? Окопуйтеся, Дядю Ваню! І пам"ятайте: команда FORMAT C: не знищує інформацію на вінчестері
Відповідь: Повторна відставка ВР я не в курсі. опозиція мала здати мандати депутатів ВР. Якщо вона здала, то ВР є нелієздатною, бо не може прийняти жодної статті до Конституції. Те, що я чув, Ющенко посилався на 90 статтю Конституції.
Відповідь: Повторна відставка ВР Какие основания у президента назначать выборы? Это может быть только роспуск ВР. Конституционно ли президент распустил ВР? Еще неизвестно. Вот Вам и до чого КС. А справкой похоже ВАЮ хорошо бы запастись не от ветеринара, а от коллег по цеху г-на Степаныча.
Відповідь: Повторна відставка ВР Ющенко заявил о переносе досрочных выборов в Верховную раду на 24 июня
Відповідь: Повторна відставка ВР вміють журналісти перекрутити. Президент не може перенести виборів, бо це не передбачено Конституцією. Він може скасувати попередній указ і видати наступний, а вибори після розпуску проводяться через 2 місяці - так сказано в Конституції.
Відповідь: Повторна відставка ВР ета становіцца інтєрєсним (робот із "гостьї з майбутнього").... поживемо-побачимо...