Потрібні речі на літо!!!)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Nellykiss, 10 чер 2015.

1. Nellykiss

Nellykiss Member

Цього року нарешті до літа вже вирішила зажити по новому) Хоча звичайно я розумію що зараз складно, але адже нам дівчатам завжди треба пошопоголіть! От і я вирішила пробігтися по нашим бутіках, тільки склалася ситуація не знаю де дешевше і якісніше подивитися собі (В магазин, торговий центр або інтернет. Хто що підкаже? Може десь є знижки або акції? Наприклад щось літнє)? Заздалегідь дякую)

2. prius

prius Well-Known Member

Найліпші це мясні і рибні бутіки,ви як прошопоголите в них так вся ваша сім'я буде в захваті

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ще однiй бабi йно шмати в головi. Забацайте ще шосту тему про тряпки. Фiть на БФ!

• Смішно Смішно x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бутік "Елітний Секонд Хенд" на базарі, все по 20 грн.

• Смішно Смішно x 1
  5. Natashkaa

Natashkaa Member

Я не розумію тут дівчині потрібна допомога. А ви їй ... м'ясні та рибні магазини)

6. MayaS

MayaS Member

все залежить від того як вам зручно. І вирішуйте скоріше а то скоро літо пройде)

7. Mirowka

Mirowka Member

я одягаюся на літо в різних магазинах. Ходжу по торговим центрам буває друзі рекомендують.

8. Nellykiss

Nellykiss Member

ну може порекомендуєте мені куди піти раз тут всі такі знавці!)

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви збираєтесь до Львова на закупи?

10. Micolaya

Micolaya Member

Торговим центрам швидко пробіглася з подружками і все відразу стане добре !!!

11. Natashkaa

Natashkaa Member

сходіть в магазин ***** Колись мені порекомендувала моя сестра ще дуже давно. Якщо вам важливо добре одягнутися і красиво і недорого і по-українськи, звертайтесь) Щасти вам!

Останнє редагування модератором: 13 чер 2015
    Reason for edit: видалено посилання
  12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вот і встрєтілісь два цілком голі одіночєства. "Дівчата", вас разом забанити, чи поодинці?

• Подобається Подобається x 2
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Що зробиш якщо якісні речі або на секонді, або в фірмових магазинах по космічних цінах...

14. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

То факт, але на секондах тепер теж не дешево)

а де твій аватар? :)