Потрібні послуги по пошиву одягу

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Kashtan, 29 лип 2010.

1. Kashtan

Kashtan New Member

Словом, вирішив я оновити гардероб до Дня Незалежності.
    Вирішив що має бути щось особливе. Це особливе коштує в нашій місцевості понад 1000 грн за позицію, тому я вирішив пошукати в неті, і виявив, що найбільше пропозицій по індпошиву саме у Львові.
    Яке моє бачення:
    1. Потрібна сорочка, із конопляної тканини, із вишитою символікою нашого району, гербом та прапором.
    2. Потрібні штани під ці сорочку, також із конопляної тканини
    3. Потрібен спортивний одяг, футболка, та шорти, також із коноплі, все це взагалі має бути потрійної міцності, на мені жоден одяг не протримався більше півроку.
    Знайшов пару пропзицій щодо конопляної матерії, тому якщо в майстрині буде дефіцит цього матеріалу, разом щось придумаємо.
    Розумію що кожна праця повинна оплачуватись, але бюджет скромний занадто аж.
    Пропозиції прошу в особисті повідомлення, або сюди.
    Всіх благ.
    Ігор.

2. Східняк

Східняк Well-Known Member

Є у мене повна інформація по цьому питанню, але "правила Форуму" забороняють будь-які адреси як гнусну рекляму.

Я особисто знаю чудову людину, яка все може швиденько пошити, але "правила Форуму" забороняють будь-які адреси як гнусну рекляму.

Приміть мої щирі співчуття, які на щастя не заборонені "Правилами Форуму"

3. Mariya

Mariya Well-Known Member

А в приват написати так само правила форуму не позволяють?

• Подобається Подобається x 1
  4. Східняк

Східняк Well-Known Member

Ми всі помітили, що Ви розумна дівчинка, тому Вам легко збагнути, що основна приваба форумів полягає в тому, що багато зацікавлених людей мають можливість спостерігати за бесідою кількох розумних (от як ми з Вами зараз). Мені здається , що до Дня Незалежності багато людей схоче придбати чи пошити собі як мінімум "Вишиванку", а я, по дивному збігу обставин, вже кілька років, між іншими "хоббі" , сприяю наповненню теми "Вишиванка" десь там у туманних нетрях Мережі. За цю роботу я не отримую "ні слави, ні заплати", але мені чомусь хочеться, щоб більще українців мали можливість надіти на свято національний одяг.

А ПП пану я відіслав...

• Подобається Подобається x 1
  5. Kashtan

Kashtan New Member

Отримав дякую.

Отримав дякую. Але далекувато, а ціни як в нас.

6. Mariya

Mariya Well-Known Member

7. hrobak

hrobak Well-Known Member

я би казала Вам на ДП таку тему створити, там кравчинь/вишивальниць значно більше, аніж тут.

а де твій аватар? :)