Потрібна няня

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Ука, 15 лют 2008.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Ще тут спробую, поки агенство прогальмовує.

Шукаю няню до дівчинки 2 роки на повний робочий день (з 10-ї до 18-19). Інколи (у випадку карантину, наприклад) можуть вдома залишатися старші (6 і 7,5 років) але то радше підмога, як додатковий клопіт.

Форумляни, помагайте, бо зашиваюся :sad:

2. Галинка

Галинка Well-Known Member

Відповідь: Потрібна няня

Няня, з досвідом, 52р. шукає роботу. Дуже приємна жінка. Якщо когось цікавить, пишіть в ПП.

3. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Підскажіть будь ласка,може хтось знае провірену няню.

4. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Зверніться до Уки, вона, здається, має контакти агенції.

5. Дана

Дана Well-Known Member

Я маю хорошу жінку, працювала нянею, має великий досвід, остання її робота - двійнята, хлопчики. Але для неї важливе місце роботи. Який район у вас? Ну і звичайно яка оплата вас влаштовує? Які вимоги?

6. Nadijka

Nadijka мрійниця...

7. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Дякую всім!!!!!

Додано через 1 хвилину
    Я шукаю так щоб не завжди просто на всякий пожарний.Та чужу людину в хату брати-не наважилась ще)))))

8. OlenkaNa

OlenkaNa New Member

Якщо потрібна няня на пожежний випадок, то краще шукати її через агентство. Адже якщо терміново треба буде попіклуватись про дитину день-два, чи навіть декілька годин знайти няню просто так майже не можливо. :cesored:

Останнє редагування модератором: 2 лис 2010
  9. galiina

galiina New Member

Шукаю роботу для своєї знайомої. Вік 47 років. Може доглядати за старшими, дітьми. Ретельна, сумлінна, комунікабельна, добра.
    Наперід вдячна.
    Напишіть в ПП.

10. gaby

gaby Member

Можу бути чесною, порядною, відповідальною нянею, маю педагогічну освіту, досвід. Мені 25 років.

а де твій аватар? :)