Чи знає хтось когось на львівському склодзеркальному? Треба зробити одну річ, яку мабуть тільки там і роблять. А саме - відновити внутрішню дзеркальну поверхню фар. Окремо рефлектор не продається, а замовити пару оригінальних фар коштує дуже дорого, оскільки авто рідкісне. Неоригінальні замовляти не хочу. От сказали шукати когось на склодзеркальному , там, мовляв, таке можуть зробити. Але не знаю на кого саме і через кого там виходити. За інформацію, яка допоможе справі, з мене пиво на форумівці
Відповідь: Потрібен вихід на склодзеркальний завод Да что там искать, подходите на проходную, делаете приветливое личико, охрана сама скажет к кому обратится, за то же самое пиво.
Відповідь: Потрібен вихід на склодзеркальний завод может нужен мартини, стекло-литейнй мужик, с возможностью онлайн общения...
Відповідь: Потрібен вихід на склодзеркальний завод Точно, і що б Webmoney за роботу приймав Якщо нікого не підкажуть, то таки мабуть на прохідну
Відповідь: Потрібен вихід на склодзеркальний завод В довіднику телефон заводу найдіть - 1. Дозвоніться до головного інженера, та перекиньте факсом ескізи та попросіть розрахувати кошторис вартості робіт-2 для внутрішнього комфорту зробіть ті самі операції скажімо в іншому місті, тобто співставте одне до одного, і зробіть правельний вибір... Зі : головні інженери переважно нічого не роблять на заводах, то можливість підзаробити вони не профукають...
Відповідь: Потрібен вихід на склодзеркальний завод ловлю на слові. тільки сумніваюся, що вас влаштує якість - але спитаюся. Буду там (домовився) у вівторок зранку.
Відповідь: Потрібен вихід на склодзеркальний завод 1) дзеркала не завжди робляться срібленням 2) покриття - зазвичай дуже чутливе до зовнішніх умов - температури, вологості 3) ... к бісу... Можу запитати у тих людей, що працюють з покриттям - головного інженера завуду, начальників відповідних дільниць, технолога і одного з толкових торгашів дзеркалами. Наскільки в курсі - колись таке робили, - працівники заводу, але не на заводі. -- У вівторок дам остаточну відповідь
Відповідь: Потрібен вихід на склодзеркальний завод як кажуть - "фонарь". Ну, відразу питання - якщо основа пластмасова - тоді взагалі неможливо. Якщо металічна - можливо. Але то виробництво на заводі закрили - тобто немає необхідної вакуумної установки. Алюмінування (саме так цей процес називається) - ніби у Львові більше не робить ніхто. Кажуть, на 8Березня десь є (район Сталінградської битви) контора, що таким займалася - але кажуть, що теж вже не робить. -- Слід шукати когось на гальваніці (хромування) або на кінескопах/електронах - напилення. Хоч і гірші оптичні якості - але хоч щось. -- Прямі контакти на завод можу дати - по собі знаю, що "надія помирає останньою". -- Ну і ще - на затравку в "фольксваген-клуб" - логотип "пежо-клубу" Першоджерела (обговорення) - тут В залежносты від діаметру кульки, складності малюнку, упаковки та таке інше - "гуляє" ціна. Кулька діаметром 150 мм (найбільша можлива) - орієнтовно 25 грн. з упаковкою. Ціну назвав тут тому, що ціна, названа на їхньому форумі - не реальна - їх очікує "сюрприз"
____ Чи льють лобове скло до автомобілів на дзеркальному заводі?...буду дуже вдячний за відповідь,а може й навіть підкажете де льють!?
Класно ви написали слово "льють"... тепер я поняв, звідки прізвище Льюїс. Так от, сам бачив, що колись там таке робили, а чи зараз.... невідомо. Та й лобове шкло - справа не універсальна. Для чого вам лобове шкло? Для мотоцикла на каляску, чи для гуляйноги, а може до авто? До МАЗа, чи КАМАЗа?
Трохи не так. Якщо гол. інж знатиме, що роботяга робить ліве замовлення, роботязі доведеться з ним ділитися. Грішми замовника. Тут тільки нанесення покриття ? Ловити роботяг біля прохідної. Тільки спочатку дізнатися, як називається професія того, хто це робить, а потім (краще іншим разом) шукати вихід на представника цієї професії - не пояснюючи деталей. Це допоможе уникнути посередників. Принаймні я завжди так робив.
Скло до буса японця (рідкісний) неможливо ніде дістати На якій вулиці знаходиться склодзеркальний завод?