Потрібен піарщик і фандрейзер

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Натагідра, 4 лип 2008.

1. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

У БФ потрібні людина для написання і розміщення інформаційних матеріалів про діяльність фонду , а також економіст-фандрейзер, зарплатніі великої обіцяти не можу (800 грн), проте обіцяю лояльність, поблажливо дивлюся на тих хто любить поспати (але не дуже довго :) ) зате добре виконує свою роботу.
    вимоги :
    1. відповідальність.
    2. уміння користуватися компютером і інтернетом.
    3. вміння працювати в стрессових ситуаціях та почуття гумору.

можуть бути студенти старших курсів, робота офіційна з записом в трудову.
    Перед тим як телефонувати прошу переглянути напрямки роботи фонду

http://krylanadiyi.org.ua/index.php

• Подобається Подобається x 4
  2. Forest

Forest Moderator

Відповідь: Потрібен піарщик і фандрейзер

Перепрошую за песимізм, але, здається, на ті гроші складно буде знайти людину-піарника, яка розумітиме суть професії. Раджу скористатися аутсорсингом. Думаю, за 500 грн в місяць можна говорити про домовленість з агенцією на доброчинне (без заробітку агенції) обслуговування в таких пунктах:

- створення форми прес-релізу
    - створення відповідної бази ЗМІ для розсилки новин
    - написання щотижневого прес-релізу
    - його розповсюдження у ЗМІ області або країни
    - підготовка звернень до спонсорів
    - електронна розсилка звернень
    - розміщення новин на сайті
    - (можливо) забезпечення інформаційної кампанії в інтернет
    - моніторинг публікацій

• Подобається Подобається x 7
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Потрібні:

вчитель на піаніно;
    менеджер з продажу компютерної техніки
    продавець компютерної техніки
    сис адмін з знаннями фрі-бі-ес-ді, Лінукс.

звертатися в приват.

4. Натагідра

Ми обовязково спробуємо, просто специфіка тут така що для того щоб пасати обєктивні новини потрібно розуміти специфіку і "варитися " в тому. Крім того окрім розміщення інформації на сатах потрібно іще писати відповіді на запитання

П.С. а ще я невиправна оптимістка і вірю що знайдеться людина готова цим занятися у вільний час за невелику компенсацію , адже наразі ми робимо усе те саме безкоштовно

• Подобається Подобається x 2
  5. nastinka

nastinka відсутня

а можна я буду страждати таким? :)
    то також :)

можу познайомити з молодимс хлопчиком закінчив училище грає відпадно, або з однією тьотьою яка працює в музичній школі :)

то як?

• Подобається Подобається x 1
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Слухайте, а Чорнобильцю пропонували?
    ТАКий потенціал пропадає...
    Всіх конкурентів ваших - легко упіарить. Та й економіст неслабий....

7. Forest

Forest Moderator

Це дуже похвально, але навіть 10 безкоштовних нефахівців-добровольців на постійній зайнятості не зможуть в цій галузі зробити те, що зробить один професіонал, який володіє динамічно поновлюваною базою профільних журналістів, має їхні мобілки, дружить з ними. А ще важливе питання фахового копірайтингу - якість чи лаконічність викладення думок інколи робить чудеса :)

І тому (не стверджую, що саме у Вашому випадку) інколи вникати у суть професії, яку піариш, не потрібно і навіть не варто, набагато корисніше буде знати, як думають і як приймають рішення ті, хто дає доброчинні пожертви. А ще варто знати яким чином їх знайти та зацікавити. І не ображайтеся, але я глибоко не впевнений, що це може зробити цілий потік студентів по 100 доларів на місяць. Власне, мені здається навпаки, що вони мають усі шанси заспамити тих, хто може допомогти фонду, зробивши йому відповідну репутацію та закривши канали для майбутньої співпраці. А це, як на мене дуже важливо, особливо тоді, коли йдеться про долю діток.

• Подобається Подобається x 9
  8. Натагідра

Дякую за зауваження. Вони цілком слушні.
    Власне хотілось би знайти людину котра розуміє що і для чого робиться. Спам, це те що часто дуже шкодить тому і це не є метою нашої роботи, якщо ви хоч збоку дивилися на те що ми робимо то зауважили що спамом ми власне не займаємося, бо немає сенсу.
    Основною метою нашої діяльності є допомога дітям і зміна стереотипів - "я ічого не можу зробити", "мої 5 гривень нікого не врятують", "все що збирають фонди вони розкрадають", "рак невиліковний" , та багато багато іншого . Для того щоб це зробити треба влізти в суть .

Проблема полягає в тому що я не можу одразу (!!! з часом це зміниться, ) дати великої зарплатні, тому як я розумію серйозний фахівець на це оголошення не клюне, але ... серед студентів теж є таланти , ось їх я і хочу спіймати (власне один такий талант в галузі журналістики уже у нас в руках :)) з вересня буде готувати частину матеріалів )
    Фонд може стати тим першим стартом де людина для себе дізнається чого вона варта і повірте це стає очевидно дуже швидко, тому усім своїм волонтерам перед тим як долучтти до роботи я даю можливість дізнатися і зрозуміти для себе що вони можуть зробити , а що ні - залишається приблизно 5 % - але в цих людях я вже впевнена і впевнена що в житті вони не пропадуть і їх чекає непересічне майбутнє .

Знаєте який парадокс - простіше знайти волонтера на безплатну роботу, чим людину , нехай на часткову зайнятість але з оплатою . І 800 грн. це не така вжей мала оплата - це зарплатня середньостатистичного лікара

• Подобається Подобається x 5
  9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

грамотний спам приносить неабиякі гроші....
    вас це цікавить?
    розповісти детальніше?
    так і є....
    якщо людина знає, що робить просто корисну справу, у неї не з’являється нехороша підленька думка, що їй за це мало платять....

10. bora

bora Well-Known Member

Знаєте, ще в якому випадку Форест правий?
    Якщо піарщик розподіляє кошти, тобто має свій бюджет, то звісно спеціаліст його раціональніше використає - з більшим ефектом. З іншого боку - якщо людина потрібна на рівні - написати реліз, тоді звісно.. З однією обмовкою - це швидше робота копірайтера.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)