http://www.youtube.com/watch?v=_ka7Li2zhWA Спойлер «Стратфор» (STRATFOR, стратегическое прогнозирование) — американский частный разведывательно-аналитический центр (компания), «теневое ЦРУ», основанный в 1996 г. политологом и геополитиком Джорджем Фридманом. Центр, расположенный в Остине (штат Техас), на основе анализа информации из СМИ и других источников составляет геополитические и экономические прогнозы. В штате около 70 специалистов и аналитиков, многие из которых являются бывшими сотрудниками американских спецслужб. Среди конфиденциальных клиентов Центра правительственные учреждения и крупные корпорации, получающие по подписке аналитические материалы.
Таке масове відкривання тем про Тимошенко для її дискредитації ще й тепер, коли нібито вона нейтралізова і знаходиться в тюрмі, може тільки означати, що нас(форумлян) намагаються переконати в правильності дій влади, та результат буде навпаки, бо навіть люди, які ніколи не були її прихильниками, задумаються, що влада і її прихильники за два роки так нічого не змогли реально зробити щось корисне для країни і тепер продовжує у всіх своїх промах звинувачувати Юлю.. [CENZ]до відома топікстартера - я не є прихильницею Юлі, але на виборах в 2турі голосувала за неї, бо проти такого розвитку України, який пропонує і намагається втілити ПР[/CENZ]
ні-ні, масонського заколоту тут нема - запевняю) усі питання до Вікілікс.... а тут усі НЕ прихильники, алеж вважають її за "меньшее зло". а я наголошую, що його (меншого) не має. воно або є, або ні... я в другому голосував Проти всіх. ні зовсім не для цього. поцікавтесь іншими моїми темами - вам буде дууууже цікаво
Якщо ви тоді самоусунулись від виборів, а насправді таким чином сприяли перемозі Я, [CENZ]бо ж було зрозуміло, кому "противсіхи" підігрують, хоч і не мають бажання те визнавати,[/CENZ] то майте тепер сміливість визнати, що і ви причетні до теперішньої ситуації в державі...
[OFFTOP] у сусідній темі ми вже домовились, що для підготовки сімейного лікаря потрібно десь років 8. а сучасна (пострадянська) медична система поки що валиться як лавина - тобто нарастаючим ітогом (швідкістю). епідеміі посилюються, обладнання руйнується...ми не встигаємо за світовими змінами в цій області. тому просто сидіти чекаючи 8 років поки вийде перший сімейни лікар - смєрті подобно©. треба хоч щось робити! але ж я для вас - ворог №1. звідси усі негаразди вибачайте за відповідь... [/OFFTOP]
я вище все казав, і казав це ще коли вас не було на цьому форумі - ставив галку у бюлетені "проти всіх". що ще казати? вибачайте, але ваша фраза це ознака совкової слабкості - одразу, швиденько знайти винуватого. це саме те чим зайнята російська влада на протязі останніх 20 років... а до цього це мало офіційну назву - холодна війна. у голові совєтських людей цей відбиток залишився й досі. але раніше були у сьому винні америкоси та жиди, а зараз, завдяки російській пропаганді, до них долучилися кляті хохли.
Ось цю фразу і застосуйте до себе: у вас досі Тимошенко у всьому винна, і ви постарались відкрити вже кілька тем, щоб висвітлити з різних боків ту "винну" чи ту, яка досі заважає таким бравим політикам, які зараз засідають в уряді...
і все на що ви здатні - це зруйнувати. я з вами ні про що не домовлявся і не збираюсь. ви проводите реформи, взагалі не використовуя цифр. якщо у вас заболить голова колись - відрубайте ії, щоб "надо шото делать№" оце ваша рехформа. ви "рыбак -теоретик" як і лідер вашої партії.
поки що тільки ви руйнуєте усі стосунки між українцями які живуть в одній державі...нажаль: безапеляційність притаманна підліткам, ми з вами майже одного року....чи може я помиляюсь? особисто я, проводжу практичні заняття зі студентами (іноді) п.с. тре пану Дункану рекомендувати біля розділу Політика, зробити допис: Обережно! Тут громадяни однієї країни перетворюються на скажених псів, а друзі стають ворогами.