Постколоніальне бидло

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 14 тра 2014.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як з цих цивілізаційних мутантів не знущайся, а вони все прагнуть поцілувати руку мучителю. І ніяка "небесна сотня" не прикриє цю національну ваву в голові.
    Це при тому, що 70% москалів аплодують хану Путіну за спробу знищити державу цих дебілів.

• Подобається Подобається x 4
  2. Feba

Feba Well-Known Member

цифри кісєльов підказав? ню-ню )

• Подобається Подобається x 1
  3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось воно полтавське бидло, яке зрадило Україні при Мазепі, яке й зараз очманіле в своєму невігластві.

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

Кісєльов, кісєльов.

• Подобається Подобається x 2
  4. Feba

Feba Well-Known Member

...взято з того ж ресурсу, що й ваші цитати...

• Подобається Подобається x 9
  5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Умиляє оте жлобське "юзер". Ну не подобається їм своє "користувач".

Невже з "чорної діри"? Пане (чи пані) "Юзер", порахуй відстоток зрадників присяги в Криму. З 18 тис. військовослужбовців України скільки повернулося до неньки? А скільки дезертирів та не з'явившихся по повістці в військомат за два имісяці хоч знаєш? Це ще той "ресурс".

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ось це страшно! Сліпі? Зрештою, це сраколизання кацапів мало місце на протязі майже 1000 років. Звідти пішов і бандюга Хмельницький, який вирізав мільйони українців і Україну віддав кацапам. Це триває і дотепер.
    Що ще потрібно хахлам, щоб вони зрозуміли, що Росія - це споконвічний і практично, єдиний ворог України, яка на протязі віків хотіла витерти імя України з світової історії.
    Ні, ідея Збруча ще ой як жива. Бо щодо хахлів, то горбатого могила виправить...

• Подобається Подобається x 4
  7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сьогодні в дворі чув уривок розмови двох 30-річних жлобів-лоботрясів про "нахабство" військомату, який прислав їм призивні повістки. При цьому один з них опирався на своє авто, яке було обвішане жовто-блакитними прапором та стрічною на антені. Ці жлоби-поцріоти воліють пересидіти війну де-небудь в барі за розмовою - "от би мені автомат, я б цим москалям показав".

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

то треба було їм сказати, шо ви тут кажете?

• Подобається Подобається x 3
  9. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Отож! Яке їхало, таке й здибало...

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пане, так це питання чи підказка?
    Я порадив цьому жлобу зняти прапор з авто та сховатися під спідницю жінки. Воно образилося.
    Я не соромлюся й більш вагомим жлобам робити зауваження

11. KatarinaLar

KatarinaLar Active Member

Панове, але ж росіяни - і справді наші брати, вони ж за часів Київської Русі і були нашими меншими братами.

12. Wili

Wili Well-Known Member

Не має ніяких братніх народів, це все демагогія, світом керує вигода для свого народу (принаймі я в це вірю), з Росією можна торгувати, можна дружити з росіянами які не зазомбовані кисєльовщиною, але не забувати що герої та історія в нас все ж різні і це нормально.

13. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Будь-які посилання на історію у таких питаннях є хибними (як на мене, звісно). Хто там й коли з кого походив, та яка частина генів співпадає, а яка - ні - то все пусте. Маємо чисельну групу людей (громадян РФ). Маємо соціальні данні, що переважна частина цих людей сприймають нас ворогами, недонацією, недодержавою. Й, як висновок, вважають, що мають право (яке реалізовують) відбирати територію, вбивати наших людей, погрожувати силою та т.і. Отже, мій висновок простий: це вороги.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Запудрили мізки москалі зовсім де-кому. Вони такі ж брати нам, як індуси американським індійцям. Межа між слов'янами та угро-фінами лежала по Валдайській височині, яка розділяла водні транспортні артерії слов'ян та угро-фінів з тюрками.
    Для прикладу, Путін - вепс, Єльцин - пермяк, Шукшін - представник племені Шукша, Пугонькін (Пуговкін) - мордвин, Єсєнін - з Ерзя...
    Москово-суздальщина створена на базі угро-фінських племен Меря та Мещеря, які москалі чомусь соромляться згадувати.

15. pipie

pipie Well-Known Member

Я вибачаюся, а хто такі Козак, Кирієнко, Матвієнко, Хрущов, Горбачов?

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цивілізаційні мутанти наподобі Мауглі.

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Советую не писать на исторические темы, не прочитав хотя бы Соловьева или Ключевского

18. KatarinaLar

KatarinaLar Active Member

Вони - вороги, бо Путін з добрих років десять запудрював їм мізки. І тепер (у разі іншого президента в Росії, для якого Україна - так сама країна, як і інші країни світу) знадобиться не менше, а може й більше часу, щоб змінити ставлення росіян до України й українців.

19. iso

iso Well-Known Member

Ви забули ще про Короткий курс історії ВКП(б)

20. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Коли боло проведено опитування?

а де твій аватар? :)