Пастори Церкви “Посольство Боже” закликали Президента Віктора Ющенка заборонити показ у кінотеатрах і розповсюдження на дисках фільму “Сафо. Кохання без меж”. Повний текст
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо Пастори рейтинг підвищують. З часом назву фільму піпл забуде, а пам"ятатиме, що ото "Посольство" справді духовна організація, бо моральність відстоювала.
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо то політика... а коли Ющенко заборонить - інші скажуть - от "демократ", цензура і т.д. Ті пастори ліпше б з народом на ту тему працювали, а не піарилися.
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо http://www.godembassy.info/ Ось і пастори: ЛГ піарить секту, секта піарить не вдалий фільм .... тююю скіки грошей пішло
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо А я цілковито згідна з мавкою. Це просто PR-хід. Правда, я читала про це на іншому сайті новин.
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо та ви подивітсі на їх писки... менеджери чистого розливу... які вони пастори?
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо Не дивився фільму. Але! Якісь "аделаджі" вирішили боротися за моральність УКРАЇНЦІВ??? І от іще: "У “Посольство Боже” входить чимало відомих українців, зокрема мер Києва Леонід Черновецький, співак Віктор Павлік, поп-діва Ірина Білик тощо." ЯК ІРИНА БІЛИК ПОТРАПИЛА В ТАКУ КОМПАШКУ???
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо Українські поп-зірки навмисне йдуть до цієї церкви. Їм це додає популярности. До речі, це не секта.
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо Я Павліка знаю особисто. Земляк,з Теребовлі,однокласник моєї сестри. Дуже релігійна родина. А Білик...є Білик. Екстравагантна кубіта.Один шлюб з малолєткою чого вартий. Ради піару на все згідна.
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо та вони і женятсі десять раз на пятирічку.... продають душу мамоні... Додано через 2 хвилини дибільна еліта... цвєт нації.... де ж буде добрО? коли говорять гроші - правда мовчить....
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо Ні, вище, від Святого Духа. Не знаю, чи ви про ту церкву кажете, що мамона, чи ні. Про всяк випадок скажу ще раз, що це християнська протестантська церква. Правда, багато протестантів негативно відзиваютсья про те, що поп-зірки туди приходять лише для того, аби показати себе, а не справді через побожність. Пупер тут має цілковиту рацію. Щодо чорних. То в УГКЦ теж вже є чорні вірні. І чорний свящник чи диякон вже також.
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо Мамона - то не церква, а гроші. А наші кілозірки валять туди за славою і я теж з Пупером згоден.
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо http://www.youtube.com/watch?v=vlQP0zj1fws Трейлер досить якісний. Але відгуки на кіноблогах негативні. З іншої сторони ... може артхаус ??? Але, воно зроблено в Україні - хоть щось ... після Штольні ...
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо Коли чую про тих Аделаджей, починаю шкодувати, що не маю знайомих гомосексексуалістів. Активних та агресивних.
Відповідь: “Посольство Боже” проти Сафо Злой Вы Борисе! Так не мона!Не нравится не ходите и не слушайте! Никто Вас не заставляет! Был я в прошлом году у Аделаджа,ничего крамольного он не проповедовал. Каждый сам выбирает путь до Бога.