Завжди вважав, що вівчарки розумніши серед собак. У мого ротвейлера важкий характер. Правда у скоча теж ні сахар, але щоб у вівчарки... Мабудь спецом так виховували?Караульна, нє?
Ви не занадто самовпевнені?В мого швагра німець Вас би покушав ще до початку приручення.Така в нього натура.Жінку сім років ще не підпускає.А перед швагром- трохи не самий ласкавий пес у світі.
Розум... В тому то й справа - розум! Агресія - прояв відсутності "розуму", або ненавченості собаки... Малій вже півтора роки. Вже проявляється... Стабільна навченість проявляється десь коло двох років... А поки що воно ще дитина...
Форумляни! Divan пропонує сервіс - вигул собак. А питання - "з'їдять-не з'їдять" - то вже професійні ризики. Включено до договірної ціни. Цікаво, а для собак існує страхування цивільної відповідальності ?
Для собак - ні! А для хазяів, напевно є... Те що є ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ - це точно... І кримінальна, і адміністративна...
Потрібна професія! 2 роки тому мене покусав пес у ... приватному готелі для котів та собак. Пес - москаль (южнорусский), а прізвище в нього було масонське - Борменталь!