Послання Пресвятої Діви Марії з Меджугор'є

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем akaz, 28 вер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. akaz

akaz Member

Меджугор’є, Боснія і Герцеговина - 1981 рік
    Об'явлення Божої Матері в Меджугор‘ї вперше сталося в 1981-му році. Там Діва Марія представилась як Цариця Миру [спокою] і просила, щоб день 25-го червня святкувати на її пошану - тобто Цариці Миру. Меджугор’є знаходиться на території колишньої Югославії, точніше в Герцеговині. Перший раз вона об'явилася двом дівчаткам в день св. Івана Хрестителя, 24-го червня 1981-го року. 15-річна Іванна Івановіч та 16-річна Мар'яна Драбовіч вийшли біля шостої години вечора на прогулянку на гору Криніца. Раптом, на каменистому місці гори, Іванна побачила осяяний силует молодої дівчини. Вона мала прекрасне лице і була одягнена в одяг сірого кольору. Стояла приблизно 30 см. над землею. Але поки Іванна опам'яталася - видиво зникло.
    Цього вечора дівчата ще раз пішли на те саме місце, бо сестра Мар'яни - Мілка, ішла за вівцями і просила дівчат піти з нею. На цей раз всі три дівчини побачили з'яву. Увечері, прийшовши додому, дівчата розповіли, що бачили з'яву. Більшість тих, хто слухав ці розповіді, лише насміхалися над ними, а деякі казали, якщо це дійсно Пречиста Діва то прийде і на другий день в цей самий час.
    25-го червня діти знову вибралися на гору, де появлялася Пречиста Діва Марія. Всіх разом дітей було шість, та двоє дорослих з ними Найстаршій із дітей - Мар'яні, було 16 років, а наймолодшому, Якову - 10 Коли вони вийшли туди, то Пресвята Діва вже їх там чекала Всі діти впали на коліна і почали молитися Після закінчення молитви, набравши відваги, розпочали з нею розмову. На запитання, чому Вона сюди приходить, Пречиста відповіла, що якраз тут знайшла правдиву віру, а приходить тому, щоб передати їм послання миру і примирення. Тоді Мар'яна попросила зробити якийсь знак, бо люди їм не вірять і підозрівають, що вони наркомани. На ці слова Пречиста тільки усміхнулася і розпочала молитву. Діти також молилися з Нею.
    Одна із дівчаток - Віцка, підійшла ближче до Пречистої і окропила її свяченою водою, кажучи при цьому: «Якщо ти дійсно Пресвята Діва, залишися з нами, якщо ні - то покинь нас в спокою». На таку дитячу щирість та безпосередність Богородиця лише мило усміхнулася. Іванка запитала про свою маму, котра недавно померла. Пречиста відповіла, що вона є в небі. Під кінець Пречиста Діва Марія звернулася до всіх із словами: «Мир вам! Мир вам! Мир, мир, примиріться! Ідіть в мирі Божому».
    В суботу 27-го червня приїхала поліція і забрала всіх візіонерів до району. Там їх строго допитали, написали протоколи та обстежили у психіатра. В неділю, 28-го червня, на місці об’яв зібралося понад 15 тисяч людей. В понеділок, 29-го червня поліція повторно забрала дітей на психіатричні обстеження до міста Мостари. Однак і там . лікарі визнали дітей як цілком здорових і нормальних. Після цього на горі збиралося ще більше народу. Вони молилися і співали побожні пісні. Коли з'явилася Діва Марія в черговий раз, то передала через дітей доручення для всіх присутніх. Зміст його був короткий, але чіткий: «Є Один Бог, одна віра, вірте усією силою. Довіряйте».

У 1983-84 роках знову об'явилася Матір Божа і звернулася з посланням до Елени "Скажи, що я хочу, щоб він [священик] організував молитовні групи молодих людей, котрі є вільні і можуть присвятити себе Богу і моєму Серцю. Я сама поведу ці молитовні групи і сама дам їм правила, а наступні молитовні групи зможуть взяти собі їх за приклад. Я прийшла, щоб ще раз сказати світові — Бог — це Правда. Він дійсно є. В Ньому є правдиве щастя і суть життя. Я представилась тут як Цариця Миру, щоби сказати світові, що для спасіння його необхідний мир. Бережіться пристрастей і всього того, що вас може віддалювати від Бога.
    Віддайтеся цілковито під опіку Божу і відженіть від себе страх. Якщо ваша душа і серце буде наповнене вірою і любов'ю до Бога, там вже не буде місця для страху. Проблеми, котрі будете мати, допоможуть душевному росту. Розпочніть з того, що полюбіть своїх противників і неприятелів. Не осуджуйте, не завидуйте, моліться за своїх неприятелів. Знаю, що ви не є спосібні це зробити, але просіть кожного дня моє Серце і Серце мого найдорожчого Сина, а ми дамо вам Божу ласку, котра навчить вас любити. Члени молитовних груп нехай, по можливості, моляться три години на день. Якщо для них це не є можливе з якоїсь причини, нехай моляться пів години зранку і в вечір. Раджу по можливості бути присутніми на Службі Божій кожного дня. Хочу, щоб ви два дні в тижні постили на хлібі та воді, а як церква буде потребувати, вимагатиму від вас три дні. Моліться, щоб Святий Дух зійшов на землю, а половину часу моліться за єпископів, за всіх церковних представників, щоби їх вів Святий Дух. Моліться за Папу Римського. Посвятіть п'ять хвилин Божому Серцю, образом якого є кожна родина. Якщо молитеся три години щоденно і поглядаєте на годинник, коли настане кінець, або думаєте про свої повинності — ніколи не увійдете до глибин духовного життя і ніколи не закінчите зі своїми повинностями. Будьте обережні, бо вже приходить час спокуси. Коли хтось із вас вирішив наслідувати Бога і цілком себе Йому віддати — прийде диявол, щоб звести вас із цієї дороги.
    Всі, хто посвятить себе Богу, перейдуть через цей час випробовування. Диявол буде нашіптувати і переконувати не йти тернистою дорогою, а рівною. Не слухайте його, ідіть дорогою, котру я вам показала. Яка би я була щаслива, якби цілий світ хотів іти цією дорогою! Кожного дня посвячуйтеся моєму Серцю і цілком покладайтеся на мене. Я буду вас охороняти і просити за вас Святого Духа. Ви також просіть Його. Кара прийде на світ, як світ не навернеться. Закликайте людей, щоби навернулися. Все залежить від вашого навернення.
    Коли ви молитеся, з ваших сердець витікає струмок життя. Молитва є єдиною дорогою, котра веде до миру і спокою. Молитвою і постом одержите все про що мене попросите. Моліться і ввечері, коли ви вже закінчили свій день, а після молитви скажіть Богу — дякую. Як заснете в спокої та у молитвах — вранці прокидайтеся з думкою про Ісуса і будете мати можливість просити Його про свої потреби. Як заснете в гніві, або в депресії — наступний день буде похмурий і ви забудете про молитву. Не сповідайтеся з привички, а після сповіді не залишайтесь такими, якими ви були. Сповідь має укріпити вашу віру і має зближувати вас з Ісусом. Моліться! Я бажаю в кожному серці викарбувати знак любові. Коли ви полюбите всіх людей — у вас буде мир. Якщо ви в мирі із всіма людьми — у вас є влада любові. Постіть і моліться! Дайте мені свої серця, я хотіла би їх цілком змінити, переробити, щоб вони були чистими. Моїм символом є вітер. Коли віє — знайте, що я з вами. Хрест, котрий є у ваших руках — символ Ісуса. Найдіть спосіб як постити. Хто курить, нехай покине, хто п'є алкоголь — нехай перестане. Час-від-часу відмовляйтеся від перегляду телевізійних програм. Часто телебачення забирає місце котре належить Богу. Нехай кожний на деякий час зречеться того, що йому миле і дороге. Моліться і постіть! Просіть Святого Духа, щоби обновив Ваші душі, щоб обновив цілий світ. Постіть і моліться, щоби царство Боже прийшло між вас. Нехай мій Син зішле на вас Святого Духа."
    Пречиста Діва регулярно появлялася у вечірній час, в четвер. Ось деякі з послань, котрі повідомила візіонерка Марія в 1981-86 роках:
    "Сьогодні взиваю, щоби ви молилися кожного дня і читали Святе письмо. Я хотіла, щоб Служба Божа стала вашим щоденним подарунком. Чекайте на неї з нетерпеливістю, бо підчас Служби Божої сам Ісус приходить до вас і ви навчитеся зберігати чистоту, котра принесе вам правдиве щастя. Служба Божа є найбільшою молитвою, але її правдивої величі ви ніколи не зрозумієте. Якраз тому маєте бути на Службі Божій уважні, досконалі та покірні.
    Приготовляйтеся до вислуховування Служби Божої, бо вона є тою найбільшою молитвою, яка може існувати. Найважливішою молитвою, після «Отче наш.», є «Вірую». Уточнюйте, за що молитесь. Скажіть: «молюся за це і за те». Моліться від усієї душі і не поспішайте. Моліться за других! Кожна молитва є доброю, якщо її промовляти з вірою.
    Моліться, моліться, моліться... В щирій молитві відчуєте найбільшу радість і відшукаєте спосіб, як вирішити кожну проблему, котра видається неможливою до вирішення. Дякую за витривалість у молитві! Ви усі дорогі моєму Серцю і я дякую за те, що ви відновили молитву у своїх родинах. Дякую, що ви вислухали моє прохання. За оздоровлення хворих моліться «Вірую», сім разів «Отче наш», сім — «Богородице Діво», сім разів «Слава Отцю» і піст — хліб та вода. Добре, як в часі молитви покласти руки на хворого, за котрого молитеся. Хворі також нехай моляться і мають віру. Коли постите і молитеся з певною вірою, Господь вислухає і наділить вас своєю ласкою.
    Даю вам пораду. Якщо ви маєте якісь недобрі звички - старайтеся їх поступово позбутися. Мене потішило б, якби ви кожного дня щось зробили в тому напрямку. Якщо ви маєте звичку сердитися за кожну дрібницю — намагайтеся сердитись менше. Якщо ви непослушні, або не можете стерпіти тих, які вам не подобаються, попробуйте зблизитися з ними. Якщо хочете, щоб другі гарно з вами обходилися — обходіться гарно з ними. Не є правдою те, що ви можете народитися декілька разів. Родимося один раз. Тіло, утворене із землі, після смерті розкладеться і ніколи не оживе. При воскресінні кожний дістане інше тіло.
    А ще я вас прошу змінити своє родинне життя, щоб родина була як прекрасний цвіт, а Я щоб могла б його дати Ісусові. День починайте зі Святим Духом. Дуже важливо є просити Святого Духа. Коли він прийде на землю — все буде ясне і зрозуміле, а світ переміниться.
    «Не маю права нікого заставляти, — хто і що має робити. Ви дістали розум і волю. Після молитви все передумайте і відважтеся».

Візіонери:

Іванка Іванкович-Елез-Народилася в 1966 році
    Мір‘яна Драгічевич-Солдо-Народилася в 1965 році
    Віцка Іванкович-М‘ятович-Народилася в 1964 році
    Марія Павлович-Лунетті-Народилася в 1965 році
    Іван Драгічевич- Народився в 1965 році
    Яків Чоло- Народився в 1971 році

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

о, прикольно...
    знову реформа КП-релігії...

3. harmony

harmony Well-Known Member

Прочитав і подумав... Іноді можливо й добре мати убогий розум і сприймати все за чисту правду, ніж читати і сумніватись...

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А чо..?
    Он, декому сподобалося, +2 поставлено...

• Подобається Подобається x 2
  5. harmony

harmony Well-Known Member

Можливо це щаслива людина, бо щось бачила, а я на скількох чудах бував, нічого не бачив, хоч там було тисячі люду і духовних осіб різного гатунку. Боявся заперечити факт появи чуда, щоб не визнали безбожником. Люди клали гроші, дорогі хустини, образи, ікони і все. що вважали за потрібне. Можливо чудом було те, що все це добро зникло в невідомому напрямку...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відносьтеся спокійно до будь-якого чуда. Чудо нічого не доводить, просто бережіть віру у серці.

7. levandivka

І кишені в натовпі...

• Подобається Подобається x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна й так.

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Дурниці. Ці "об'явлення" взагалі не є визнані і невідомо чи будуть.
    Та і рік сам бачиш...

Останнє редагування: 29 вер 2008
  10. duncan

не роби із тата вар’ята...
    культ марії -- один зі стандартних в католицизмі....

11. Liliyah Romanova

Тому найбільше сект саме із "віри в Марію" і виникло. Дуже багато таких, що мали псевдо-об'явлення та були від'єднані від Католицької Церкви.

12. Patrick

Patrick Well-Known Member

А , Ви пане akaz , часом не з тих місць , про які написали вище? Моя жінка ці місця добре знає.( так до слова прийшло)...

13. duncan

ліля!
    та ти подивися, які символи найбільше продаються в католицьких країнах!..
    це вже навіть не хрести, не монаші вервички, які чомусь так нагадують мусульманські, а саме статуетки марії...
    та що казати!...
    чия скульптура стоїть на личаківській та біля міцкевича?..

14. Liliyah Romanova

Ну, сказати можна одне: християни традиційної церкви не є всі однакові. Те, що когось заносить із віри глибокої на поверхневу, не є свідченням про всю Церкву. А те, що продають - це всього лише комерція. У мене статуеток ніколи не було в хаті. І тих, у кого є, навіть не можу зараз згадати. Не критерій. Ти просто пересмикуєш те, що тобі зручно. Я би спитала, який того сенс, але думаю, що я і так добре це знаю.

Останнє редагування: 29 вер 2008
  15. Patrick

Patrick Well-Known Member

А дійсно , Пупер, який сенс?! Сommon , lets talk.
    Калісь , прамакашка©Глєб Жеглов

16. duncan

у мене інколи складаєтсья таке враження, що ти просто не бачиш (чи не хочеш бачити) те, що відбувається в твоїй громаді...
    я ж не кажу про окремі "випадки"...
    це масово, це норма для вашої релігії...

виокремлення якихось невеликих чи великих сект, де вже на пряму акцентується увага не на Ісусі, в якості бога, а на Його матері -- це досить зрозумілий і цілком очікуваний результат...
    ваша релігія ніколи не "очиститься" від символізму та пошуку нових "заступників", кожне таке "очищення" буде призводити до відколу....

17. levandivka

Чи розуміти це як те, що є "чиста" (істинна) релігія-моноліт, від якої не буває "відколу"?

18. akaz

akaz Member

Послання Пресвятої Діви Марії з Меджугор'є
    25 січня 1988

Дорогі діти! І сьогодні Я закликаю вас до повного навернення, яке важко для тих, хто не вибрав Бога. Я закликаю вас, дорогі діти: повністю зверніться до Бога. Бог може дати вам все, що ви у Нього просите. Але ви просите Бога тільки тоді, коли вас осягають хвороби, невдачі, труднощі і при цьому думаєте, що Бог далеко від вас, що Він вас не слухає і тому не чує ваших молитов. Ні, дорогі діти, це неправда! Не можна одержати милості, якщо ви далеко від Бога, якщо не шукайте їх з глибокою вірою. День за днем Я молюся за вас і хочу ще більше наблизити вас до Бога, але не можу, якщо ви самі цього не хочете. Тому, дорогі діти, передайте своє життя в руки Бога. Я благословляю вас. Спасибі, що відповіли на Мій заклик!

Послание Богородицы из Меджугорья от 25 сентября 2008 года

«Дорогие дети! Пусть ваша жизнь вновь станет решением в пользу мира. Будьте радостными вестниками мира и не забывайте, что вы живете в благодатное время, когда Бог через Мое присутствие дарует вам великие милости. Детки, не закрывайтесь, но используйте это время и ищите дар мира и любви в своей жизни, дабы стать свидетелями для ближних. Я благословляю вас Своим Материнским благословением. Спасибо, что ответили на Мой призыв!»

Мир – це дар, який Бог дарує вам
    Коментар о. Любо Куртовіча

У багатьох Своїх посланнях Пречиста Діва наголошує на важливості Своїх слів, котрі Вона передає нам у Своїх об’явленнях уже багато років. Марія вже казала: “Дорогі діти, ви не усвідомлюєте кожне з Моїх послань, котрі Я до вас приношу” (15. 11. 1984); “Я закликаю вас жити Моїми посланнями і приймати їх” (21.03.1985); “Переживайте в смиренні всі послання, що Я вам даю!” (20.09.1985); “Відновіть ті послання, що я вам даю” (26.09.1985); “Якщо ви будете жити Моїми посланнями, то житимете насінням святості” (10.10.1985); “Дорогі діти! Я запрошую вас жити тими посланнями, які Я даю вам щодня, особливо тому, діточки, що Я прагну підвести вас ближче до Ісусового Серця ” (25.10.1988); “Тому то, діточки, читайте Мої послання щодня, і дозвольте їм увійти у ваше життя” (25.12.1989). “Живіть Моїми посланнями і втілюйте в життя кожне Моє слово” (25.06.2002).
    Послання Пречистої є нічим іншим, як тільки Євангелією, однак промовленою просто, простими словами і від Материнського Серця. Ці слова може зрозуміти кожен. Очевидним є те, що Марія бажає, щоб ми жили своїм життям і не хоче бавитися нашими життями.
    Святість – ось чого прагне наша Матір, аби ми здобули її і щоденно переживали у своєму житті. Мати завжди хоче для своїх дітей найкращого. У посланні від 25 травня 1987 року. Вона каже: “Я хочу, аби кожен з вас був щасливим на землі та зі Мною в Небі”. Вона точно не приходить, аби щось від нас забрати, аби відібрати від нас радості життя. Вона просто добре знає, що справді щасливими тут, на землі, ми можемо бути виключно з Богом. Вона сповнена ласки, тому що сповнена Господом, Якого дала нам і до Якого тепер нас провадить.
    Святий Павло навчає нас: “Бо спадок наш на Небі, звідки ми також чекаємо нашого Спасителя, Господа Ісуса Христа” (Фил. 2,20). Цим посланням наша Небесна Мати Марія прагне спрямувати наші серця, кажучи нам, що потрібно думати про рай. Саме нині ми входимо в рай і у небо вже тут, на землі, саме тут ми визначаємо, якою дорогою нам йти. Саме тут ми вирішуємо, довіритися Богові й віддати всі труднощі Йому чи нести свої проблеми самим далі.
    Досвід підтверджує, що є безліч речей, котрі відбирають мир у людини. Є безліч причин для тривог. Переживання, ненависть, нетерпеливість, неприйняття себе самих і життєвих ситуацій – це тільки деякі причини тривог. Марія знає про наші страхи, тривоги та переживання. Саме тому Вона зараз приходить до нас зі Своїм Материнським посланням.
    “Віддайте свій шлях у руки ГОСПОДА, довіртеся Йому, а Він поставить вас на вірний шлях” (Пс. 37,5).
    Ось шлях до миру, даний нам Ісусом. Він каже нам: “Чого ж ви про одяг турбуєтеся? Погляньте, як ростуть польові лілеї. Вони не працюють, і не прядуть одягу… бо Отець ваш Небесний знає, що ви всього цього потребуєте” (Мт. 6). Безперечно, ми повинні робити все, що в наших силах, а тоді сповнюватися надією на Бога. Марія так багато разів про це казала, і вся християнська традиція опирається на цей шлях отримання миру. Це – молитва та піст. Вони не служать нам для того, щоб ми здавалися кращими іншим людям. Мета молитви та посту – знайти в собі місце, в якому можна перебувати наодинці з Богом. Ц цьому місці зникають усі турботи. Коли я приходжу до миру, до Бога у своєму серці, тоді я просто не турбуюся, чи виконую я вимоги інших. Люди, зі своїми очікуваннями і судженнями, не мають доступу до цього місця, де з нами перебуває тільки Бог. Бог є справжнім вивільненням від людських труднощів. Нехай слова послання Пречистої Діви вже сьогодні ведуть нас до переживання і досвіду миру та єдності з Богом.
    http://gbook.lviv.ua/medj.htm

я з Закарпаття
    в нас теж Пресвята Діва Марія з"явилася в урочищі Джублик, у 2002 р. 27 го серпня, 2 ом дівчатам, то за 12 км від мене.

пропоную переглянути мій сайт.там трохи більше про Джублик,Меджугор"є,Зарваницю.
    спам видалено
    дякую за увагу!
    Слава Ісусу Христу!

25 березня 1988 Послання Пресвятої Діви Марії з Меджугор'є
    Дорогі діти! І сьогодні Я закликаю вас до повного передання себе Богу. Дорогі діти, ви не усвідомлюєте всієї любові, як любить вас Бог. Тому Він дозволяє Мені бути з вами, щоб Я наставляла вас, і допомагала знайти шлях миру. Але без молитви, ви не зможете знайти цей шлях. Тому, дорогі діти, залиште все і присвятіть час Богу, і тоді Бог обдарує вас, і поблагословить. Дітки, не забувайте, що ваше життя недовговічне, як у весняної квітки, яка сьогодні дивно гарна, а назавтра її вже немає. Тому, моліться так, щоб ваша молитва і ваша відданість Богу були для інших орієнтирами на шляху; тоді ваше свідоцтво матиме цінність не тільки для вас, але і для вічності. Спасибі, що відповіли на Мій заклик!

25 Лютого, 1993 Послання Пресвятої Діви Марії з Меджугор'є
    Дорогі діти! Сьогодні я благословляю вас своїм материнським благословенням і всіх вас закликаю до навернення. Я хочу, щоб кожний з вас зважився змінити своє життя, і, щоб к
    ожний з вас більше робив для Церкви не словами, не розумом, але особистим прикладом, щоб ваше життя було радісним свідоцтвом про Ісуса. Ви не можете сказати, що вже навернулися, оскільки ваше життя повинне стати щоденним наверненням. Для того, щоб зрозуміти, що ви повинні робити, діточки, моліться, і Бог вкаже вам, що конкретно ви повинні робити і як повинні змінитися. Я з вами і поміщаю всіх вас під свій покров. Спасибі, що відповіли на мій заклик!

25 Серпня, 1993 Послання Пресвятої Діви Марії з Меджугор'є
    Дорогі діти! Я хочу, щоб ви зрозуміли, що я ваша Мати, що я хочу допомогти вам і призвати до молитви. Тільки через молитву ви зможете зрозуміти і прийняти мої послання і втілити їх в життя. Читайте Євангеліє, живіть ним, і моліться, щоб зрозуміти знаки цього часу. Це особливий час. Тому я з вами, щоб наблизити вас до мого серця і серця мого Сина Ісуса. Дорогі діточки, я хочу, щоб ви були дітьми світла, а не темряви. Тому, виконуйте те, що я говорю вам. Спасибі, що відповіли на мій заклик!

25 Жовтня, 1993 Послання Пресвятої Діви Марії з Меджугор'є
    Дорогі діти! У ці роки я просила вас молитися, виконувати те, про що я говорю вам, але ви мало живете по моїх посланнях. Ви говорите, але не робите, от чому, діточки, війна продовжується так довго. Я закликаю вас відкритися Богу, жити з Богом в своєму серці, жити праведно і свідчити про мої послання. Я люблю вас і хочу захистити від всякого зла, але ви не хочете цього. Дорогі діти, я не можу вам допомогти, якщо ви не виконуєте Божих заповідей, не ходите на Службу Божу(месу), не уникаєте гріха. Я закликаю вас бути апостолами любові і добра. У цьому неспокійному світі свідчіть про Бога і Його любов, і Бог поблагословить вас, і дасть вам те, що ви у нього просите. Спасибі, що відповіли на мій заклик!

Останнє редагування модератором: 5 жов 2008
  19. levandivka

От тут можуть виникнути проблеми. Не всі дозволяють...

А от тут:
    вупше, порушення Правил Форуму...

20. Liliyah Romanova

Бачу. Але ти більше стереотипами говориш, а я тим, що бачу власними очима.
    Статуй у нас немає взагалі. Це суто латинська річ і східні католики таким взагалі не живуть. А на іконах Богородиця завжди з Ісусом. І хоч вона більша, то її рука видовженою "стрілкою" вказує на те, ХТО важливий. Так що східний католицизм у цьому плані "перестрахований". Щоправда, на українців латинізація свій добрячий відбиток наклала, по-перше, а по-друге, дуже сильна віра в берегиню стала свого роду фундаментом, от і маємо.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)