Посилки з Польщі і до Польщі! Хто що знає? Потрібно знайти перевізника щоб відправляти посилки не великі як з країни так і в країну ) Можливо хтось відправляє або отримує посилки від родичів) Будь ласка поділіться досвідом) Заздалегідь дякую за будь яку інформацію ...
Пошта - має багато недоліків: -дорого коштує; -ненадійно. В мене бабуся мешкає в Іспанії, я від неї отримувала подарунки і необхідні речі і це коштує 2 євро за кг, та 4 євро митниця) Дешевше і надійно) Польща ближче... Хочу знайти варіант який відповідає вимогам ціна/якість, щоб я не турбувалась як там мої речі) Спокій та нервову систему не повернеш ...
ну не знаю... у мене за роки 4 нічого не пропадало. Одного разу навіть хотів, щоб пропало, так ні, доставили
З адресою все гаразд) Гадаю це у іншому справа... Але на цей час мене турбує те що якщо мені будуть відправляти речі вагою 5-7 кг, то завдяки пошті я сплачу ті ж самі гроші , що і коштують речі, якщо не більше ((( ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ---------- А якщо тема не у тому розділі, допоможіть ... Я тут у перше і може чогось не зрозуміла) Будьте доброзичливі)
Якщо вам потрібно отримувати-передавати "передачі" з конкретного міста в Польщі - спробуйте запитатися водіїв автобусних рейсів у польські міста. Ми передавали і отримували. Можливо, щось могло змінитися.
Дякую за пораду, я про це міркувала) Але на жаль я мешкаю у м. Харків) і запитати щось у водіїв це складно на такій відстані ) Можливо в когось є координати (телефон тощо) фірми , або водія це не принципово ( Адже треба не тільки перевезти але і щоб хтось відправив до мене речі ) Буду дуже вдячна)
Дякую, сюди я ще не зверталась) Я так робила коли з Іспанії отримувала посилки, тепер шукаю такий самий спосіб)
я зателефонувала до фірми, я ж мешкаю м. Харків, мені дуже складно підходити до шофера ( Тому і шукаю допомоги в вигляді контактних даних, щоб мою проблему вирішити з допомогою телефону
Польська Пошта запровадила нову послугу — UKRAINA PLUS - Наш вибір - Інформаційний портал для українських мігрантів