Посилки з Польщі і до Польщі!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем FATAMORGANA, 18 сер 2011.

1. FATAMORGANA

FATAMORGANA Member

Посилки з Польщі і до Польщі! Хто що знає? Потрібно знайти перевізника щоб відправляти посилки не великі як з країни так і в країну )
    Можливо хтось відправляє або отримує посилки від родичів) Будь ласка поділіться досвідом) Заздалегідь дякую за будь яку інформацію ...

2. Real

Real Well-Known Member

як варіант - пошта. До 200 євро собі відправляєте/отримуєте.

3. FATAMORGANA

FATAMORGANA Member

Пошта - має багато недоліків:
    -дорого коштує;
    -ненадійно.
    В мене бабуся мешкає в Іспанії, я від неї отримувала подарунки і необхідні речі і це коштує 2 євро за кг, та 4 євро митниця) Дешевше і надійно) Польща ближче...
    Хочу знайти варіант який відповідає вимогам ціна/якість, щоб я не турбувалась як там мої речі) Спокій та нервову систему не повернеш ...

4. Real

Real Well-Known Member

ну не знаю... у мене за роки 4 нічого не пропадало. Одного разу навіть хотів, щоб пропало, так ні, доставили :crazy:

• Подобається Подобається x 3
  5. FATAMORGANA

FATAMORGANA Member

А в мене за часто листи просто зникають( Можє то тому що я мешкаю не в Львові(((

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Версія: можє адресація "точна", як і в цієї теми.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:)):)):)):))

8. FATAMORGANA

FATAMORGANA Member

З адресою все гаразд) Гадаю це у іншому справа...
    Але на цей час мене турбує те що якщо мені будуть відправляти речі вагою 5-7 кг, то завдяки пошті я сплачу ті ж самі гроші , що і коштують речі, якщо не більше (((

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

А якщо тема не у тому розділі, допоможіть ... Я тут у перше і може чогось не зрозуміла)
    Будьте доброзичливі)

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Якщо вам потрібно отримувати-передавати "передачі" з конкретного міста в Польщі - спробуйте запитатися водіїв автобусних рейсів у польські міста. Ми передавали і отримували. Можливо, щось могло змінитися.

10. FATAMORGANA

FATAMORGANA Member

Дякую за пораду, я про це міркувала) Але на жаль я мешкаю у м. Харків) і запитати щось у водіїв це складно на такій відстані ) Можливо в когось є координати (телефон тощо) фірми , або водія це не принципово (
    Адже треба не тільки перевезти але і щоб хтось відправив до мене речі )
    Буду дуже вдячна)

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

http://a-tour.com.ua/index.php/marshrut/megdynarodnie/polbsha?gclid=CJi0xf3A26oCFRkn3wodVlJi7Q

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ми так і робимо, з чеськими рейсами. Мабуть, польські не відрізняються дуже.

13. FATAMORGANA

FATAMORGANA Member

Дякую, сюди я ще не зверталась)
    Я так робила коли з Іспанії отримувала посилки, тепер шукаю такий самий спосіб)

14. FATAMORGANA

FATAMORGANA Member

І тут мені відповіли НІ

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

До котрого шофера підходили?

16. FATAMORGANA

FATAMORGANA Member

я зателефонувала до фірми, я ж мешкаю м. Харків, мені дуже складно підходити до шофера (
    Тому і шукаю допомоги в вигляді контактних даних, щоб мою проблему вирішити з допомогою телефону

17. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

а де твій аватар? :)