Пропоную тутка обговорювате все що стосується 64-бітного софту: який? де взяти? як працює? а шо воно таке 64-бітний софт? чи потрібний комусь крім Сявича ? і т.д.
Відповідь: Для любителів пошуку софту під х64 О, бачу конструктивізм 64-бітний софт - звичайний софт відкомпільований і оптимізований для роботи на 64-бітних машинах (для цього потрібно звичайно 64-бітну операційну систему). Більш ніж впевнений що у більшості з вас стоять 64-бітні машини (AMD64 чи Intel64), але софт весь (і ОС) 32-бітні стоять. Тоді виникає банальне питання: навіщо купляли такі машини, якщо не використовувати усіх їх можливостей. У мене особисто стоїть вінда Про х64 і я нею страшенно задоволений - швидкість роботи як самої системи так і програм під х64 значно вища. Єдиний мінус - не всі програми мають 64-бітну версію (або важко їх знайти), але саме тому я створив дану гілку
Відповідь: Для любителів пошуку софту під х64 в мене теж 64 бітний ХР і теж все подобається .Була одна проблема-усб порти на материнці не робили коректно і докупив РСІ з портами
Відповідь: Для любителів пошуку софту під х64 У мене таких проблем не виникало, можливо криві драйвери від материнки. Яким бравзером користуєшся? В мене стоїть Mozilla Firefox x64 (Minefield), але ніяк з флешом не можу її побратати...
Відповідь: Для любителів пошуку софту під х64 Мені іноді потрібен....Стоїть 64х Віста Інтерпрайз..Але так то взагаліто знаходжу коли треба там в Гуглі чи де інде..А може ви можете щось краще порадите, га?
Відповідь: Для любителів пошуку софту під х64 Мммм..Мені правда саме зара не потрібно, але прото так питаю , на майбутнє, якщо з софтом 64-розрядним будуть проблеми.Але на Вісті вона(система) практично сама зразу при загрузці шукає потрібні драйвера, якщо маєш нет звісно, в мене особисто був тільки один раз що незнайшло підходящого..Так може ви знаєте якиїсь сайт??
Відповідь: Для любителів пошуку софту під х64 Та навіщо Вам купу сайтів переглядати, достатньо Львівського форуму - чогось немає - питаєте - знаходять
Відповідь: Для любителів пошуку софту під х64 Oh yeah..))Тут стільки відвідувачів ЛФ, що серед них точно знайдется той який підкаже тобі ))
Відповідь: Для любителів пошуку софту під х64 А якщо серйозно, то під х64 використовую GOM Player - компактний, з кодеками проблем немає (якщо немає якогось кодека - стягує плагін з нету). От тільки не пам'ятаю чи ДВД програє, але повинен. Прийду додому - гляну.
Відповідь: Для любителів пошуку софту під х64 Добре що нагадали. Так, працює з ДВД. Тож можете спокійно качати (тим більше якраз сьогодні вийшла нова версія)
Відповідь: Для любителів пошуку софту під х64 Ну що Вам сказати, Романе... По-перше я так розумію жодного з них немає 64-бітної версії (принаймні на сайті згадок не знайшов). Ідем далі... Як стосовно відкриття пошкоджених файлів? - Проблема досить поширена і багато плеєрів з тим мають хлопоти. Далі... Інтерфейс (далі іде імхо): vlc ще куди не йде, mplayerc'а не бачив, про FSP взагалі мовчу. Навіть відсутність хоча б версії 1.0 (крім mplayerc) про щось таки говорить - хлопці пробують, творять, але ще тре' працювати...
Відповідь: Для любителів пошуку софту під х64 vlc-0.8.6 відкриває майже все.А відносно 64-бітної версії,ніби вже є,треба буде пошукати.Особисто я для музики користуюсь Аimp_pro, а для фільмів Media Player Classic 6.4.9.0.Мені вистарчає...