Пошук партрера для стартапу у Львові!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Maks Korotinskiy, 7 гру 2014.

1. Maks Korotinskiy

Maks Korotinskiy New Member

Друзі, привіт!
    Звати мене Максим, 19 років. Вперше пишу на цьому форумі. В мене є декілька хороших ідей для стартапів чи бізнесу, майже всі зв'язані з іт сферою. Шукаю партнера чи команду для створення стартапу, розвивання ідей та відкидання не перспективних. Сам не потягну, моїх знань та можливостей поки не вистачає. Ідей багата, деякі повністю безглузді і прості, інші це просто аналоги, ще інші це просто товари які б на мою думка продавались. Також знаю де шукати чудові ідеї. Хто знайомий з www.kickstarter.com, є також декілька ідеї для запуску своїх проектів туди. Я розумію що ідеї самі по собі нічого не означають, тому потрібно їх реалізовувати.
    Можливо ви у такій самій ситуації, шукаєте партнера чи ідею, чи у вас уже є свій проект, якщо мені буде цікаво можу до вас долучитися, чим буду корисний? - займаюсь веб дизайном, вмію находити неординарні рішення викинених проблем, креативно мислю і постійно генерую ідеї, навіть зупинитися не можу!). Цікавитесь іт, займаєтесь ваб-програмуванням чи дизайном, можливо готові вкласти гроші, чи допомогти з приміщенням (офісом), допомогти знайти команду, ми можемо зустрітися і обговорити, дзвоніть, пишіть не стидайтесь, висновки зробите після зустрічі.
    Обшукав весь інтернет, реально відповіді де знайти можна команду і однодумців не найшов у Львові не найшов. Надіюсь ви мені щось корисне під скажете. Дякую!

моя пошта "makskorotinsskiy@gmail.com"
    мій номер "0632586734"

• Подобається Подобається x 1
  2. maksymtryt

maksymtryt Active Member

Ідеї це добре,але якщо вони затребувані.сходу багато запитань:
    1)ідеї...
    2)бізнес план...
    3)розмір інвестицій..?

---------- Додано в 03:11 ---------- Попередній допис був написаний в 03:10 ----------

Можем обноворити(maksymtryt@gmail.com)

3. sproks

sproks Active Member

не продумані та не прописані ідеї - то час, що можно втратити. А то є багато. Що до кікстартера - то тільки для американців.
    Але не розумію, коли отак - ідеї, ідеї....
    Те що хочете - то добре.
    По IT - маю нову технологію, що патентується. На базі її буде зроблено сервіс крутіший за Google.
    Теж шукаю команду.

4. maksymtryt

maksymtryt Active Member

Пропонуй в приват

нада нада нада нада робити ДОБРО

5. Pirate

Pirate Active Member

Після того, як я запустив свою соц мережу 2013 року, я зрозумів, що це - глобальний проект. І ключ не в тому, щоб зробити, а в тому, щоб розпіарити.

Хоча, можливо я не так зрозумів або помиляюсь. Сам ІТшник. Якщо можна, детальніше в ПП.

6. sproks

sproks Active Member

Тут все складніше.
    Якщо ви робите будь-яку соц-мережу, форум,.. та будь-що, - то звісно Вам потрібно то піарити, піарити, піарити. І чим більше буде Ва проект, тим більше коштів буде йти на ті піари, реклами та ....
    А тут новий алгоритм роботи, на базі якого створюється перший етап. Далі смачніше.
    Алгоритм включаючись в роботу створює мережу алгоритмів, та об'єднує їх у систему, на базі якої вже будується глобальний сервіс.
    І то зупинити буде не можливо, тому, що кожний маленький андроід зможе шукати собі подібних та встановлювати контакт, або виконувати завдання відповідного рівня...
    Якщо розумієте.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви вже застарі для бізнесу.

Ну й партнерів не шукають по обяві на форумі, чи в газеті.

8. Pirate

Pirate Active Member

Ви його вшиєте в версію Андроідао_О чи кожен користувач зможе поставити собі це як додаток?

9. sproks

sproks Active Member

можливо і так і додатком

а де твій аватар? :)