Друзі, привіт! Звати мене Максим, 19 років. Вперше пишу на цьому форумі. В мене є декілька хороших ідей для стартапів чи бізнесу, майже всі зв'язані з іт сферою. Шукаю партнера чи команду для створення стартапу, розвивання ідей та відкидання не перспективних. Сам не потягну, моїх знань та можливостей поки не вистачає. Ідей багата, деякі повністю безглузді і прості, інші це просто аналоги, ще інші це просто товари які б на мою думка продавались. Також знаю де шукати чудові ідеї. Хто знайомий з www.kickstarter.com, є також декілька ідеї для запуску своїх проектів туди. Я розумію що ідеї самі по собі нічого не означають, тому потрібно їх реалізовувати. Можливо ви у такій самій ситуації, шукаєте партнера чи ідею, чи у вас уже є свій проект, якщо мені буде цікаво можу до вас долучитися, чим буду корисний? - займаюсь веб дизайном, вмію находити неординарні рішення викинених проблем, креативно мислю і постійно генерую ідеї, навіть зупинитися не можу!). Цікавитесь іт, займаєтесь ваб-програмуванням чи дизайном, можливо готові вкласти гроші, чи допомогти з приміщенням (офісом), допомогти знайти команду, ми можемо зустрітися і обговорити, дзвоніть, пишіть не стидайтесь, висновки зробите після зустрічі. Обшукав весь інтернет, реально відповіді де знайти можна команду і однодумців не найшов у Львові не найшов. Надіюсь ви мені щось корисне під скажете. Дякую! моя пошта "makskorotinsskiy@gmail.com" мій номер "0632586734"
Ідеї це добре,але якщо вони затребувані.сходу багато запитань: 1)ідеї... 2)бізнес план... 3)розмір інвестицій..? ---------- Додано в 03:11 ---------- Попередній допис був написаний в 03:10 ---------- Можем обноворити(maksymtryt@gmail.com)
не продумані та не прописані ідеї - то час, що можно втратити. А то є багато. Що до кікстартера - то тільки для американців. Але не розумію, коли отак - ідеї, ідеї.... Те що хочете - то добре. По IT - маю нову технологію, що патентується. На базі її буде зроблено сервіс крутіший за Google. Теж шукаю команду.
Після того, як я запустив свою соц мережу 2013 року, я зрозумів, що це - глобальний проект. І ключ не в тому, щоб зробити, а в тому, щоб розпіарити. Хоча, можливо я не так зрозумів або помиляюсь. Сам ІТшник. Якщо можна, детальніше в ПП.
Тут все складніше. Якщо ви робите будь-яку соц-мережу, форум,.. та будь-що, - то звісно Вам потрібно то піарити, піарити, піарити. І чим більше буде Ва проект, тим більше коштів буде йти на ті піари, реклами та .... А тут новий алгоритм роботи, на базі якого створюється перший етап. Далі смачніше. Алгоритм включаючись в роботу створює мережу алгоритмів, та об'єднує їх у систему, на базі якої вже будується глобальний сервіс. І то зупинити буде не можливо, тому, що кожний маленький андроід зможе шукати собі подібних та встановлювати контакт, або виконувати завдання відповідного рівня... Якщо розумієте.