Пошли бы вы служить в Украинскую армию если бы она было другой?(опрос)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем yanchuga, 9 гру 2007.

?

Пошли бы вы служить в Украинскую армию если бы она была другой?

1. Да.Пошел бы.Во мне еще есть чувство гордости за страну в которой я живу.

12 голосів
    57,1%
  2. Нет.Не пошел бы.Зачем мне она нужна.В жизни не пригодится.

9 голосів
    42,9%
  1. yanchuga

yanchuga New Member

Если бы в ней не было дедовщины и государство полностью удовлетворяло нужды армии и в первую очередь солдата!

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Пошли бы вы служить в Украинскую армию если бы она было другой?(опрос)

люблю фантастику. Читать. Но жить там невозможно!;)

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Пошли бы вы служить в Украинскую армию если бы она было другой?(опрос)

Хм-м-м...
    Ви до войска зібралися, шо ТАКі питання задаєте (на ТАКій дистанції, то шоб воєнком не почув? :) )?
    Чи тілько з войска повернулисі?
    Якщо 1-е, то раджу не лізти ТАМ на рожон, не пропонувати сержантам одразу після Вашої Присяги свої ноу-хау. Роздивіться навколо добряче, обітріться... :)
    Доречі, в нас не армія, але є гілки для того, що представитися, познайомитися... :)

Якщо 2-е, питань немає. :)

Наспівуючи:
    І куда нє взгляні
    В еті майскіє дні
    Всюду п'яниє ходят ані...

• Подобається Подобається x 1
  4. Larka

Larka Active Member

Я считаю, что молодому парню не мешало бы пройти эту школу. Я бы отправила своих пацанов, если бы была уверена в их безопасности. Армия,в данный момент - ломает, вне зависимости от физической и моральной подготовки призывника.

• Подобається Подобається x 3
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Степанич, чи могли б Ви це твердження повторити, якби слово "украінскую" поміняти на "расійскую"?

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Не згідний. Вона скоріше вчить, що "приказы не обсуждаются, а исполняются".

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я думаю, що не так важливо, чи армія така, як є зараз, чи така, якою Ви собі її хотіли б бачити. Хто хоче служити - піде до війська, не чекаючи, поки воно стане схожим на піонерський табір. І не справа у гордості за державу. Ми живемо у сучасному світі, в якому кожен повинен шукати себе у своїй галузі, визначати, чим він у цьому житті займається. Хтось служить в армії, хтось лікує, хтось займається наукою, бізнесом, знімає кіно, виховує дітей.

Як у старому фільмі «Офицеры»: «Есть такая профессия - Родину защищать». Дійсно, у більшості країн світу тепер це така ж професія, як і всі інші. І добре, що Україна рухається у цьому напрямку.

А патріотизм і гордість за свою країну можна проявляти, займаючись будь-якою справою. Головне - робити її добре, щоб приносити користь своїй країні.

• Подобається Подобається x 6
  8. Степаныч

Педро,
    по-перше, я не служив ні в російській, ні в українській армії. Служив у ПВ СРСР. Не жалкую. У ті умови служби, у яких служив я, не задумуючись відправив би і сина, і онука, і правнука,...
    По-друге. На мій погляд, питання більшою мірою абстрактне. Дідовщина у тому чи іншому вигляді є будь-де.
    По-третє, завдання армії одне: підготувати людину вбити як можна більше інших людей, а самому зостатися живим. Це завдання не можнавиконати, ставлячись до солдат як до кисейних баришень. Як не можна стати висококласним хірургом, оперуючи тільки на муляжах чи трупах.
    По-четверте. Якщо мотивуючи дідовщиною хтось скоїть злочин, його потрібно судити. Злочин є злочин. А дідовщина далеко не завжди дорівнює скоєнню злочинів.
    Ерго: відповідаю на Ваше запитання: "Я би повторив це твердження при будь-якій заміні прикметника (російська, французька, німецька, ..., австралійська...;) ).

Хау, я все сказав!:download:

• Подобається Подобається x 5
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я ще можу додати,що армія дійсно загартовує чоловіка,його характер.
    І,якщо хлопець - мужчина,то його не зламає ніяка "дєдовщина.

10. dvin

dvin Well-Known Member

Ого. Я, похоже, первым сказал "нет".

Поясню: армия в контексте данного опроса видится профессиональной. Подумал: нужен ли лично мне такой опыт, в профессиональном плане? Ответ - нет. Значит, не пошел бы.

11. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

маю приклад двох своїх друзів. до армії - безвідповідальні і малі діти.
    після - один влаштувався на роботу, саме завдяки Армії, другий - поновився в універі, з якого його вигнали, так тепер ще й сам за навчання своє платить, а до матері як ставлення змінилось. раніше я нерідко бувала свідком їх сварок і суперечок, а тепер: вона - його кращий друг.
    якби я була чоловіком, то неодмінно б служила.))

• Подобається Подобається x 4
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Але безхарактерних і "маминих синочків" армія таки ламає і опускає...

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

Я би із задоволенням повернувся на службу за контрактом, якби підняли зарплату до відповідного затрачуваним зусиллям мінімуму. За ті копійки які платять, можна працювати тільки неодруженим ентузіастам-аскетам.

• Подобається Подобається x 4
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я би (якби був офіцером запасу) із задоволенням пройшов би чергові збори в серпні 1991 року.
    Або в листопаді 2004.
    Ото комусь мало не показалося би ! :)

Втім і без погон обидва рази "повоював".
    Перший раз в Литві, другий - в Києві.
    Комусь таки мало не показалося !

15. Степаныч

:D :D :D

16. Полковник

Полковник миється в бані

Беер-Шеве открывают Могилу Неизвестного Солдата. Собрались
    министры, иностранные послы, журналисты. Речи, потом зажигают
    вечный огонь, потом министр сдергивает покрывало. Собравшиеся
    видят гранитный постамент, на нем золотом выбито:
    ``Могила Неизвестного Солдата Мойше Каплана.
    Родился в Бердичеве 14 февраля 1910 года,
    умер в Беер-Шеве 24 мая 1996 года.``
    Оркестр играет. Американский атташе наклоняется к израильскому
    журналисту и шепчет ему на ухо: ``Извините, я чего-то не понимаю.
    Какой же это неизвестный солдат, если знают его имя и фамилию,
    даты рождения и смерти?`` Журналист: ``А что тут непонятного?
    Как солдат Каплан и правда известен не был. Зато как портной...``

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вченим вдалося реанімувати Невідомого солдата.
    Ось вже серце б'ється самостійно, рефлекси з'явилися...
    Медсестра каже: "Він же не їв стільки років! Тягніть все, що в кого є смачного !"
    Відкриває солдат очі, подивився на столик і каже:
    - О! Яйкі, куркі, млєко! Гут, гут! Зер гут !

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Один приклад. Мій далекий родич (чотиюрідний брат) служив в ам.армії під час війни у Вєтнамі. Опісля боявся виходити з хати (зрушення психіки), вмер в досить молодому віці десь років 10 назад. Другий, мій батько служив в відомій ЧА де отримав певну "дозу". Помер через 18 років від "певної" хвороби. Більшість хто з ним служив "згоріли" через рік. Він мав щастя перейти вчасно, трохи пожив. Дисципліну можна отримати працюючи на будівництві на приклад. Може я не правий але коли я чую слово армія в мене рука тягнеться до кулемета. Хто хоче йти хай йде.

Жінки також можуть йти в армію. В мене колись була дівчина з із Ізраілю, після демобілізації. Боже як вона ту армію матюкала.

Якби була така війна за яку було б варто воювати пішов би. А так ні.

Не подобається мені вигляд сопляків з автоматами.

Призивні армії сучасне "надбання" і вже відходить в минуле.

Світ на сьогодні може знищити дуже мала кількість людей.

Одним словом ні ні ні і нє.

Пацифіст я, майже.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, дотянется рука до НЕГО....а дальше что?
    Вы хоть знаете что с ним надо делать, раз
    ???

20. Степаныч

Реаліст!;)

а де твій аватар? :)