http://hotline.ua/gd/2/cmp/?s=59311-79893-73565-76431&rpath=/gd/2 який вибрати, іменно з цих! буду дуже вдячний за пораду !
Якщо бюджет в районі 200 доларів, то я би радив не обмежуватися 19-20 дюймами, а брати уже такий http://deshevshe.net.ua/monitors-samsung/samsung_23_sm_2343nw.html діагональ 23, розгортка 2048 x 1152 Або ще трошечки дорожчий такий http://deshevshe.net.ua/monitors-samsung/samsung_23_sm_2343bw.html Особисто я би точно вибирав між ними
Мартіні, а поясніть мені, бо я не розумію. Нащо такий здоровенний монік? Він дуже зображення витягує, особисто мені це не подобається. Замість телевізора фільми дивитися? Так для фільмів краще вже телік з DVD-плеєром. У мене п'ятнашка вже років 4: Знаєте, і він абсолютно не маленький. Для роботи хороший. Вам для роботи чи фільми дивитися, в ігри грати? Для роботи можна і менший, імхо.
Що ви розумієте під словом "витягує"? Якщо про широформатність, то є ж роздільні здатності під wide, які нічого не розтягують. Набирати текст в ворді? Так, можливо достатньо. Але навіть щоб в інеті посидіти (комфортно) потрібна розгортка хоча б 1280*1024. Поставте на своїй пятнашці таку роздільну здатність - мабуть не поставиться, але навіть якщо й поставиться, то думаю все видасться надто маленьким А на 19-дюймовому красіво... П.С. Та й фільм можна час від часу глянути. Тим паче якщо HD-формат - плеєр + телевізор коштуватимуть набагато дорожче.
Рибка, це якраз той випадок, коли розмір має значення Ви хоч раз спробуйте на моніторі 2048 x 1152 попрацювати в фотошопі, і про свою "пятнашку" забудете назавжди Про "розтягує зображення" не зрозумів... Ніколи такого не бачив
Оптимальний розмір для універсального компа напевно 19 дюймів. В мене на столі стоїть 19 яку часом втикаю в ноутбук, щоб фільм дивитися. В ноутбуці 15 монітор і розширення 1200х800. Воно значно чіткіше ніж на моніторі 19. Менше зерно дає кращу якість. Я б дивився на розмір зерна, оскільки на 19 з роздільною здатністю 1280х1024 зблизька сидиш і бачиш купу різнокольорових пікселів. Здалека нормально.
От мені уже 1680 замало Я би рекомендував за наявний бюджет брати максимально можливий розмір, бо це зручно. Йдеться навіть не так про "велику картинку" як про "велику робочу площу", на моніторі є де розвернутися
я щось таке бачив ...... це коли на 19" лсд монітор ставлять нерідну роздільну здатність, "бо букви і меню замаленькі" ..... ну а ви знаєте який вигляд має зображення на лсд моніторі коли встановити нерідну роздільну здатність - розпливчаста зернисто-квадратна каша .... не кожні очі витримають працювати на такому моніторі.
На якому сайті? Якщо на тому, де одні великі картинки, то так. Але для ЛФ чи Контакту мені і 15" вистачає. Так, для роботи у ворді-екселі. І фільми дивлюся. Для чого саме? Сподіваюся, телевізор уже є. Хоча теліки великі теж не люблю - зображення витягують явно. А я бачила. Хоча, може, стояли не ті налаштування. Та нема у мене фотошопу. На всю стіну. ) Ось бачите? Хлопці, ну не розумію я цієї моди на велике. Мені якось з ними некомфортно, а з маленьким працювати зручніше. І телевізорів великих не розумію і не люблю. Навіть монітор - справа смаку.
а що саме Ви маєте наувазі під словом "працювати" .... які види робіт-занять мені наприклад великий монітор підходить - для роботи - добре у ворді (дві сторінки або два документи одночасно і синхронна прокрутка і всяке таке); в екселі (чим ширше і більше влазить на екран, тим менше треба колесиками мишки туди сюди крутити) і т.п. в інших програмах - вдома - у фотошопі більше місця (хоча його всерівно невистачає) для різних панелей інструментів; перегляд фільмів, особливо новіших - вони як правило "заточені" під широкий формат Купив десь майже 2 роки тому 22" монітор ... якби брав зараз то не менше 24" і в перспективі докупив хороший зовнішній тюнер і "викинув" свій 29" ЕПТ телевізор.
Я на компі працюю у ворді-екселі, в основному лажу по нету, з фотошопом не працюю, іноді дивлюся фільми.
та і в неті юзати і фільми втикати і грати ! Особливо важливий для КСу монітор! 75 Гц амє бути і 2 Мс відклик !
Можна було і по нікнейму твоєму здогадатися. Дядьки і тітки усіляки дурниці радять. Для такої важливої справи треба брати CRT монітор.
Для ворда і екселя нема потреби вибирати компютер за параметрами, я брав би дешевший (якшо цінова різниця невелика, - вибирайте за зовнішнім виглядом)