Буду 3 дні у Львові хочу пробігтися по книгарнях, подивитись як працюють колеги Порадьте куди підти. Букви, Літери, КСи не пропонувати. До того ж, чи є у Львові букіністичні магазини?
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. є. Але з голови - не можу сказати де. здається, школа якась на кінцевій трійки - там вам дадуть вичерпну інформацію. "Книжковий базар" чи як вони себе там називають. -- Раджу книгарню на початку Коперніка - може, з неї ще й люди будуть Центральна "книга" - там через дорогу. -- підручники - школа коло "старих городських". Якась фірма сидить - спеціалізується.
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. Один знаю точно. На вул. Івана Федорова, біля Руської. Додано через 1 хвилину А з книгарень, кірм вже згаданої "НТШ", ще люблю українську книгарню на Володимира Великого. Тільки як вона називається - дай Боже пам"яті
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. українська книгарня є вже й на володимира великого.... там, де колись сільгосппродукти були?.. “якась” українська книгарня... хороша бібліотека є на проспекті шевченка, якраз навпроти книгарні “нтш”....
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. Не знаю, що там було... Книгарня - по сусідству з "Планетою Секонд-Хенд".
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. знаю букіністична є на вірменській..але вона малопримітна,і важко найти... а на В.Великого - так і називається,Українська книгарня. може ще порадити Глобус біля Коняки.
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. Стар1 книжки ще продаються б1ля памятника Федорову.Також там можна купити монети,стар1 значки,св1тлини.медал1.Того л1та поповнив свою колекц1ю старовинними значками м1ста Львова,та медаллю.Медаль шкода нововироблена.Але все р1вно задоволенний.
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. Завітайте до нас: книгарня від українського видавництва "ФОЛІО", вул Коперніка , 3 тел 244-55-17. Широкий вибір книжок українською мовою видавництв "Фоліо", "ФАКТ", "Піраміда", "Дуліби", "Нора-Друк","Кальварія","Джура","Софія" та інші. 13 вересня у рамках ФОРУМУ видавців у нас в магазині з 11.00 до 19.00 буде тривати АКЦІЯ "АВТОРГАФИ НОН-СТОП"[/COLOR].Просимо завітати!
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. На Володимира Великого,біля "Океану" є "Просвіта". Від неї недалеко є ше одна,біля "Марселя". В центрі повно книгарень,але багато книжок можна знайти на розгортці біля Федорова. І ше на Лисенка є бібколектор.Там багато дешевих книжок.Це найдешевша книгарня у Львові.
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. На Куліша, 47 є роздрібно-гуртовий продаж книг з досить великим вибором можна подзвонити і спитати чи є книжка, яка вам потрібна, тел.: 72-17-92 основний плюс - можна замовити бажану книжку і її дістануть ну принаймі так обіцяють, хоча одного автора мені таки не знайшли, а на них була остання надія
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. Живу на Куліша, а про цю книгарню не знаю . Є на Сихові книгарня "Книжкові джерела", величезний вибір книг за гуртовими цінами (на сайті навіть написано, що ціни видавництв). Співпрацюють майже з усіма рос. та укр. видавництвами (крім Ексмо та Доміно ). Тільки нещодавно про неї дізнався, поки що нічого в них не купляв. Сьогодні збираюсь туди на розвідку . До речі, їх сайт: http://kd-lvov.narod.ru/
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. Knyharnja "Globus " v samomu centri na Galyc'kij,12-navproty Danyla na koni- vykljuchno ukrajinska knyharnja, z duzhe mylymy pracivnykamy. Rokamy korystujusja jiji posluhamy, ale rada diznatysja na forumi j pro inshi knyharni!
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. Я постійно до цієї книгарні ходила. Мама досі мені книжки саме там купує і сюди передає.
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. Schorazu po pryjizdu do ridnoho hnizda pospishaju vidvidaty Globus- pospilkuvatys', vidpochyty dusheju. Tut zatyshno, teplo, shljahetno. Pravda, vid ostannih vidvidyn mista mynulo bil'she roku, ale pidtrymuju kontakty z divchatamy i popovnjuju svoju biblioteku poserednjo. Znaju, shcho v knyharni vidbuvsja remont, cikavo, jak tam teper? Bazhaju usim naviduvatysja do cijeji knyharni po ukrajinsku knyhu!
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. Багато гарних і рідкісних сучасних видань є в книгарні на пл.Ринок (2-га брама від вул.Руської біля компютерного магазину). Правда ціни там трохи більші, але асортимент втре носа Буквам і Літерам. Дійсно гарні книги інколи тільки по 1-му екз.
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. ціни там дійсно вищі..і представлені там переважно колекційні книги.
Відповідь: Порадьте львівськи книгарні. И мне Глобус нравится. Когда бываю во Львове, обязательно захожу. НТШ привлекает широким выбором украинской книги, всегда есть новинки Додано через 3 хвилини Это круто, ну ладно 200 с чем то издательств Украины еще можно охватить, но 1000 с чем то российских, сомнительно