Порадьте блок живлення.

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Stepan_Bandera, 15 бер 2010.

1. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Недавно згоріd Блок живлення 350W в компі на базі Athlon X2 4800.
    Треба прикупити новий, але хотілося б якийсь трохи тихіший БЖ взяти, бо старий трохи шумів ну і потужність трохи більшу (400W мабуть ), бо зараз в мене вже 3 вніти + DVD-ROM і відеокарта зі своїм вентилятором.
    Порадьте фірму виробник хороших БЖ.

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Будь-який з великим вентилятором.
    Хоч в мене стоїть Якийсь JNC років - 5. По тишині дає фори багатьом дорогим. (і вентилятор в ньому - сімірка)

3. syavych

syavych копач

Chieftec, Zalman - якщо потягнете фінансово :)
    Мені особисто Gembird'а з 12мм кулером завжди достатньо було.

• Подобається Подобається x 2
  4. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Пригадую системні блок цього "виробника". Суцільний жах. Їх навіть до low-end віднести важко. Єдина "перевага" - неймовірно дешеві.
    Беріть те що радить syavych. З цьго переліку вартує взяти ще FSP БЖ. Якщо вистарчає грошей на Залман то на мій погляд краще вже Seasonic.

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Спокійно поставлю Gembird, якщо він полетить. Але ж працює! І не раз в тиждень, а цілими днями і вночі - щось там торент тягає :)
    Може то мені такий попався, але не один такий (тихо) до сих пір працює...навіть після ап'грейдів...

6. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Я пригадав ці системні блоки (не БЖ) коли мав з ними справу десь років десять тому назад. Коли зібрати ПК не порізавши руки через цей корпус було практично не можливо. Який там БЖ був, чи Кодеген чи їх власний (JNC) я звісно вже не пригадую.
    Для здешевлення лист "сталі" робили настільки тонким що він нічим практично не відрізнявся від леза ножа.

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так. Вони залегенькі. Але ж працює зараза.
    10 літ назад я ще з ними не бавився, але з 2004-го - схоже якість підняли.
    Головне, що працює і з 2-х метрів не чути...

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Крім "гучного" вентилятора, мають значення ще й резонанси корпусу комп"ютера. Іноді навіть "тихий" БП в непідходящому корпусі "і шумить, і гуде"...

• Подобається Подобається x 2
  9. lvoldemar

lvoldemar Пересічний Львів`янин

Я останнім часом ставлю Chieftec та Microlab (тошки дешевші). Для того, щоб не гуділо і не дзвеніло підтягую усі гвинти, а також фіксую гвинтами харди, сідюки та інші комплектуючі незважаючи на прибамбаси для безгвинтової сборки.

10. DarkyS

DarkyS Member

В мене Chieftec і мені підходить)) Рекомендую!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)