Давно "виношую" думки про те, щоб поглибити знання з фінансового аналізу підприємства. Я студент 5 курсу економічного факультету спеціальність фінанси. В загальному з цією дисципліною знайомий. По якій книжці краще вчитись для поглиблення знань і які комп'ютерні програми треба знати?
В завтра у Львові безкоштовний семінар по фінансах, тому раджу його відвідати: http://www.gt-trader.com.ua/seminar_lviv
Дякую за інформацію, але через проблемний інтернет не зміг вчасно прочитати вашу відповідь. Шкода. Було б дуже цікаво прослухати семінар. ---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ---------- Про "Фінанси" Боді та Мертона чув раніше. Тепер обов'язково прочитаю. ---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- Не звиняйтесь. Я цілеспрямовано більш детально вчив державні фінанси ніж фінанси підприємства. І причина банальна - кращі викладачі саме на державних фінансах. Вчити фінансовий аналіз не було жодного бажання. Проте останнім часом з діяльністю нової влади можна зробити висновок що не виключена можливість глобального (а такі способи вже практикуються в деяких регіонах і навіть на офіційних сайтах) впровадження в управління державними фінансами способів "зроби так як треба нам, а не так як є чи повинно бути, інакше...". Тому перспектива розвитку в таких умовах втрачається автоматично. Ось і шукаю альтернативні шляхи.
Доречі чудова книжка Мертона і Боді. Багато що описано на "доступних" прикладах. Хоча й написана для загального розуміння, але думаю буде корисна не тільки першокурснику а й досвідченому спеціалісту.