Понад 5 км люди йшли пішки до Львова через затор на трасі Київ-Чоп - Львівські новини

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 17 бер 2013.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Через затор на трасі Київ-Чоп 16 березня студенти і жителі сіл поблизу Львова йшли у напрямку міста пішки понад 5 ...

news.lvivport.com

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А стихія далі ускладнює людям життя. Цікаво, чи студенти їздили на вихідні додому і чи потім ті, хто їздив, зміг добратися назад до Львова:scratch_one-s_head:

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Але зато яка дорога тепер...сніг ями засипав, прям траса...

• Подобається Подобається x 2
  4. Іспанка

:crazy:Траса? Та то ви по Стуса не їхали..Що з того, що сніг впав-там як був марсіянський ландшафт, так і лишився. Дупою, перепрошую, всю дорогу відчуваєш. А на Угорській в нас взагалі каток. Мене після випускного висадили біля Полярону - так я ледве дорогу перейшла; гладенька як скло і неймовірно слизька. В двір би машина ще сяк - так би заїхала, а назад би не виїхала - не розвернулася б і забуксувала, там тупо нема де розвертатися, снігу по пояс мені.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Розлінилися всі. 5 кілометрів пішки вже виносять в заголовок новин як сенсацію...

• Подобається Подобається x 3
  6. yasam

yasam Well-Known Member

7. Іспанка

Можливо й так. 5 км пішки в добру погоду - то файно і для здоров"я корисно. Але коли мороз і снігу по коліна - то не надто приємна прогулянка виходить. Он я в пятницю 300 м. до зупинки йшла, то думала, що вклякну - снігу по коліна, вітер зі снігом дме тобі прямо в писоклице ("ветер в харю, а я шпарю"):crazy:

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

В нас люди по 20-25 км валили проти вітру....Дивуюсь такому, бо готель коштує всього 100-150 грн з досить пристойними умовами...

9. yasam

yasam Well-Known Member

А декан вмре, як студенд не приїде, чи університет завалиться?

10. MARTINI

без образ, але ви мене з кимось плутаєте :) Я заголовки не придумую вже добрих три роки :)

11. yasam

yasam Well-Known Member

Тобто на news.lvivport.com ви жодного впливу не маєте?

12. MARTINI

Це агрегатор новин. На нього ніхто впливу не має. Він автоматично тягає новини з львівських ЗМІ

13. yasam

yasam Well-Known Member

Навіть якщо немає інтерфейсу редагування натянутих новин, будь-що можна видалити з БД через ПХМ май адмін!

14. Іспанка

Можливо, не кожен міг собі той готель дозволити
    Та ясно, що ні:) То були просто роздуми вголос. І я дотримуюся тієї думки, що в пятницю й завтра школярів треба було вдома тримати - і так в пятницю половина дітей просто не змогла добратися на навчання (а в нас є діти і з Шоломиї, і зі Старого села, і з Солонки).

• Подобається Подобається x 1
  15. MARTINI

при чому тут є інтерфейс чи нема? Я вам пояснюю, що сайт працює на 100% автономно, там нема редатора, який визначає, що публікувати, а що ні, і який придумує заголовки новинам. Там просто маленьке звірятко тягає новини з різних сайтів такими, які вони є, і навіть не загортає їх у фольгу :)

• Подобається Подобається x 1
  16. yasam

yasam Well-Known Member

ну то хай хаває той хапоїд, головне щоб міски не схавав )))

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

а де твій аватар? :)