Через затор на трасі Київ-Чоп 16 березня студенти і жителі сіл поблизу Львова йшли у напрямку міста пішки понад 5 ... news.lvivport.com
А стихія далі ускладнює людям життя. Цікаво, чи студенти їздили на вихідні додому і чи потім ті, хто їздив, зміг добратися назад до Львова
Траса? Та то ви по Стуса не їхали..Що з того, що сніг впав-там як був марсіянський ландшафт, так і лишився. Дупою, перепрошую, всю дорогу відчуваєш. А на Угорській в нас взагалі каток. Мене після випускного висадили біля Полярону - так я ледве дорогу перейшла; гладенька як скло і неймовірно слизька. В двір би машина ще сяк - так би заїхала, а назад би не виїхала - не розвернулася б і забуксувала, там тупо нема де розвертатися, снігу по пояс мені.
Можливо й так. 5 км пішки в добру погоду - то файно і для здоров"я корисно. Але коли мороз і снігу по коліна - то не надто приємна прогулянка виходить. Он я в пятницю 300 м. до зупинки йшла, то думала, що вклякну - снігу по коліна, вітер зі снігом дме тобі прямо в писоклице ("ветер в харю, а я шпарю")
В нас люди по 20-25 км валили проти вітру....Дивуюсь такому, бо готель коштує всього 100-150 грн з досить пристойними умовами...
Навіть якщо немає інтерфейсу редагування натянутих новин, будь-що можна видалити з БД через ПХМ май адмін!
Можливо, не кожен міг собі той готель дозволити Та ясно, що ні То були просто роздуми вголос. І я дотримуюся тієї думки, що в пятницю й завтра школярів треба було вдома тримати - і так в пятницю половина дітей просто не змогла добратися на навчання (а в нас є діти і з Шоломиї, і зі Старого села, і з Солонки).
при чому тут є інтерфейс чи нема? Я вам пояснюю, що сайт працює на 100% автономно, там нема редатора, який визначає, що публікувати, а що ні, і який придумує заголовки новинам. Там просто маленьке звірятко тягає новини з різних сайтів такими, які вони є, і навіть не загортає їх у фольгу