Наштовхнула на думку телепередача про згвалтування і вбивство двох дівчат... Суд Божий... Суд Людський... МІЙ СУД!!! Ваша думка про помсту.
Суд Божий, то буде пізніше само собою, але він не відміняє Суду Людського. А якщо суд людський куплений і несправедливий, то нічого не залишається, як МІЙ СУД. Жорстокий вбивця повинен прийняти таку ж смерть, як і його жертви.
Ви здатні когось жорстоко вбити? Чи просто вбити? Як помститись тварині, котра згвалтує і задушить десятилітню дівчинку?
Просто вбити - ніколи, хіба випадково при самозахисті, не бажаючи того. Вбити жорстоко - хіба що вбивцю своїх рідних (Не дай Боже ніколи і нікому такого). Дуже просто. Віддати його в руки батькам тої дівчинки і нехай роблять з ним що захочуть.
Звичайно що так, за вбисто треба спочатку катувати привселюдно людину, а потім заставити її помирати мучинецькою смертю! Злодіям обрубати пальці, насильникам їх орган ну ітд... І тоді буде порядок, ніхто не захоче красити, або задовільнати свої потреби у насильницькому способі! ІМХО Теж дивився цю передачу! VasMT, я Вас завжди вважав, як люду яка не зовсім признає насильство, чи я помилявся? ---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ---------- Тут навіть нічого говорити не треба! Вбивати повільно, так щоб він відчув весь біль тої дівчинки, батьків і рідних! 10 років, блін.....
По ідеї на зоні він не виживе. Але ж кровожерні тут мешканці... "Стратити так, щоб відчував, що вмирає", ге?
А що пропонуєте: купити йому путівку на берег Адріатичного моря нехай зніме стресс? Добре розмірковувати, коли воно не стосується тебе чи близьких: хтось там когось вбив, когось там якось покарали чи не покарали. Подивився в новинах по телевізору, переключив на канал з кінокомедією чи ток-шоу і забув. А спробуйте подумки поставити себе на місце родичів жертви. Цікаво як би тоді реагували.
Та ставив... Скажіть, його муки вернуть батькам загиблу? Що Ви відчуваєте, коли описуєте, як треба відплатити негіднику? Прислухайтесь до тих почуттів і оцініть їх.
Горя від втрати нічим не полегшиш, але було би полегшення, що зло наказане. Бо зло завжди і без винятків повинно бути адекватно наказане. Тоді і іншим було б неповадно. А то умисно вбив людину, заплатив пару баксів кому треба, отримав сім-вісім років (це в кращому випадку), відсидів половину і гуляй на волі і радій життю. А кістки жертви вже зігнили в могилі.
А якщо помилишся? Що значить "жорстоко"!? Якщо тебе, чи когось з твоєї родини, чи будь-кого іншого убивають - треба діяти будь-яким способом. Випустити кишки, чи очі видушити, чи горло перегризти - як там вже вийде на ходу. Що тут жорстокого? Якщо буде можливість не вбивати, а обмежитись тим, що зламати йому кості - вбивати не можна. Нехай його лікують і судять - і в клітку його навічно. Колись я підлітком здоровецьку собаку задушив, яка на мене напала зненацька... І до сьогодні жалко... І тепер пам"ятаю, як у неї шерсть блищала... Бо то ж дурна тварина... Чи її хтось навчив, чи у неї інстинкт проснувся, чи мучили її, що вона на людей кидалася... А людина, яка стала звіром - з нею треба так само, щоб більшої біди не натворила.
Саме так, в клітку, заварити зваркою двері і залишити два отвори - для мінімальної їжі і виходу нечистот. Тоді б я був обома руками проти смертної кари і ЗА довічне ув'язнення. Але не так як тепер виглядає довічне: прогулянки, телевізор, бібліотека, передачі з продуктами...
Краще тоже зробити мінімальний отвір для них, бо самі ці нечистоти, заставляють людину мучитись! Можна бити, різати людину, але якщо в неї високий больовий поріг то це марно! А против природи не попреш, такі запихи гірше за катування!